samux 1 #1 Публикувано 10 Февруари, 2008 (Редактирано) Ми отварям тая тема, за да споделите кое според вас е най хубавото каско за колата.Аз бях в Бул ИНС, и мога да гарантирам че са пълни нещасници, след ПТП с BMW 3 от 95, те ми платиха 260 мизерни лева за нов калник, поправка на броня и десен мигач, 2 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА СЛЕД ПТП ТО!, a целия ремонт ми излезе 430 лева, и то при мой хора.Така че препоръчвам хората дет смятат да си застраховат колата да се пазят от тези боклуци.Ся трябва да застраховам Хондичката и много хора ми викат да ида в Булстрад, че са били най добрите, ма искам още мненя....Кои са ваще впечетленя или тези на некой познат с каското дет имате? Редактирано 10 Февруари, 2008 от samux Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #2 Отговорено 10 Февруари, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=16955&hl=Виж тази тема , доста подробно го обсъдихме въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 42 #3 Отговорено 10 Февруари, 2008 Най-хубавото е, да не ти се налага да го ползваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #4 Отговорено 10 Февруари, 2008 Най-хубавото е, да не ти се налага да го ползваш Така е, ма е хубаво ако се наложи да има за кво да си платил 500 лева за каско, нали така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
samux 1 #5 Отговорено 13 Февруари, 2008 Па днеска найсина ми се наложи... ето защо е хубаво да се има.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gax #6 Отговорено 14 Февруари, 2008 Булстрад вчера ми изплатиха 118 лв за преден капак, сгънат от паднал сняг. Ремонта ще ми струва 200. Не съм много доволен. Иначе забавянето беше само 7 дена след обявените от тях 15 дни за плащане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #7 Отговорено 14 Февруари, 2008 когато се наложи да оправям калника и предната броня на моята хонда, се обърнах към мои познати, които се занимават с такива услуги, те ми казаха, че е най добре застрахователите да изплатят щетата по фактура от сервиза, защото на нея е написано точно и ясно кое колко струва, а когато ти изплатят кеш (по експертна оценка) скатават около 20-30% от сумата. По - късно тази информация ми беше потвърдена от вътрешен човек , който се занимава със застраховки. Аз имам каско в ДЗИ и когато ми се наложи ми изплатиха кеш 560лв за преден калник, броня (само ремонт), фар, задна броня(само ремонт) и заден стоп, сами смятайте да ли ми стигнаха за всичко + труда. Поне не се бавиха много - 10дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gax 2 #8 Отговорено 14 Февруари, 2008 Трябва много добре да се четат общите условия и особенно тектовете със ситен шрифт. В Булстрад има условие за възрастта на колата - над 7 (или 9) години е само по експертна оценка. От друга страна пък те работят с "доверен" сервиз, т.е. не може да идеш в сервиз по твой избор, ако ти е по-нова колата. Така, че са си вързали гащите отвсякъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #9 Отговорено 15 Февруари, 2008 ДЗИ са пълни нещастници.Доволен съм от алианз въпреки че за коли над 12 години е шибано там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #10 Отговорено 17 Февруари, 2008 (Редактирано) Най-доброто каско е където имаш твой човек (както за всичко друго в страната за момента, надявам се скоро да се промени) Редактирано 17 Февруари, 2008 от VTEC Inside LUDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALEX 1 #11 Отговорено 19 Февруари, 2008 Да кажа и аз моетомнение.Сивик 94г. Преди бях кам ЕВРОИНС,а таэи година сам на БУСТРАТ и всяка година се оправям дребни щети (одраскан кални,врата,счупено стъкло или натисната броня)да чукна на дърво.Като си сметна труда и боята все ми остава кам 1/3 отгоре.Такаче аз съм доволен за сега!Каското си го правя в Брокерска къща-та те ме съветват коя година кам кои,и коя щтета как ще е най-добре да оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #12 Отговорено 19 Февруари, 2008 Дженерали гражданска + каско = минус 25% от каското Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове