Jump to content
Prelude_2.0

НЛО ?

Recommended Posts

преди май по хубави машини са правили :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и смешно да звучи тази кола е една от класиките на Рено :lol: Чувал съм,че не са били лоши машинки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бургас имаше едно такова червено, на Цар Симеон(бившета Републиканска) беше спряна. Беше на една приятелка, на баща й. Доста време не беше в движение, после мисля че го продаде, но не знам куде, трябва да я питам. Като дизаин нещо средно между Порше отзад и Понтиак отпред. Иначе мисля че беше 2.0 турбо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за годината си е било сигурно някакъв топ модел...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ilias

Renault Alpine си е класика за мен, само не ми допада идеята, ръчната да е в ляво до вратата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

В Бургас имаше едно такова червено, на Цар Симеон(бившета Републиканска) беше спряна. Беше на една приятелка, на баща й. Доста време не беше в движение, после мисля че го продаде, но не знам куде, трябва да я питам. Като дизаин нещо средно между Порше отзад и Понтиак отпред. Иначе мисля че беше 2.0 турбо.

даммм дълго време ми текаха лигите по въпросната кола. даже исках да я копувам, въпросният собственик и искаше 6к, колата не беше в движение от години и имала някакъв проблем в "борд компютъра" :unsure: , а и нямах пари :D ,последно като я видях беше без странични стъкла закрита с найлон. Колата беше 2.6 V6 TwinTurbo 241кс. със задно разположен двигател и на живо изглежда доста добре. Редактирано от bat_gogo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Мдам .... много е яка .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за годината си е било сигурно някакъв топ модел...

и аз така си мисля:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:unsure::D:P:D:P:D някой ако може нека качи това чудо

тая кола си е история сама по себе си и цепи мрака от всякъде - или добро или нищо ;)

на скоро се твърдеше във форума, че най-доброто е задно със среден двигател - е на ви сега, че и як ... мислех да си купувам такова и да го реставрирам , но се отказах като видях че не ми достигат няколко десетки хиляди :D

лека редакция :

тая която исках да реставрирам е малко по-стара :D

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7500 евро за тоя дарак??????? ТИЯ ДА НЕ СА ЛУДИ БЕ???Класика било ...... за тая класика няма даже към джоба да си посегна, камо ли да я купя :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

седалките са уникални.......с тоя квадрат най отгоре :unsure: .......дали са удобни само не е ясно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата е върховна, гледах я в холандия и лигите ми течаха(почти като за CRX 2gen.) верно малко изглежда морално остаряла но никога не съм робувал на ново а на жестокоооооооо.супер е ALPINE :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и смешно да звучи тази кола е една от класиките на Рено :tease: Чувал съм,че не са били лоши машинки

А ти защо толкова върло против френските? Да харесваш едно не значи непременно да отхвърляш всичко друго.Разбира се има много коли дето не ги харесвам и аз де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

Публикувано изображение

Публикувано изображение

aз пък много въздишах по тая таратайка даже и я сънувах ама човека не се съгласи да я даде за 1000 евро беше я взел за 500 от некакви баба и дядо в Гърция

....като се замисля можеше и да съм е Опел форума имаше да лъжа и да мажа как надбягвам всичко до 200 коня :tease:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еди, един приятелси реставрира една такава и дати кажа е доста забавна количка 115 коня със задно и 900кг купе - автоматик ... без хидравлика на волана - цялата кола е дрифт :Pчестно да ти кажа и това е класика която си заслужава - нищо, че не е от "нашите"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тя тази нямаше много нужда от реставрация много запазена само главата не е оригиналната.Много ми прилича по външност на Американските мускулести коли и нямаше да променям външноста интериьора вътре имаше малко нужда от промени ама и чичката започнала да го кефи много и не я даде :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...