Jump to content
Guest Founder

15.03.08, гр. Сливен, Drag Racing Day

Recommended Posts

Гонки ще има ретро или не !!! ще ги преска4аме там ама се ще се намери място и за нас !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest puma

Извниявайте колеги ама накрая ще стане едно бъркало което куките ще пръснат като Битълсите из Ливърпул айде някой който има представа какво ще става да каже ясно че да дойдем от Стара Загора и половин България да видим 9 волги 44та година да се гонят???Иначе ще се съберат 10923475345987 хиляди изнервени от липсата на организация рацери и накрая някой ша си оди без книжка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aleksandyr

Айде .. още е рано ама да се похвалите с нещо !! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Пълна лудница ... доста црх-ове и б16-ки :) Аз останах предоволен от видяното :)Браво на колегите от форума представиха се на много добро ниво!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MnQk

кво стана е хора гонки имаше ли или сичко се прасна малко по малко баси тъпите куки:)преибаха ни работата саму ми нищу др не направиха....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как ве :)Като свърши ретро ралито стана голяма мания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еее да...... кога стана това е ачка ?:)щтото аз се изнервих и си фанах патя за ямбол....пак сам истарвал начи:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

и аз съм много доволен макар 4е сам капнал хихих :) яки стартовe много ;П :) :)

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз много доволен Црх-четата мачкаха наред особедно на колегата Бойко .Ма и моя не се дава лесно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее да еба кога сварши тва шибаното ретро рали е хора аз защо не го дочах да сварши:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
Отговорено (Редактирано)

Бургаската и Шуменската груба бяха на ниво - евала на всички , които си дотътриха бегачките на пистата и направиха шоуто :);)Жалко само че толкова много коли бяха върнати прди края на ретро ралито - иначе предполагам щяхме да сме тройно повече .. :)И все още немога да проумея ... имаше сигурно 10 црх-а на пистата :)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бургаската и Шуменската груба бяха на ниво - евала на всички , които си дотътриха бегачките на пистата и направиха шоуто :);)Жалко само че толкова много коли бяха върнати прди края на ретро ралито - иначе предполагам щяхме да сме тройно повече .. :)И все още немога да проумея ... имаше сигурно 10 црх-а на пистата ;)

толкоз :П от 124 до 150-8 коня и делсолите ако слагаме:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да кажа само CRX RULESSSS :o;):o;):worthy: :worthy: :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Мда Супер беше,след малко ще постна снимчици.Жалко,че към 14:00 трябваше да си ходя.Едно приятелче закъса към карандила :worthy: Инъче имаше страшно много хора.Кирил,сори,че за толкова малко се видяхме брат исках да си поговорим малко с тебе!Както и да е другия път,като е кръга от Драга в Сливен ще се видим :worthy: Браво евала на моногото колеги от цяла България! Пистата в Сливен пак се доказава,че е може би най-добрата за драг в страната.Най лошото е че е собственост на военните и мнооооооого тругно може да се организира нещо легално....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Айсменчо и сивиците са добре само малко трябва да му посвикнеш на твоя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да кажа само CRX RULESSSS :o;) ;) ;):worthy: :worthy: :worthy:

;ПП ти тренираи стартове др-гия път като се видим да ни сма ;) ;) :o яш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да кажа само CRX RULESSSS :o;) ;) ;):worthy: :worthy: :worthy:

;ПП ти тренираи стартове др-гия път като се видим да ни сма ;) ;) :o яш ;)
K1r1L да да точно там ми е слабото място,имам прекалено малко опит със стартовете.Ще взимам уроци от колегата с черния ямоболски CRX (Дойчин),невероятен старт прави той.Иначе след като сте си трагнали и колегите от BMW са слезли от Карандила с яки турбини и са напраили шоу.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не разбрах на кой Рекса върви повече-на Бойко или на Мартин :worthy:?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги некои нема ли повечко снимки ала бала клипчета че аз се прецаках мнн трагнах си и сичко е почнало след това:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не разбрах на кой Рекса върви повече-на Бойко или на Мартин :angry:?!

ЕИ ! :angry: :angry: :P :P :P знаеш отговора :angry:аз имам едно клип4е ще го ка4а съвсем скоро (само 1)просто имаше толкова много стартове 4е забравих снимам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, в интерес на истината стартовете бяха адски много ... интересно ще е някой ако има повече клипчета да ги направи в 1 филмче и да го качи някъде :angry:А аз неможах да се запозная с колегата BoykoBorisov, но много ми хареса как му върви рекса!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

А вчера, кой CRX е падал от бургаска Корса 150кс. или няма такова нещо?

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи за коя от двее корси питаш .Че от бс имаше 2 корси ако е тая от састезанието дето зе първо място аз паднах от нея :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не знам точно коя , момчето каза че се е пускал 5-6 пьти с/у ЦРХ, и само един пьт е паднал ... та любопитно ми беше чий е бил с ЦРХ-а, мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз не знам точно коя , момчето каза че се е пускал 5-6 пьти с/у ЦРХ, и само един пьт е паднал ... та любопитно ми беше чий е бил с ЦРХ-а, мерси.

;) пускаха се 2-а пъти с колегата beast един път с црх-кса на boyko и двата ЦРх-кса са 4ерни 5-6 пъти..;)незнма с кои(ЦРХ) се е пускала тази корса :P :P :P :P :P :P Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Те бяха 3-4 черни црх-а вероятно в процеса на състезанието е бил заблуден многократно с кой точно се е състезавал :PStonez, ти май не дочака дръпките понеже като пристигахме с бащата те видях да отлиташ към детелината ...

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много Хонда,много нещо.Жалко,че нямаме старт....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сорри за оффа, ама някой може ли да каже откъде да си го дръпна това клипче? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://vbox7.com/play:855a42df - ето ти го.киро , го беше пуснал 2 поста по-нагоре :blink:

Даа видях го, ама искам да си го сваля на компа, а от VBOX-а мисля, че неставаше! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cekleov

и добро ли беше щото го изпуснах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...