Jump to content
samux

Най хубавото каско?

Recommended Posts

Ми отварям тая тема, за да споделите кое според вас е най хубавото каско за колата.Аз бях в Бул ИНС, и мога да гарантирам че са пълни нещасници, след ПТП с BMW 3 от 95, те ми платиха 260 мизерни лева за нов калник, поправка на броня и десен мигач, 2 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА СЛЕД ПТП ТО!, a целия ремонт ми излезе 430 лева, и то при мой хора.Така че препоръчвам хората дет смятат да си застраховат колата да се пазят от тези боклуци.Ся трябва да застраховам Хондичката и много хора ми викат да ида в Булстрад, че са били най добрите, ма искам още мненя....Кои са ваще впечетленя или тези на некой познат с каското дет имате?

Редактирано от samux

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-хубавото е, да не ти се налага да го ползваш :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-хубавото е, да не ти се налага да го ползваш :)

Така е, ма е хубаво ако се наложи да има за кво да си платил 500 лева за каско, нали така?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Па днеска найсина ми се наложи... ето защо е хубаво да се има....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gax

Булстрад вчера ми изплатиха 118 лв за преден капак, сгънат от паднал сняг. Ремонта ще ми струва 200. Не съм много доволен. Иначе забавянето беше само 7 дена след обявените от тях 15 дни за плащане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато се наложи да оправям калника и предната броня на моята хонда, се обърнах към мои познати, които се занимават с такива услуги, те ми казаха, че е най добре застрахователите да изплатят щетата по фактура от сервиза, защото на нея е написано точно и ясно кое колко струва, а когато ти изплатят кеш (по експертна оценка) скатават около 20-30% от сумата. По - късно тази информация ми беше потвърдена от вътрешен човек , който се занимава със застраховки. Аз имам каско в ДЗИ и когато ми се наложи ми изплатиха кеш 560лв за преден калник, броня (само ремонт), фар, задна броня(само ремонт) и заден стоп, сами смятайте да ли ми стигнаха за всичко + труда. Поне не се бавиха много - 10дни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва много добре да се четат общите условия и особенно тектовете със ситен шрифт. В Булстрад има условие за възрастта на колата - над 7 (или 9) години е само по експертна оценка. От друга страна пък те работят с "доверен" сервиз, т.е. не може да идеш в сервиз по твой избор, ако ти е по-нова колата. Така, че са си вързали гащите отвсякъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДЗИ са пълни нещастници.Доволен съм от алианз въпреки че за коли над 12 години е шибано там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-доброто каско е където имаш твой човек (както за всичко друго в страната за момента, надявам се скоро да се промени)

Редактирано от VTEC Inside LUDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да кажа и аз моетомнение.Сивик 94г. Преди бях кам ЕВРОИНС,а таэи година сам на БУСТРАТ и всяка година се оправям дребни щети (одраскан кални,врата,счупено стъкло или натисната броня)да чукна на дърво.Като си сметна труда и боята все ми остава кам 1/3 отгоре.Такаче аз съм доволен за сега!Каското си го правя в Брокерска къща-та те ме съветват коя година кам кои,и коя щтета как ще е най-добре да оправя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дженерали гражданска + каско = минус 25% от каското :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...