gamencerista 53 #1 Публикувано 13 Февруари, 2008 Някой има ли представе колко "гущера" ще ми искат за смяна на гумички на клапаните ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #2 Отговорено 13 Февруари, 2008 ако става дума за същите гумички, тези дето уплътняват под свещите ми ги предлагат с капак за към 30 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #3 Отговорено 13 Февруари, 2008 50лв гумички и 50лв ремонт = 100лв... но ако ти гори масло 85% е шанса да НЕ са гумички, а сегменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gamencerista #4 Отговорено 13 Февруари, 2008 Еми гори масло, само като се даде повече ръчка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #5 Отговорено 13 Февруари, 2008 Еми гори масло, само като се даде повече ръчкаколко на 1000км гори ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALEX 1 #6 Отговорено 19 Февруари, 2008 Зависи какви слагаш има и по 1,40лв. гумичката.Аз миналия месец е правих тая работа и ми излезна всичко 80лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове