al3x 0 #1 Публикувано 28 Януари, 2008 Абе чух за една гонка в София провела сев събота вечерта м/у VTI i BMW , и се е развила добре за ХОнда от 3 пускания 2 са били за хондата Разбрах че момчето влиза в форума и е от старите вълци, аз лично не гопознавам, но ми стана хубаво от новината, защото БМв-то съм го гледал във Варна (познавам и собственика) и си бяга доста в класа ) Момчетата от софия казаха че се снимали, ако има хубав материал ще се опитамда го кача, естествено и ако собственика на VTI-kata е съгласен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 28 Януари, 2008 бях на работа тогава ,ама ако има филмове дай да видим какво се случва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #3 Отговорено 28 Януари, 2008 (Редактирано) Качвай каквото имаш ако не можеш пиши лично да го метна при мене. БМВ-то беше 327и Линк към това което аз имам: http://store2.data.bg/paradoxsf/honda/vids/P.S. Само колегата с клиото да не даваше 3-тото тъткане с клаксона толкова по-рано щеше да е друг резултата въпреки летните гуми Редактирано 28 Януари, 2008 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #4 Отговорено 28 Януари, 2008 С кво ги отваряш,че съм неграмотен малко ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #5 Отговорено 28 Януари, 2008 С кво ги отваряш,че съм неграмотен малко ;)..и аз съм малко неграмотен или много на мен ми излизат ченгели от матрицата вместо БМВ и Хонда а имам 3gp плеар на компа........а дали има някоя Ода за Хондата в БМВ форума нали са поети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #6 Отговорено 28 Януари, 2008 k-lite mega codec pack и с медиа плеър си ги отварям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #7 Отговорено 28 Януари, 2008 quick time player Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #8 Отговорено 28 Януари, 2008 Е браво на момчето с хондата това бмв сьм го виждал и по Бояна май казват, че било с 4.5 двигател колко в вярно незнам ама ми направи впечатление, че варви още едион пьт браво на хондето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #9 Отговорено 28 Януари, 2008 не бе с 5.2 и е V12 бах тия митове и легенди... БМВ-то на Пенчев е голяма гад след 2-ра. Но пък и той каквото е диване, кога ли ще подкара настроена кола най-накрая... а ако се научи да изхвърля и 3-те асансьора от багажника преди гонки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 28 Януари, 2008 Еми Емка така ми каза един маниак на тема бмв за това го казах все пак ми е приятел и му повервах с какьв двигател е този баварец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #11 Отговорено 28 Януари, 2008 не бе с 5.2 и е V12 бах тия митове и легенди... БМВ-то на Пенчев е голяма гад след 2-ра. Но пък и той каквото е диване, кога ли ще подкара настроена кола най-накрая... а ако се научи да изхвърля и 3-те асансьора от багажника преди гонки Беше ги изфърлил То и аз имам един... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest al3x #12 Отговорено 28 Януари, 2008 (Редактирано) Ами колега Paradox г-дата Пенчеви още не са ми дали материалитекогато се случи това , че ги видим всички)Аз от другото диване брат му разбрах за гонката,той защото като дойде в Варна и се почва БМв-то , Хондата и ставатлуди надвиквания )) Тука около мен много станаха Задните и ще ме изядат някои ден Но добре се е получило ,нищо че Дилян пак имал един асансиор отзаде Видели са Японската сила ;) Редактирано 28 Януари, 2008 от al3x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #13 Отговорено 29 Януари, 2008 ааа , малко синтезиране плс. че нищо не разбрах - само разбрах, че БМВ-то не е със 5,2 - В12 двигател Последно с какъв мотор е БМВ-то и ВТИ-ката сток ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #14 Отговорено 29 Януари, 2008 (Редактирано) На Парадокса ВТИ-ката до колкото помня май беше само с леки завишени цифри на прекъсвача и VTEC switchover-a...но пак е достатъчно. Ето едното клипче...то като че ли е най-разбираемо и май е снимано с NOKIA N...нещо си. Другите нещо не ми харесват и звука е много преебан така че поне аз няма да ги качвам...то и тва е достатъчно. http://vbox7.com/play:c5c7ccee (одобрява се още)Давай, давай, давай, давай.... Редактирано 29 Януари, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TrAdIuLi #15 Отговорено 29 Януари, 2008 Абе а клип на гонките меджу мен и хондата нямате ли бе от околовръстното .....Корейската сила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #16 Отговорено 29 Януари, 2008 Абе а клип на гонките меджу мен и хондата нямате ли бе от околовръстното .....Корейската сила ...в този раздел само се хвалим и си вдигаме самочуствието загубите ги премълчаваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #17 Отговорено 29 Януари, 2008 Пенчев каза,че те е бил два пъти....на тая гонка.И сте били 2:1 за него.Имаш ли другите клипчета? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #18 Отговорено 29 Януари, 2008 тва да не е едно черно Е30 дето било с мотор от Е36??? аз се пусках с едно такова миналата година ...като ме отнесе астрата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #19 Отговорено 29 Януари, 2008 (Редактирано) Krelion братче, нито един от двамата Пенчеви не е казвал такова нещо !струвами се , че създаваш Излишни РРРаздори !Темата не я пуснах да се стига до караници и наредби м/у двата форума,ще ви помоля да си ги спестите. Пенчев каза хубави думи за ХОндата както и за собственика ,стига с тея пошли интриги м/у форумите, много са долни и изтъркани !Момчетата са много точни и аз лично, никога не съм чувал да се хвалят излишноили да нареждат други марки коли !мерси ! Редактирано 29 Януари, 2008 от al3x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #20 Отговорено 29 Януари, 2008 Сори брат,получило се е недуразумение заради друг човек!Хондата е била 2 пъти!Евала на Парадокса,колата му върви яко!Още веднъж съжалявам...имам много познати от БМВ форума и ги попитах дали знаят момчето с комбито.Оказа се,че да и като им казах за какво става въпрос веднага "звъннали"на човека и той казал друго!Но всъщност няма нищо такова човека каза че е паднал 2 пъти...сори че се получи конфликт.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #21 Отговорено 29 Януари, 2008 Абе а клип на гонките меджу мен и хондата нямате ли бе от околовръстното .....Корейската сила Има и то как падаш злобно. Тая събота или неделя очаквай самурая с някой и друг катър отгоре На Пенчев му върви кошника. Аз очкавах да е доста по-слабичко бмв-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #22 Отговорено 29 Януари, 2008 На Парадокса ВТИ-ката до колкото помня май беше само с леки завишени цифри на прекъсвача и VTEC switchover-a...но пак е достатъчно. Ето едното клипче...то като че ли е най-разбираемо и май е снимано с NOKIA N...нещо си. Другите нещо не ми харесват и звука е много преебан така че поне аз няма да ги качвам...то и тва е достатъчно. http://vbox7.com/play:c5c7ccee (одобрява се още)Давай, давай, давай, давай.... Върнали сме някой и друг кон от изгубените фабрични коние с някои дребни модове, че все пак мотора е произведен преди 17 години и никога не е отварян. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #23 Отговорено 30 Януари, 2008 С кво ги отваряш,че съм неграмотен малко ;)..и аз съм малко неграмотен или много на мен ми излизат ченгели от матрицата вместо БМВ и Хонда а имам 3gp плеар на компа........а дали има някоя Ода за Хондата в БМВ форума нали са поети да има 'подобре 2 литра кола отколкото 1.6литра онда' Интересно , аз съм го чувал със Пепси ... ама не си губите времето бре , а измисляте ли измисляте еййй . мед ми капе от сърдцето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TrAdIuLi 235 #24 Отговорено 30 Януари, 2008 Абе а клип на гонките меджу мен и хондата нямате ли бе от околовръстното .....Корейската сила Има и то как падаш злобно. Тая събота или неделя очаквай самурая с някой и друг катър отгоре На Пенчев му върви кошника. Аз очкавах да е доста по-слабичко бмв-то Дай да го вида тва видео де от кога да паднеш с 2-3 коли означава да биеш Аз пък за да ти е гадно ще надуя от 0.5 на 0.7 и пак ще паднеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #25 Отговорено 30 Януари, 2008 да има 'подобре 2 литра кола отколкото 1.6литра онда' ...бе ти не караш ли 1.6 само,че Лада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #26 Отговорено 30 Януари, 2008 http://www.vbox7.com/play:c5c7ccee - тея са идеоти .5 дена немогат да го обработят.Ако можеш го качи на друго място. п.с. мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TrAdIuLi #27 Отговорено 30 Януари, 2008 http://www.vbox7.com/play:c5c7ccee - тея са идеоти .5 дена немогат да го обработят.Ако можеш го качи на друго място. п.с. мерси предварителноЗабелязах...ето една друга проба. Като се обработят ще излезнат тук. (би трябвало по-бързо да станат...)Батка промени си заглавията на първите 2 клипа да не ти се смее някои ... хондата се пуска с Саксо ВТС 16в А на тъмното вече с бмв-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #28 Отговорено 31 Януари, 2008 (Редактирано) момчета кво е тва саксо бе ?!голем дзвер Редактирано 31 Януари, 2008 от Stancho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове