Jump to content
Ceco85

Нещо скърца :<

Recommended Posts

Когато завъртам волана и се чува странно скърцане на гума отпред и не мога да открия точно от къде е. Струва ми се, че идва от предната лява гума. Вдигнах колата на крик и свалих гумата и след това размърдах волана, но това скърцане изчезна. Сложих гумата и свалих колата малко колкото да опре гумата в земята и това скърцане пак се появи. Като минавам през неравности пак се чува това скърцане на гума. От къде може да е?Edit: Имам да сменям предни тампони. Като минавам през паваж или дупки много "чука". Има ли вероятност да е от това?

Редактирано от Ceco85

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен беше долен шарнир. 1:1 както го описваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а дали не е тампон на макферон :) при натоварено колело скърца(на гума),а при вдигнато изчезва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а дали не е тампон на макферон :huh:

макферсон ли слагат на тази генерация :huh: ? Редактирано от gin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Според мен има голяма вероятност да има връзка с тампоните. Нали там има въртене все пак. И за съм за смяна. Колега, от къде ще си купуваш тампоните и за колко пари?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceco85

Еми 60 лв. е бройката и за съжаление по-евтини не можах да намеря. 120 лв. ми излизат за 2-та амортисьора общо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

долен шарнир - 99.99% .Поне при мен с тези симптоми беше това :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest assfull

а дали не е тампон на макферон ;)

макферсон ли слагат на тази генерация ;) ?
какво ме питаше? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

макферсон ли слагат на тази генерация ;) ?

какво ме питаше? ;)
;) Той почти си го е казал - при нас няма макферсони!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе батка,ти на амортесиор с пружина комплект когато са,как му викаш?та остави и другото,ами и отзад е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе батка,ти на амортесиор с пружина комплект когато са,как му викаш?та остави и другото,ами и отзад е така.

Това е начин за окачване, не някакъв комплект.http://en.wikipedia.org/wiki/MacPherson_strutА ние до някое време сме с такива. Сега до коя последно генерация не знам, до 6та със сигурност е :)http://en.wikipedia.org/wiki/Double_wishboneP.S. Амортисьор с пружина му викам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шарнир!Напълнил се е с влага маншона и скърца :) Със спринцовка вкарай в маншона малко масло,ще спре да скърца,поне за известно време :)

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявам се за офтопика,не ми се спори за глупости,исках да помогна на колегата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите ама то май спря да скърца от самосебе си :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хммм... ако нещо се е развалило и после се оправи от самосебеси има голяма вероятност да се прецака отново за съжаление :) И разбира се че не ти го пожелавам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шарнир!Напълнил се е с влага маншона и скърца :P Със спринцовка вкарай в маншона малко масло,ще спре да скърца,поне за известно време :P

при мен непомогна. Ама моя шарнир беше се скапал тотално.Болта още малко щеше да си падне сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...