Jump to content
TYPE-S

Поддгряване на огледалата...

Recommended Posts

Колеги който е запознат английския сивик има ли подгряване на огледалата говорим за 1.6 LS всички екстри за модела,аз лично не съм забелязал да има и ако има заедно с реотаните на задното стъкло ли работят.Ще съм благодарен ако някой даде инфо.

Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги който е запознат английския сивик има ли подгряване на огледалата говорим за 1.6 LS всички екстри за модела,аз лично не съм забелязал да има и ако има заедно с реотаните на задното стъкло ли работят.Ще съм благодарен ако някой даде инфо.

Аз също карам англичанка като твоята ,но аз съм с D16y2 126 коня ! 97 година е и го водят най доброто изпълнение,но нямам подгряване на огледалата, предполагам англичанките с фейслифта имат подгряване! ПРЕЦАКАНИ СМЕ !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мойта има и работи заедно с подгряването на задното стъкло. Обаче ако са запотени страничните стъкла, пак няма спасение :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest niksan_vn

Мойта е сивик 95г. D14A2, незнаех дали имам докато един ден ми бяха счупили огледалото докато паркирвали до мен и видях че имам подгрев но само и лявото огледало и нямаше прекарани кабели, че се наложи да прекарвам кабели и го прикачих към подгрева на задния прозорец

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мойта има и работи заедно с подгряването на задното стъкло. Обаче ако са запотени страничните стъкла, пак няма спасение :blink:

Щом имаш не виждам логика защо ние с колегата да нямаме явно трябва да се търси проблема, но каде ли ще е? :rolleyes: Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам поне на 5-та генерация подгряването е било опция и то само за япония, стандарт са били там електронно прибиране :rolleyes: и на въпросното копче е за настройка на огледалата има копче за прибиране и друго за подряване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята е англичанка след фейслифта, и е 2001-а година и няма подгрев на огледалата ,както и не се прибират :rolleyes: . отзад стъклата ми не са ел. а пък аз за какви работи си мечтая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моята няма подгряване.Но не съм свалял огледалата и не знам дали не може да се прекара.Ако някой го е правил, да даде повече инфо.За мен е по-важно това подгряване от това да имам един джойстик за да си ги нагласявам огледалата, защото като са запотени или заскрежени или мокри и нищо не се вижда, каква полза че мога да ги мърдам?Голямо удобство си е, карал съм кола с подгряване на огледалата и определено ми липсва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааа! Явно нямаме тази екстра! Наистина е удобство голямо но уви!Бяха ми казвали ,че щом огледалото е ел. винаги има и подгряване, но явно е заблуда! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм ги разглабял, за да видя има ли нагреватели, но като са запотени страничните огледала и като пусна нагряването на задното винаги се оправят и то бързо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доколкото знам VTI моделите имат подгряване Type-R имат ел прибиране. Става въпрос за 6та генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята също англичанка но не знам да има подгряване на огледалата ,но РОВЕРА със същия салон има отделно копче което включва подгрева на огледлата и се намира до бутоните за регулиране на фаровете и огледалата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

погледнах схемата за захранвана ан ел. огледалата и схемата за за погрева на задното стъкло в manual-а за "англичанките" и там никаде не е посочено че има подгрев на огледалата, моята Д14А2 много пъти съм я заварвал с замъглени или замръзнали огледала и определено мога да кажа, че няма тази иначе много полезна функция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вти 6-та ген няя подряване поне не и за европа

:hondarulez: !След фейслифта,каквато е моята има,снощи разглобявах огледалото.

Даже и куплунга му разглобих,по-точно измъкнах жиците.

Огледалата на 6ген и на vti с подгряване са с различни механизми!

Различни са и точките на навиване на винтчетата.Външно само са еднакви.

Бях си купил огледало от 6-та и мислех да сложа мойте карантии,ама не стана.

Трябваше да проверя преди да го боядисам,назад съм с 20лв.. :rolleyes:

Може обаче да се приспособи с метални планки,ама е голяма играчка,но ще стане.

Подгряването е точно като на задното стъкло,който може да го направи евала!

Самото стъкло труно ще се извади от пластмасовата му "черупка".

Може би във вряла вода ще отпусне пластмасата и ще може да се махне огледалото,

после лепене на подгревател и наново сглобяване.

Ама колегите жичкаджии да кажат дали няма да изгори?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

И аз го нямам това. Много е полезно обаче. Според мен не е невъзможно да се направи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...