Ashes 3 #1 Публикувано 13 Март, 2008 (Редактирано) вече официално е мое и ще се побъркам от кеф, а пък как върви... Не ми се слизаше от колата, ама после се сетих, че трябва и да се похваля Няма такава мания !!!! Нямам думи, да благодаря на Стамен... Редактирано 13 Март, 2008 от Ashes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 13 Март, 2008 Е мога да кажа само честито сьс здраве да с я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #3 Отговорено 13 Март, 2008 айде честито , много кеф и безаварийни км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #4 Отговорено 13 Март, 2008 Айде честито. И се пази, че с тая война на пътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
amtrak 0 #5 Отговорено 13 Март, 2008 Честито,много да те радва и много безаварийни...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #6 Отговорено 13 Март, 2008 Честито и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #7 Отговорено 13 Март, 2008 Честита нова придобивка колега,мн приятни моменти и емоции Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #8 Отговорено 13 Март, 2008 честита колица.приятни полети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I.Ivo 4 #9 Отговорено 13 Март, 2008 честито колега страшна е ще се радвам да я видя, ако те засека из варненските пътища Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #10 Отговорено 13 Март, 2008 Супееееееееееееееер,честито само хубави моменти с зверчето и да си го караш с много любов и внимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #11 Отговорено 13 Март, 2008 честито колега и със здраве безавариино!даи снимчици да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #12 Отговорено 13 Март, 2008 Вече официално мога да ти кажа ЧЕСТИТО , желая ти мноооооооо безаварийни КМ. и много радости с тая красавица,радвам се че си доволен , обслужвай я при бате Дидо ( Чикирики) и давай газ на воля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #13 Отговорено 14 Март, 2008 Благодаря на всички ! Отивам да покарам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1054 #14 Отговорено 14 Март, 2008 Честито,много лачено купенце! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest faraon #15 Отговорено 14 Март, 2008 Честито и от мен.Да си караш дълго време без никакви аварии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #16 Отговорено 14 Март, 2008 честито и от мен и безаварийни километри... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #17 Отговорено 14 Март, 2008 Честото колега и аз преди месец си взех купенце от Стамен мислех да взема твоето,ама явно е било писано да отиде при теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #18 Отговорено 14 Март, 2008 Честито и безаварийно каране,ама дай снимки да му се пораваме и ние на Хондето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #19 Отговорено 14 Март, 2008 Честито колега , много безаварийни километри ти пожелавам Дай малко снимчици да се порадваме и ние Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #20 Отговорено 14 Март, 2008 Да ти е честита колега и МНОГО да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #21 Отговорено 14 Март, 2008 Благодаря на всички ! Сигурен съм, че знаете, как се чувствам Единствените снимки в момента са от темата в продава, но по-нататък ще има и още ! Сега ще наливам малко в другата, че после да има за тая ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове