Guest Borislav_STZ #41 Отговорено 24 Март, 2008 Иво а нас мераклиите които няма да преспиваме кои ще ни организира ??? да де аз незнам кои ще са те за ся аз съм мераклияя и там ве4е които друг навия ще се запазват ли места в ресторанта??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #42 Отговорено 24 Март, 2008 Свободна програма Борка ! Който има мерак да заповяда ! Записвания за рес'та няма ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #43 Отговорено 25 Март, 2008 Така ! Картината е ясна ! Днес бръмнах до Ягодките и резервирах 10 двойни стаи , за да е по-лесно настаняването + един апартамент за резерва ! Дотук по мои сметки сме 20-22 парчета ! Нощувката излиза по 25 кинта ! До края на седмицата трее да метна капаро от 200 кинта ! Предлагам да не се занимаваме с глупости на парче ,а направо да ми пратят всички кинти и да действам ! Апропо ... шъ въ замола .. да ми пратите парички тези дни ! Няма да ви занимавам с банкови сметки ... направо ми ги пращайте като паричен превод по Еконт до поискване на името на Ивайло Иванов. Гесемето е 0899 461 961 ! Аре отивайте да кихате ! ! Чакам потвърждение от всички тук в темата ! Мерси ! И са стягайте в кръста ! п.п... ако има отказали се нека да споделят също молим !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #44 Отговорено 25 Март, 2008 баце днес или утре щте ти звънна да кихна некой лев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #45 Отговорено 25 Март, 2008 Ок Ники ! Младежи .. пускам и една банкова сметка .. за тези които им е по удобно ! Само ми пишете или ми звънкайте кой ми е пратил кинтаци ! Ивайло Милчев Иванов IBAN на получателя / IBAN BG98TTBB94001507009634 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #46 Отговорено 26 Март, 2008 (Редактирано) Кихнали кинти до момента : PolicemanMatheonikolai_foxCLSГолемия рус вълк ...чакам сухото ! Редактирано 26 Март, 2008 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #47 Отговорено 26 Март, 2008 (Редактирано) Намерисва ми на часно парти Да вземим да дойдем на гости и една групичка от ВТ Редактирано 26 Март, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #48 Отговорено 27 Март, 2008 ...чакам сухото ! Значи сега ти пращам парите за мен и Plevelcho по банков път.Би трябвало да ги получиш днес следобед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #49 Отговорено 27 Март, 2008 Кихнали кинти до момента : PolicemanMatheonikolai_foxCLSГолемия рус вълк Razorsedge и Plevelcho...чакам сухото ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #50 Отговорено 27 Март, 2008 (Редактирано) Ъпдейт :PolicemanMatheonikolai_foxCLSГолемия рус вълкRazorsedge и PlevelchoКрисиоDraikMyamoto...чакам сухото ! Редактирано 27 Март, 2008 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #51 Отговорено 28 Март, 2008 (Редактирано) Кихнали :PolicemanMatheonikolai_foxCLSГолемия рус вълкRazorsedge и PlevelchoКрисиоDraikMyamotoMaddogАзеОслушващи се :9.GeFi12.gkb14.Иван x 2 ....П'унделник ръчкам до Ягодките да кихам .... така че ко прайм с последните трима ?!! Редактирано 28 Март, 2008 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #52 Отговорено 28 Март, 2008 предлагам да платят в натура? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #53 Отговорено 31 Март, 2008 Окончателен списък :Policeman - 2Matheo - 2 nikolai_foxCLS - 2Големия рус вълкRazorsedge и PlevelchoКрисио Draik - 2Myamoto Maddog - 2 Азе - 2Иван - 2gkb---------------------------21 човека ! Който сварил ... отивам да кихам кинти ! Чакам ви в събота ... ше сложа и карта по-късно ! Някой ако има грижи с намирането ше свирка по тела ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #54 Отговорено 31 Март, 2008 Майчето ми задигна колата за НЕОПРЕДЕЛЕН период от време За тва се скатавах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf #55 Отговорено 1 Април, 2008 Батко, аз май ше водя ремарке Кво да напрая някои хора като се сещат късно.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #56 Отговорено 1 Април, 2008 Офф .. ми ше я мислим няква ... нема да я оставим на студа момата я ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #57 Отговорено 1 Април, 2008 Разрешавам да си носите домашен алкохол тип "парцуца" най-вече сливовица ! В събота аз ше кацна по-обед ..баце идвам с тебе по обед - да пием по една и да чакаме - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #58 Отговорено 1 Април, 2008 май се сещам- ОСТАВАТ ТРИ ДНИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #59 Отговорено 1 Април, 2008 Офф .. ми ше я мислим няква ... нема да я оставим на студа момата я ! Кой каза, че ще е женско? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #60 Отговорено 3 Април, 2008 Кой ли е тоя другия Аз викам една срещичка на стадиона и да тръгваме, може да направим като миналия път. Срещи примерно в 14 часа 16 часа и з апо-късните 18 часа. Или пък други времена каквото решите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #61 Отговорено 3 Април, 2008 като че ли 14ч е добре мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1054 #62 Отговорено 3 Април, 2008 От утре почвам да подгрявам двувалката Забравихме си физиономиите бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #63 Отговорено 3 Април, 2008 Подгрявай че мисля да поръчкам 2.3 ... ко може разбира се !! Пък и старата ти страст ше е тук и нея мисля да изръчкам !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #64 Отговорено 3 Април, 2008 подгрявайте два дни до ягодите - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #65 Отговорено 4 Април, 2008 казвайте - в колко часа и къде ?някои от софия ще тръгва ли ?дайте и една карта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #66 Отговорено 4 Април, 2008 казвайте - в колко часа и къде ?някои от софия ще тръгва ли ?дайте и една карта няма ли хора от софия които ще ходят ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #67 Отговорено 4 Април, 2008 рацера мисля пусна една карта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #68 Отговорено 4 Април, 2008 кажете утре в колко та и тия дето няма да приспиваме да минем да се видим ако има някои заблуден които незнае пътя може да го пресрешнем някъде и да го доведем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1054 #69 Отговорено 4 Април, 2008 Ако някой не знае пътя,да се чакаме на Казанлък и отм да ви водя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #70 Отговорено 4 Април, 2008 (Редактирано) Ако някой не знае пътя,да се чакаме на Казанлък и отм да ви водя Направо в Габрово. Със Миамото мой, ще сме към 15:00 ч. на линия. Да се чакаме в началото на Шипка - прохода. А най-добре като влезеш в Габрово да се чуем.А тебе колко имам да те черпя ... Редактирано 4 Април, 2008 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #71 Отговорено 4 Април, 2008 Ей ви и един GPS : К А Р Т А Ако има заблудени .. моля зънкайте на 0899 461 961 ... дано да не съм са нафиркал мноо !Тъй като се очертава дъждовен уикенд си вземете и резервните стомаси !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1054 #72 Отговорено 4 Април, 2008 Ако някой не знае пътя,да се чакаме на Казанлък и отм да ви водя Направо в Габрово. Със Миамото мой, ще сме към 15:00 ч. на линия. Да се чакаме в началото на Шипка - прохода. А най-добре като влезеш в Габрово да се чуем.А тебе колко имам да те черпя ...Ако искате малко по-рано?Или 15ч остава? Утре ще ви призвъня да се уточним Жоре,телефонът ми е 0888832458-Пешо В Габрово се оглеждайте за брутален Прелюд 4г. за времето от 14-до 15ч. на 05.04.(събота) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Matheo #73 Отговорено 4 Април, 2008 Няма нужда да се оглеждаме, то ще се набива на очи. Пеше няма как по рано, понеже Дидо ще тръгне към 12.00 от Варна. Аз ще съм от 11.00 в Габрово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #74 Отговорено 4 Април, 2008 (Редактирано) Пичаги, двама души тръгваме ПО НЯКОЕ ВРЕМЕ от София към Кз. Там ще пием по кафе, ще кажа куку на нашите и палим за ягодите. Ако искате да се уговорим да се намерим в Казанлък за кафе около 3 или в колкото кажете (да е след 3)?Аз така и така ще съм там, тел. 088 77 0 33 75Ей, моем ли направи един волейбол набързо в залата? Имам топка (ма тряа я напомпим) Редактирано 4 Април, 2008 от Big Blonde Wolf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #75 Отговорено 5 Април, 2008 Вълчо ... казах да си земете резервните стомаси ... а не топките !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #76 Отговорено 5 Април, 2008 ше си земем резервните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #77 Отговорено 5 Април, 2008 (Редактирано) Редактирано 5 Април, 2008 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #78 Отговорено 6 Април, 2008 Шшшшш папарацитее ... нещо компромати .. ала-бала !! Купона беше на ниво .... тенк Ю пийпъл ! Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Razorsedge #79 Отговорено 6 Април, 2008 Мииииии компроматите са на адрес дабълю дабълю дабълю...Абе направо цъкай на линка отдолуЯГОДИТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #80 Отговорено 6 Април, 2008 Баце .. нещо куца линка ве ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове