ManiaK 390 #1 Публикувано 16 Януари, 2008 Много добри са станали Аз най-вероятно ще гризна една две бройки , но нека да видим ще има ли и други от Варна да се комбинираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #2 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) яко яко ! Редактирано 16 Януари, 2008 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest shkarcheto #3 Отговорено 16 Януари, 2008 Много добри са станали Аз най-вероятно ще гризна една две бройки , но нека да видим ще има ли и други от Варна да се комбинирамеЕдин иноксов и за мен,комбинирахме се от Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) Веднага гризвам два от "средния" модел Сега видях , че си от пловдив .... наистина по-добре всеки да напише който иска , за да се образува някаква бройка да се изпрати наведнъж. Редактирано 16 Януари, 2008 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #5 Отговорено 16 Януари, 2008 Хайде не ми изпращайте лични,а пишете в темата за да се види от кой град колко души има и да се комбинирате заради доставкатаЯвно организацията ще е по-страшна и от стикерите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #6 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) 2 за мен-инокс средния за София.... Редактирано 16 Януари, 2008 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #7 Отговорено 16 Януари, 2008 Още 1 инокс (най-горния) и 1 плексиглас за Варна. Засега сме 3-ма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIDO_ 1 #8 Отговорено 16 Януари, 2008 ПИЧОВЕ ОТ ВАРНА СЪМ,И АЗ МОГА ДА ВКЛЮЧА С ЕДИН ОТ СРЕДНИТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #9 Отговорено 16 Януари, 2008 +1 инокс (най-горния) за братчед ми и той е фен голям Общо 2 инокс и 1 плексиглас за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #10 Отговорено 16 Януари, 2008 Веднага гризвам два от "средния" модел Сега видях , че си от пловдив .... наистина по-добре всеки да напише който иска , за да се образува някаква бройка да се изпрати наведнъж.И аз зимам 2 от средния, може да се организираме и майка ми да ги донесе до софия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic-D15B2 #11 Отговорено 16 Януари, 2008 Още един от средния вид за Варна. Имам едно предложение ако е възможно предполагам че повечето ще се съгласят да се пратят всички бройки за Варна заедно някой да ги вземе и да ги раздаде на срещите. Мисля че ще е улеснение за всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #12 Отговорено 16 Януари, 2008 и ас искам един инокс от горния става въпрос за пазарджик не ми е проблем да го взема и от пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #13 Отговорено 16 Януари, 2008 и ас искам един инокс от горния става въпрос за пазарджик не ми е проблем да го взема и от пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #14 Отговорено 16 Януари, 2008 За мен 2 инокс-а, по един от двата вида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #15 Отговорено 16 Януари, 2008 Най горния 1 брой към бройката на Маниак за мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #16 Отговорено 16 Януари, 2008 лапам 2 от най-горните....засега, ако ми харесат на живо ще взема още 1-2, само да се разберем кога да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #17 Отговорено 16 Януари, 2008 за мен от двата еноксовите по 1 за Ямбол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #18 Отговорено 16 Януари, 2008 един плексигласов за мен.правя коалиция с ръжди животни и който още се вклчи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #19 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) А с тюлени? За мен от трите по един за София! С assfull и Animal сме трима май за София.ЕДИТ: ОООППССС Като постнах видяш че сме общо шест "човека"! Редактирано 16 Януари, 2008 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KIKO_HONDA 0 #20 Отговорено 16 Януари, 2008 И за мен от двата еноксовите по 1 за Стара Загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #21 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) Иноксов, средния, два броя за София Редактирано 16 Януари, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #22 Отговорено 16 Януари, 2008 За мен 2 от "средния" тип --> пишете ме към г-н Ал Капоне и компания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #23 Отговорено 16 Януари, 2008 за хулиганката иноксов най-горния /към софийската група/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wolf 0 #24 Отговорено 16 Януари, 2008 за мен по една броика от парвия и втория от търново съм но искам да знам колко ще излязат с транспорта ако е вазможно":) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #25 Отговорено 16 Януари, 2008 Софийската група става с още един повече, искам и аз едно парче от най-горния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #26 Отговорено 16 Януари, 2008 Да си заръчам и аз ... 3бр от най-горния инокс и 1бр от средния плииз за Стара Загора ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #27 Отговорено 16 Януари, 2008 и още един от най долния модел за стара загора може с тия на Иво само кажете на кой да дам парички ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #28 Отговорено 16 Януари, 2008 2бр от най-горния за Стара Загора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Malano4e 0 #29 Отговорено 16 Януари, 2008 Още един от най-горния за Варна. Да питам: Има ли вариан на иноксов да пише HONDA fan club Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #30 Отговорено 16 Януари, 2008 ОК , нямаш грижи, софийската група ще се организираме на следващата седмична. Ти кажи как ти е удобно да се плати и как ще ги изпратиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #31 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) До този момент това е списъкаmaniak-варна-2? - не е написал какъв видshkarcheto-варна-1? - не е написал какъв видvitoej9-варна-2.1,1.3dragi4-варна-1.1dido-варна-1.2civic d15b2-варна-1.2malano4e-варна-1.1animal-софия-2.2vex-софия-1.1,1.2rust-софия-2.2honda-софия-2.2assfull-софия-1.3al capone-софия-1.1,1.2,1.3antony-софия-2.2dakata-софия-2.2honda huliganka-софия-1.1wavemastaa-софия-1.1roadracer-с.загора-3.1,1.2puma-с.загора-1.3хондаментъл-с.загора-2.1kiko honda-ст.загора-1.1,1.2wolf-в.търново-1.1,1.2toto spa-пазарджик-1.1майна-пловдив-2.1benji-ямбол-1.1,1.2Ако се организирате по градве ще направим работата.Само дайте адрес, име и телефон на един човек от град и предпочитания за еконт,DHL или спиди. Редактирано 16 Януари, 2008 от AERODECK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #32 Отговорено 16 Януари, 2008 един от наи-горните за мен а за паричките може мераклиите от пловдив някоя вечер да пием по сок някъде.........п.с.жалко че няма на иноксовите ''фен клуб'' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #33 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) Поемам ангажимента за София! Телефона ще ти го пратя на Л.С.ЕДИТ: Вторник софийската група на Еко-то ви подкаравам по домова книга за парите за ключодържателите! Редактирано 16 Януари, 2008 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pioneer #34 Отговорено 16 Януари, 2008 1.2 за мен София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #35 Отговорено 16 Януари, 2008 Поемам ангажимента за София! Телефона ще ти го пратя на Л.С.ЕДИТ: Вторник софийската група на Еко-то ви подкаравам по домова книга за парите за ключодържателите!Eй това е приказка Няма проблем първо да ти пратим парички , пък после ти на нас железцата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #36 Отговорено 16 Януари, 2008 И аз искам 2 броя от средния. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #37 Отговорено 16 Януари, 2008 Колеги и колежки,наскоро имаше тема от сорта,но там май нищо не се случи.само да разясня , че в "онази тема" никъде не е ставало дума за ключодържатели т.е. тема от сорта не е имало ! П.П. иначе браво за ентусиазма - само доказваш едно мое твърдение , което е хубаво само по себе си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #38 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) само да разясня , че в "онази тема" никъде не е ставало дума за ключодържатели т.е. тема от сорта не е имало ! П.П. иначе браво за ентусиазма - само доказваш едно мое твърдение , което е хубаво само по себе си Въпреки,че не всеки път успяваме да разберем мъдрите ти слова,винаги ми е било прятно да си общуваме макар и в спор за аеродинамиката на падаща от покрив керимида или дифракция през гърло на шише от коняк Слънчев бряг Редактирано 16 Януари, 2008 от AERODECK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceko 5 #39 Отговорено 16 Януари, 2008 Ако може още един от 2рия вид за Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony_ciganeto 1 #40 Отговорено 17 Януари, 2008 и аз ще искам от 1вия и от 2рия иноксовите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове