KRING 45 #1 Публикувано 2 Февруари, 2008 Здравейте колеги, Днес минах на ГТП и валовете за спирачен тест показаха нещо обезпокочващо- ефективност на задни спирачни 46% -около 1000нютона. Колата е сивик 6 хеч без ABS с барабани отзад. Някой имал ли е подобен проблем или да знае решение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 2 Февруари, 2008 Отиваш за накладки и реглаж. Болка са тия задни барабани.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 2 Февруари, 2008 На барабаните трябва често да се прави реглаж , ако искаш да спират като хората . Пък кой знае , може и накладки да трябва да им смениш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #4 Отговорено 2 Февруари, 2008 Чак сега си обяснявам защо д15-ката ни дойде от Германия с дискове отзад. Явно швабата си е имал проблеми с барабаните. Колеги а случайно да знаете на 6-тата генерация предимно какви дискове се присаждат, за да знам като дойде време за накладки, горе долу какво да търся? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 2 Февруари, 2008 Чак сега си обяснявам защо д15-ката ни дойде от Германия с дискове отзад. Явно швабата си е имал проблеми с барабаните. Колеги а случайно да знаете на 6-тата генерация предимно какви дискове се присаждат, за да знам като дойде време за накладки, горе долу какво да търся? Благодаря предварително!От vti Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #6 Отговорено 2 Февруари, 2008 ... свърши ми бензина!какво да правя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове