Restless 206 #1 Публикувано 20 Януари, 2008 имам оферта за 4 джанти 4х100, свалени от Вектра, по каталог централния отвор е 56.5, а на Хондата 56... някой да е наясно доколко това е проблем? Честно казано съмнявам се че е възможно да се направят втулки обиращи 0.5мм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #2 Отговорено 20 Януари, 2008 според мен няма да има проблем за 5 десети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #3 Отговорено 20 Януари, 2008 Старите ми джанти бяха такъв размер и ми направиха втулки така,че деистваи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #4 Отговорено 20 Януари, 2008 Старите ми джанти бяха такъв размер и ми направиха втулки така,че деистваи.а къде ти направиха втулки - в гумаджийница или? Защото си мисля че ако гумата и джантата лежат само на болтовете няма да е добре... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Devil_RX #5 Отговорено 20 Януари, 2008 Няма нужда от втулки. Болтовете си я прибират точно на място така че... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #6 Отговорено 20 Януари, 2008 няма никакъе проблем за 0.5 мм-слагат се втулки ако разликата в диаметрите е голяма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 21 Януари, 2008 И без втулки няма да имаш проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #8 Отговорено 21 Януари, 2008 един познат кара така, вече около година сигурно и няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове