Jump to content
Guest Al_Capone

Из Списък на Българските имена

Recommended Posts

Guest Al_Capone

Мъжки1259 Манчестър Юнайтед - това е футболен отбор.1263 Марангони - това са марка гуми.2004 Уалид - Това е ливанско име.1732 Саламбой - Това не знам какво е.и Женски1259 Карамелита - Прекалено много ТВ "Романтика"??1274 Катастрофа - То ясно че в един момент всичи жени са това ама чак така да си кръстиш детето.1281 Катюша - Явно баща и е бил на фронта.1738 Наводненка - :lol:;) А ето го и самият списък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2578 Царвулана :lol: Краси каде ги намираш тия бе ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Ами като се заседя пред компа и се ровя на горе на долу из мрежата и си ги намирам :lol: и споделям ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че какво му е на Катюша?!мой състудент твърдеше, че при майка му(зъболекар) веднъж дошла жена с име "Кенефка" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Абе Краси, ти нещо много си се зачел в тея имена. Да не би да ги раждаш тея тризнаци дето ги носиш толкова много време. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Анттонио :lol: че нали ми се падна да раждам от баницата ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

1145 КуртиИмаше един виц:- Другарко, Курти влезе и ти не усети :D Иначе от бърз преглед в средата се набиват на очи:1148 Кучо1091 Котю1195 Лимончо1236 Мазен1239 Макларън1296 Метакса1432 Нерес1615 прьцко1619 Пън :lol: :lol: :D Браво, браво! Яко е това!П.П. То можело да се добавят свободно, така че явно някой може да се е ебавал с част от тях...П.П.П. "Лобирах" за Хонда, като женско име... Щом Макларън е минало, защо не :tooth:

Редактирано от Honda-Z

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1148 Кучо1091 Котю1195 Лимончо1236 Мазен1296 Метакса1615 прьцко1619 Пън :lol::tooth::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Малко продължение по темата :beer:

Публикувано изображение

П.П. За да не пускам нова пускам списъка тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:beer: Сериозно се замислям дали да не си сменя името с някое от тези или да си измисля някое още по "оригинално"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Салфетка Габровлиева :beer: Ако бях жена и ме бяха кръстили така след като достигна по-съзнателна възраст щях да си направя харакири!(или по удачния вариянт моментално да си сменя името :huh: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Така като гледам списъка скоро момичето ще навърши пълнолетие :beer: И може и да го направи (смянтата на името де)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един отива в общината с иск да му сменят името.Служителя пита-Какво му е толкова на името?-Ми... гадно е?-Е как се казваш?-Иван Лайняров.-Ееее то верно мноо гандо, как да те прекръстим?-Ако може Петър Лайняров...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...