chavdu 734 #1 Публикувано 23 Февруари, 2008 Искам да попитам , дали фаровете на сивик 5 ген. имат някаква врътка за регулиране в хоризонтално направление (ляво-дясно) тази за нагоре-надолу я намерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 23 Февруари, 2008 Има врътката е отзад- вдясно от тази за горе-долу,огледай фара ще я видиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #3 Отговорено 23 Февруари, 2008 Има врътката е отзад- вдясно от тази за горе-долу,огледай фара ще я видишда не би да трябва да се върти с шестограм ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 23 Февруари, 2008 същата е на вид като тази за нагоре -надолу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 23 Февруари, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #6 Отговорено 23 Февруари, 2008 мерси колега това фар на 5та ген ли е ? поне моя има още неща по него ... но пък и ти си с 5та ген. май ще трябва да го демонтирам ... гледам че твоя е свален ... без да махам бронята .. няма как да го сваля .. нали ? както и да е .. благодаря Ти много ще трябва да го намеря . .важното е че го има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 23 Февруари, 2008 5 ген. механичен е може би затова има разлика ,а относно свалянето при мен стана без да откачам бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #8 Отговорено 23 Февруари, 2008 Не ми стана ясно защоще сваляш фаровете за да ги регулираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #9 Отговорено 24 Февруари, 2008 Колеги, за да не пускам нова тема, ще питам в тази. Знае ли някой как се прави същото на 6-та с 4 врати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 24 Февруари, 2008 Колега, мерси много за информацията. Видях го още преди да питам и пробвах да го въртя, но не видях никакъв резултат. За това си помислих да не би да има още нещо, но явно няма. Ще опитам още веднъж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #11 Отговорено 24 Февруари, 2008 ..... Когато е монтиран фара, не се вижда, но има отвор в металната рамка над него. Забележи как се пада на нивото на отвора за монтаж, но по-вляво от него, гледай там някъде за дупка.kicko верно не се вижда и благодарение на твоя нов фар стигнахме до истината и открихме къде се пада винта за страничното регулиране. П.С. Изобщо не ми е идвало на ум, че този малък отвор в калника до крепежа на фара е за да вкараш отверка и да регулираш фара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #12 Отговорено 24 Февруари, 2008 Аз го видях като си светнах с фенерче, иначе преди това йок. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #13 Отговорено 25 Февруари, 2008 .... и пробвах да го въртя, но не видях никакъв резултат. За това си помислих да не би да има още нещо, но явно няма. Ще опитам още веднъж.Колега тия реглажни болтове искат доста въртене докато се получи видим резултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #14 Отговорено 26 Февруари, 2008 (Редактирано) За нагоре-надолу видях малко по бързо резултат, но наистина според мен не съм въртял достатъчно на ляво и надясно. Въртенето ми се видя малко трудно и неравномерно. Достраша ме да не счупя нещо. Редактирано 26 Февруари, 2008 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове