F20A4 2 #1 Публикувано 19 Февруари, 2008 Пичове, миналата седдмица си карам аз прелюдеца и гледам в огледалата ме застига кола, спортна някаква, с вдигащи се фарове и аз на майтап върнах втора и така до 100-тина км/ч когато се оказа, че е безсмислено, защото той ме мина със 150-160 сигурно и то при положение, че беше тръгнал от място (светофар). Толкова бързо ме мина,че не разбрах каква марка е даже! Като спряхме на светофара се оказа нисан! И то с десен волан! Между стоповете пишеше модела ама не можах да го прочета. Та ако някой знае нещо.. в интернет такова нещо не можах да намеря. Според мен беше над 200 коня- 230-240 може би Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HaeMHuK #2 Отговорено 19 Февруари, 2008 Нисан 200 или 300 с турбо 160-170 коня са мисля че е било такова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #3 Отговорено 19 Февруари, 2008 (Редактирано) Възможно е да е било Nissan Silvia. Ето малко снимки за проверка Редактирано 19 Февруари, 2008 от NIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #4 Отговорено 19 Февруари, 2008 Ами освен да е била някоя Силвия или в частност 200SX. Те имат и турбо версии, така че не и се чуди, за какво вървене иде реч! Имат страшно много модификации и фейслифтове, най-популявните из БГ са нещо от рода: Има и А има и такива: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #5 Отговорено 19 Февруари, 2008 (Редактирано) Ниссан 200сх Невероятно красива кола! Сток това нещо е 1.8 ТУРБО 168к.с. ако не се лъжа. Някой компетентен да ме поправи... А Ниссан Силвия е ето това: Редактирано 19 Февруари, 2008 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #6 Отговорено 19 Февруари, 2008 абе няма значение, която и да е от тия. с две думи - изял си дървото от сериозна машина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #7 Отговорено 19 Февруари, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Silvia...vel_Designation - Silviahttp://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_200SX - 200sxhttp://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_240SX - 240sx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #8 Отговорено 20 Февруари, 2008 (Редактирано) Кажи колата нова ли е била, стара ли е била, като съдиш по дизай и форми. Мисля че това доста ще ни улесни. Щом казваш че е била с вдигащи фарове и спортно купе, начи най-вероятно да е 200SX какъвто колегата Iceman е показал. Има ги в България и не са мн скъпи. Иначе тая кола може да се развие почти неограничено. Мощности от порядъка на 500 коня не са изключени. Много я ползват за дрифт и по тая причина че е евтина а може да се развие много. Наемника спомена модела 300ZX, които до 90 година наистина е с падащи фарове, ма не сам срещал такъв в БГ, а 300ZX след 90та вече не е с такива фарове,така че едва ли е било такова, но и двата са с V6 3.0л с турбо или без и гонят 230-300 коня тъй че не е срамно ако е било такъв. Честно казано не ми се вярва и да е била Силвия Ес14 или Ес15 щото са си кът в БГ, ако изобщо има, а и не са със спящи фарове. Има един стар модел Силвия със падащи, но си и личи че е от преди 90та, за тва кайи най-добре горе долу колко е нова/стара колата.В тоя ред на мисли може и Скайлайн да е било. Мисля че има една две 32ки в бг, но пак е малко вероятно. Редактирано 20 Февруари, 2008 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest КалоÑ�н Кателиев #9 Отговорено 20 Февруари, 2008 Бааа, на такава дискусия го обърнахте, сякаш е видял НЛО! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sumo_power 0 #10 Отговорено 22 Февруари, 2008 Определено силвия в София има доста сравнение с останалите градове.п.с. красива машина не е хонда но е голяма красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #11 Отговорено 22 Февруари, 2008 ...............не ми се вярва и да е била Силвия Ес14 или Ес15 щото са си кът в БГ, ако изобщо има, ...............Има......С15 е само с десен волан и знам за 1 в бг(Поли я вкара).........С14 колегата Анатоли(със размазания 5г. купе турбо) си докара на скоро но е във бокса още Sonse сток С13 е 169 коня(мноо сладки цифри за да ги буркаш с 68 ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #12 Отговорено 25 Февруари, 2008 Най - вероятно е 240SX!!! Но не ги знам колко са мощни. Във Враца има само един такъв и той е сток! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #13 Отговорено 25 Февруари, 2008 Най - вероятно е 240SX!!! Но не ги знам колко са мощни. Във Враца има само един такъв и той е сток! Стига де , в БГ 240sx мисля че има само един вкаран от USA, силвия също има само една и то S15 от Япония, има един 200sx S14 и той е от Европата. Това са тези които знам аз , ианче най-много иам 200sx S13.Идеята с обърквацията е , че в Япония , САЩ и Европа има различни модели или с различни имена.S13 В Европа има само 200SX с 1,8 турвбо (CA18DET) 4 цилиндров редови -170 коня.S13 В USA незнам дали има с 1,8 турбо , но има с 2,4 атмосферен към 140 коня и се води 240SX.S13 в Япония има и 180sx - същия като европейския , може да има 10-тина коня повече само , ама там има и силвия - не с вдигащи фарове и купе , не хеч , пак с турбо мотора , като мисля че има и силвия с 2.0 турво -200 коня (SR20DET).S14 има само един вариант доколкото знам и навсякъде е с 2.0 турбо - 200 коня , като пак в Япония може да е с 10-20 отгоре.S15 се е предлагала само за япония с десен волан и само с 1 мотор , пак 2.0 , ама с по-голямо турбо (Т28, а не Т25 като другите 2 модела) и е 250 коня, ама се произвежда само 2 години , че влизат новите норми за изгорелите газове или нещо от сорта и я спират.Снимки на всичките разновидности ще ви намеря малко по-късно , че сега нямам време.Има вариант да има и други подификации за Австралия , които не са ми ясни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #14 Отговорено 4 Юли, 2008 малее кви сте ми криминалисти само колата която е задминала колегата е на мой приятел и е Нисан Силвия c15 прави сте Поли я е внасял. Момчето се качва доста често на ОМВ Бояна а колата е просто уникална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #15 Отговорено 4 Юли, 2008 малее кви сте ми криминалисти само ....еми отприщи им се въображението беше въпрос на часове да я разкрият Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #16 Отговорено 4 Юли, 2008 darkosi не кара ли и той един нисан лош с десен волан и дигащи фарове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #17 Отговорено 4 Юли, 2008 (Редактирано) Най - вероятно е 240SX!!! Но не ги знам колко са мощни. Във Враца има само един такъв и той е сток! !!!200SX е нашият ... но определено радва ушето като мине покрай теб и се чуе *мекичкия* блоуоф... !!!п.п. Маниак ... да не би да е нещо такова "нисана" на Даркоси... http://www.cartuningcentral.com/wp-content.../toyota-mr2.jpghttp://www.cyberous.net/images/dsc00046.jpg Редактирано 4 Юли, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #18 Отговорено 4 Юли, 2008 (Редактирано) darkosi не кара ли и той един нисан лош с десен волан и дигащи фаровепо мои последни данни - тойота мр2, само че не последния модел, ами този преди него. И да, много е яка, мене лично много ме кефи!Ники, и този модел не е, негова доколкото си спомням е малко по-ръбава Опа, моя грешка, тоз модел е, който Ники <викат му Калламра> показва !!! а аз защо съм останал с впечатление, че е по-ръбава....май щото само отзад я гледах !!! Редактирано 4 Юли, 2008 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #19 Отговорено 5 Юли, 2008 darkosi кара Супра...беше на националната с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #20 Отговорено 5 Юли, 2008 darkosi кара Супра...беше на националната с нея ...супра И мр-2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #21 Отговорено 5 Юли, 2008 (Редактирано) да, същата MR2... аз пък що си мислех за ниссан... хм Редактирано 5 Юли, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове