Krelion 42 #41 Отговорено 17 Февруари, 2008 ЕВАЛАТА!Колата е брутална!Да и се кафиш много време брат!Ще я видим ли на Националната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #42 Отговорено 17 Февруари, 2008 Честито и от мен! Винаги съм се чудил защо тая кола се появяваше периодиочно в мобиле.бг и никой не я грабва? Явно цената също е от значение / за съжаление /. Един от малкото тунинговани рексове, който е направен както трябва, че и отгоре! Добър избор, още веднъж да ти е честита придобивката и безаварийно каране! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #43 Отговорено 17 Февруари, 2008 Страхотия е Рекса...Да му се радваш дълго време...ЧЕСТИТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle #44 Отговорено 17 Февруари, 2008 Да ти е честита!А на всички колеги пожелавам да карат и да си точат машините по тоя начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plamoni #45 Отговорено 17 Февруари, 2008 Браво,аз отдавна я гледах тая кола и много се чудих как така няма кои да отцени такъв автомобил,ето че тя си е намерила точния човек.Успехп.с. Пусни малко актуални снимки ако можеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #46 Отговорено 17 Февруари, 2008 Уникална е! Нека да те радва мноооооооооооооооооооооооооого! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #47 Отговорено 17 Февруари, 2008 Честито.Ти си един голям късметлия.Пожелавам ти мн безавариини км и да я пазиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside LUDA #48 Отговорено 17 Февруари, 2008 Честито и от мен.КРАСОТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #49 Отговорено 17 Февруари, 2008 Честито, колата е супер!Имах УДОВОЛСТВИЕТО да я видя на живо преди време в Разград и наистина е невероятна кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #50 Отговорено 18 Февруари, 2008 Лудница е клицата.Поздрави за новата придобивка. Още една бруталия в окръга..Честито още веднъж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #51 Отговорено 18 Февруари, 2008 Честито и от мен. Надявам се скоро да я видя Ще ти се обадя като дойда в Разград. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #52 Отговорено 18 Февруари, 2008 Честито и със здраве да си я караш.Много безаварийни км.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #53 Отговорено 18 Февруари, 2008 Честито със здраве да си я караш Тази кола от няколко години е лятото на Дружба и събира погледите на всички курортисти! Пича има там една барачка за палачинки (ама само какви палачинки прави....)! Но аз разбрах че я е ударел..... така ли я взе или я е оправел? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #54 Отговорено 18 Февруари, 2008 Гледам и не мога да му се нарадвам на тоя рекс с каьв двигател е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #55 Отговорено 18 Февруари, 2008 Днес по случайност едно птиченце от Търново ми подшушна че Костичката си е намерила заместник. Честито и от мен Дано мирясаш вече с този B16A1, макар че ме съмнява Нали че ме повозиш като се върна, а, а, a П.П. Два реда засега, като се видим ще си побъбрим повечко, ама буквално 1час пиша мнението... Извън България е ужасен достъпа до форума... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailobaltov 0 #56 Отговорено 19 Февруари, 2008 Колега,уникален crx да си иа караш с здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rulemaker #57 Отговорено 24 Февруари, 2008 искам и аз такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #58 Отговорено 25 Февруари, 2008 Честито Колега, да си я караш със здраве ПС На въпроса знаете ли я тази кола, аз си мисля че преди около година или повече беше в мобилето с цена около 15 хиляди беше май с NOS, даже имаше Тема във форума за нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NCN 0 #59 Отговорено 25 Февруари, 2008 Верно е че преди година беше в Мобиле но цената бе 20 000 и никога не е имала NOS. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesh 0 #60 Отговорено 25 Февруари, 2008 гъзария до шия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ð�ЛЕКС #61 Отговорено 26 Февруари, 2008 Гледай го ти къв потаен бил Е ся като мина през разград ще има с какво да сборя ладата.Честито и безбройни безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #62 Отговорено 24 Март, 2008 Абе то хубаво му честитите на колегата, ама я погледнете тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...20515&st=45 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #63 Отговорено 25 Март, 2008 въпросителната е кой лъже ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове