Ceco85 60 #1 Публикувано 10 Февруари, 2008 (Редактирано) Когато завъртам волана и се чува странно скърцане на гума отпред и не мога да открия точно от къде е. Струва ми се, че идва от предната лява гума. Вдигнах колата на крик и свалих гумата и след това размърдах волана, но това скърцане изчезна. Сложих гумата и свалих колата малко колкото да опре гумата в земята и това скърцане пак се появи. Като минавам през неравности пак се чува това скърцане на гума. От къде може да е?Edit: Имам да сменям предни тампони. Като минавам през паваж или дупки много "чука". Има ли вероятност да е от това? Редактирано 10 Февруари, 2008 от Ceco85 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 10 Февруари, 2008 при мен беше долен шарнир. 1:1 както го описваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #3 Отговорено 11 Февруари, 2008 а дали не е тампон на макферон при натоварено колело скърца(на гума),а при вдигнато изчезва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #4 Отговорено 11 Февруари, 2008 (Редактирано) а дали не е тампон на макферон макферсон ли слагат на тази генерация ? Редактирано 11 Февруари, 2008 от gin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #5 Отговорено 11 Февруари, 2008 Според мен има голяма вероятност да има връзка с тампоните. Нали там има въртене все пак. И за съм за смяна. Колега, от къде ще си купуваш тампоните и за колко пари? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceco85 #6 Отговорено 11 Февруари, 2008 Еми 60 лв. е бройката и за съжаление по-евтини не можах да намеря. 120 лв. ми излизат за 2-та амортисьора общо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #7 Отговорено 11 Февруари, 2008 долен шарнир - 99.99% .Поне при мен с тези симптоми беше това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest assfull #8 Отговорено 11 Февруари, 2008 а дали не е тампон на макферон макферсон ли слагат на тази генерация ?какво ме питаше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #9 Отговорено 11 Февруари, 2008 макферсон ли слагат на тази генерация ?какво ме питаше? Той почти си го е казал - при нас няма макферсони! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #10 Отговорено 12 Февруари, 2008 абе батка,ти на амортесиор с пружина комплект когато са,как му викаш?та остави и другото,ами и отзад е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #11 Отговорено 12 Февруари, 2008 абе батка,ти на амортесиор с пружина комплект когато са,как му викаш?та остави и другото,ами и отзад е така.Това е начин за окачване, не някакъв комплект.http://en.wikipedia.org/wiki/MacPherson_strutА ние до някое време сме с такива. Сега до коя последно генерация не знам, до 6та със сигурност е http://en.wikipedia.org/wiki/Double_wishboneP.S. Амортисьор с пружина му викам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #12 Отговорено 12 Февруари, 2008 (Редактирано) Шарнир!Напълнил се е с влага маншона и скърца Със спринцовка вкарай в маншона малко масло,ще спре да скърца,поне за известно време Редактирано 12 Февруари, 2008 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #13 Отговорено 12 Февруари, 2008 извинявам се за офтопика,не ми се спори за глупости,исках да помогна на колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #14 Отговорено 12 Февруари, 2008 Мерси за отговорите ама то май спря да скърца от самосебе си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oncho_Boncho 0 #15 Отговорено 12 Февруари, 2008 Хммм... ако нещо се е развалило и после се оправи от самосебеси има голяма вероятност да се прецака отново за съжаление И разбира се че не ти го пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #16 Отговорено 12 Февруари, 2008 Шарнир!Напълнил се е с влага маншона и скърца Със спринцовка вкарай в маншона малко масло,ще спре да скърца,поне за известно време при мен непомогна. Ама моя шарнир беше се скапал тотално.Болта още малко щеше да си падне сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове