Roskata 0 #1 Публикувано 17 Март, 2008 четох някаква документация но не можах да го открия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 17 Март, 2008 Махаш жабката и ти вади очите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #3 Отговорено 17 Март, 2008 Махаш жабката и ти вади очите След това сваляш една напречна гредичка с 5 болтчета и филтъра има дръжка,в долния край го откопчаваш и дърпаш към теб.Излиза една клетка,като тези от пчелен кошер и натам знаеш,сменяш и сбогом лоши миризми ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Angelov 0 #4 Отговорено 17 Март, 2008 Извинявам се че се меся в темата на колегата но и аз имам същия въпрос, обаче за седан... и има ли значение какъв филтър ще купя, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ista4a 0 #5 Отговорено 17 Март, 2008 аз имам същия въпрос, обаче за седан... и има ли значение какъв филтър ще купя,За седана е абсолютно същия.Вземи си ако имаш възможност оригинален; аз си взех някакъв от Евро 07 за 30-ина лева и отначалото беше много добре ама много бързо се задръсти и стана по-зле от стария, които може би беше фабричния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #6 Отговорено 17 Март, 2008 Проверих, че оригинален в Карада е 68.20лв. и чакаш 2 седмици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Angelov 0 #7 Отговорено 17 Март, 2008 АААА....70 лева никога ...е**л съм ги и в цените, 6те си купувам борчета и пак ще ми мирише готино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #8 Отговорено 18 Март, 2008 от Филтрон го взех за 25 и нямам дертове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #9 Отговорено 18 Март, 2008 (Редактирано) Гадната миризма е от бактерии по вътрешния радиатор на климатика, премахването става чрез пръскане със специални спрейове, по този начин се убиват тези бактерии! Редактирано 18 Март, 2008 от IvoSi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gydi 0 #10 Отговорено 16 Юли, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vMRvqYsI2k4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #11 Отговорено 16 Юли, 2013 (Редактирано) Ако става въпрос за Сивик 6ген и на мен последния път ми беше доста трудно да открия точния филтър, а и ми обявиха някви баснословни цени.В крайна сметка си взех филтър за Нисан Алмера, мисля че беше, който като размери и като дебелина беше абсолютно точен и съвместим със този който изхвърлих и с рамката му и струваше 8 или 12лв ( не мога да се сетя кое от двете точно). Мисля и сега да направя същото упражнение. Не ми се дават десетки левове за нищо и никакъв хартиен филтър дето така или иначе в наще прахоляци се скапва за отрицателно време.Ето една тема с малко снимки по въпроса за филтъра на купето:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=69424&view=findpost&p=1057257841П.С. Първата липсваща снимка от мнението ми в линка е тази: http://i36.photobucket.com/albums/e22/dustyvip/DSC00730.jpg Редактирано 16 Юли, 2013 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове