Jump to content
misho

Хаха много тъпо ме излъга "adh-honda" ВНИМАВАЙТЕ

Recommended Posts

Ако е истина това което пишеш е неприятно!!! Но защо винаги бързате да пишете тема, свържи се с въпросният колега, говори първо с него.....Не поддържам ничия страна, но смятам че така е редно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

Не ми се вярва точно "adh-honda" да излъже някой от форума сигорно е някво недоразумение

Редактирано от KIKO_HONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай една препратка към темата в която ги продава тея тазове и им направи също някаква прилична снимка.Много хора от клуба се познават лично със "ADH" и звучи повече от невероятно това което си написал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се вярва точно "adh-honda" да излъже някой от форума сигорно е някво недоразумение

Винаги има първи път. Но все пак по добре е първо да се свърже с човека и тогава да се пускат теми. Абе който купува и продава по интернет винаги идва момент в който ще се опари. Неизбежно е. А и когато правите пазарлъка защо не се уговорите този който праща да напише в куриерската фирма че получателят има право първо да разгледа стоката и тогава да даде парите. Има я тази графа но никой не се сеща. Просто при пращането трябва да се обърне внимание. Аз веднъж се опарих с едни джанти и сега винаги на тази дисциплина бръмча

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да видях обявата на ADH-Honda и да ви кажа право никъде не пише че са перфектни.

Конкретното състояние на тези които продавам е много добро

Снимал ги е човека малко по-долу в темата, там се виждат много добре.Така , че колега profile , ако искаше перфектни да беше отишъл в магазина да си купиш нови!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, съсипа го това момче бе. Намали малко оборотите.Не взимам страна!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

погледнах снимките на тасовете - екстра са!!! за тасови втора ръка изглеждат перфектно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:hondarulez::thumbs1: Тоя номер със записа на телефонното обаждане как става. Много ще съм благодарен ако ми обясните така по подробно, може и на лични. Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:hondarulez::thumbs1: Тоя номер със записа на телефонното обаждане как става. Много ще съм благодарен ако ми обясните така по подробно, може и на лични. Мерси!

Повечето телефони го имат или на бърз клавиш или от менюто докато говориш...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледнах снимките, изглеждат перфектно тасовете. Изключително некоректна проява от страна на купувача в случая.Ама все пак, вече всички го знаем що за човек е, и ще имаме едно наум. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето снимки и на четерите таса (малко мръсни, иначе без забележки, без спукано/надрано):тас #1тас #2тас #3тас #4За контакти: 0877/143963 или на ЛС

Ето си ги, и аз не виждам нещо нередно по тях - добре си изглеждат, като говорим за тасове на 10тина години са си прилични, а и колегата добре си ги е описал ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:);) Тоя номер със записа на телефонното обаждане как става. Много ще съм благодарен ако ми обясните така по подробно, може и на лични. Мерси!

Повечето телефони го имат или на бърз клавиш или от менюто докато говориш...
Извинявам се,че малко спам по темата,но това с тел.разговори е много интересно.Имам два ?-са:с каква приграма се отварят файловете и тази опция със записа е достъпна за мобилни и за стационарни апарати ли?Малко инфо плс...??? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

купувача според мене се е объркал. мислел е че купува друго, не това което действително е получил. и от там е започнал да негодува и да му се струват гадни тия тасове които е получил. в темите в които нещата са продадени, е добре да се едитва първия пост на продавача с едно голямо ПРОДАДЕНО на мястото на обяснителния текст или под него, за да може още като отвори човек темата, още от първия пост да се разбере че нещата са продадени. понякога човек като си хареса нещо и като се увлече, може и да не стигне до края на темата за да прочете че е продадено. просто идея :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен тасовете са перфектни за 40 кинта

ПС Всички телефони над 150-200лв имат опцията когато се провежда разговор същият да се записва ако искате да тествате изберете безплатния *88 и експериметирайте, става много лесно в зависимост от марката и модела на телефона ви натискате левия или десния софт бутон под дисплея обикновенно е изписано опции, още или там каквото сте решили, при мен на SE K750 е изписано 'още' първо за малко пише високоговорител но след малко се маха и след това цъкате запис след това може да го прослушате в звуци, яка опция

Най-странното в случая е че ADH-Honda преднамерено е записал въпросните разговори или е мноо бдителен или и аз незнам ........?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде стига толкова. Момчето във афект се е изтървало да напише темата. Спрете да се дървите за да не изгубим един фен на марката заради глупост. Те са се разбрали вече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Аз също се надявам колегите да са се разбрали по между си....Отворих файловете с Mobile AMR converter...Колегата ме кефи с тези доказателствени материали,все едно сме в крими сериал... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен така е правилно, и аз снимам всичко преди да го пратя, защото се случват много неща, а и хора различни... Мен ми е интересно "потърпевшия" защо не се включва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Редактирано от qni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сашо, не мога разбера, защо се чустваш длъжен да му се обясняваш на колегата profile :( Има си теми, има си снимки. Всеки сам си поема грешките. А и като попрочетох малко, вместо колегата profile да беше звънял десет пъти и да спонсорира МТел или който и да е там, можеше да ги даде парите за един хубав спрей и така спорните тасове да заприличат на нещо хубаво.

Според мен коментара повече по тази тема е излишен, впредвид посочените обстоятелства. А и ADH го познават не малка част от активните членове на форума и самия той се подвизава покрай Хонда много преди появата на нашия портал HondaBG!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Аз ще кажа че сестра ти е курва, пък ти после обяснявай че нямаш сестра"момчето било писало в афект.... е това наш проблем ли е? И да загубим още един фен, е хубаво и?Баси АДХ, какъв ужасен търговец си бил, не те е срам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...