Big Blonde Wolf 11 #1 Публикувано 29 Февруари, 2008 (Редактирано) Ае честито на новия собственик на черна прелест D15Z6 - Carvin (майната)Не е тая черната от снимката, ама и тая става Наздраве и без много проблеми да си я кара!P.S. Грозните 6ген се множат Редактирано 29 Февруари, 2008 от Big Blonde Wolf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #2 Отговорено 29 Февруари, 2008 Еми честито и от мен! Много безаварийни км и чакаме снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #3 Отговорено 29 Февруари, 2008 ааа знае какво да си купи момчето.....да си я кара със здраве и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #4 Отговорено 29 Февруари, 2008 честита радост колега!! Пожелвам резервоара да е винаги full. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 29 Февруари, 2008 Колега да ти честита. Искаме снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #6 Отговорено 1 Март, 2008 Майна, честито! Много безаварийни км с новата любима и леко връщане на кредита! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #7 Отговорено 5 Март, 2008 Мерси на "момчето с лагерницата", както е познат Огнян в някои среди Снимки ще има съвсем скоро ... и понеже съм фен-зарибен --> ще се виждаме и по Хонда срещите Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #8 Отговорено 5 Март, 2008 Честито и безаварийно каране и давай по-скоро снимките.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Чавдар 58 #9 Отговорено 5 Март, 2008 Да бе, тези D15Z6 така трудно се намират, радвам се че си открил колата за теб !Всичко хубаво и да внимаваш с пешеходците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Carvin #10 Отговорено 12 Март, 2008 (Редактирано) Ето я най-накрая красавицата ми - току що изкъпана и полегнала на припек Редактирано 12 Март, 2008 от Carvin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov #11 Отговорено 12 Март, 2008 Честито колега, много добър избор :). Със здраве да си я караш и много безавариини километри. P.S. Колеги дайте да си направим някой ден малко Drag между коли с еднакви мотори и параметри. В този случай ще има награда за най-добро задкормилно устройство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 12 Март, 2008 Охооо ми Майна .. ми ти се се задомил бря ! Освен кат минеш другия път през СЗ да кешираш един Мърфис в любимия "Дръмс" ! Аре да ти е честита "талигата" и безаварийни км ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Carvin #13 Отговорено 12 Март, 2008 Мерси, мерсиии Айде и от теб очакваме скоро включване с някой Пре-луд Наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове