Jump to content
bat'koko

Месечна среща Русе

Recommended Posts

Опаааааааааааааааааа. Ха сега да Ви видя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано времето да става за срещи и дано и старите и новите фенове да дойдат,че нещо се губят ту едните ту другите :)аз съм редовен пък и тези 2 въпроса ме заинтригуваха .... дали не можеш да споделиш нещо повече за по любопитните и по нетърпеливите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне дойде времето за дългоочакваната среща ;) Там съм разбира се ;)

Редактирано от Phillip

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай да ва вида тоз път колко сте кооооооорназ ;) . На края ще броя колко малчугани са писали в темата и колко ще дойдат на сбирката :lol: :lol: :):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мислех да не идвам , ама щом Еди-то ще идва , айде от мен да мине , пишете и мен (не мога да го пропусна)

Ай да ва вида тоз път колко сте кооооооорназ :D .

Колега думата се пише уууууууу :D:unsure::D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat'koko

Благодаря за урока по правопис,но не си схванал малката заигравка с многото О-та :fun: . Просто исках да звучи по-жаргонно ;).Обърни внимание на цялото изречение. :fun:Между другото,ти защо не спиш по това време бе малчуган? :fun:

Редактирано от bat'koko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай да ва вида тоз път колко сте кооооооорназ ;) . На края ще броя колко малчугани са писали в темата и колко ще дойдат на сбирката ;) ;) :fun::fun:

Я вижте кой се появи на хоризонта :fun: "морския" . Този път съм там твърдо ,без закъснения че много ми станаха май.Освен ако не сте ме отписали от групата ;):fun: Редактирано от morskija

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой беше morskija??? :tease::oops::( :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами сега остана и Хари да се запише и направо ще ме хвърлите от дузпа в тъч. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да се наложи да си вземем лопати за сняг да разчистваме паркинга или със спойлерите че по лесно и после дрифт докато ни изгонят милицайките :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да повдигна темата ;) само толкова ли сме феновете :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да повдигна темата ;) само толкова ли сме феновете :bg:

:lol:;) Редактирано от bat'koko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JAMAMOTO

Ако успея да се завърна навреме от Свищотокио щото съм на изпит, абе ще сцепя мрака и ще дойда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6те гледам и аз да доида този път :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще се постарая да присъствам, но зависи от свободното ми време. П.С. Колеги не се притеснявайте за времето и за терена, защото предния път няколко от нас доказаха, че може да се стигне до там и тежки условия стига да има желание.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aбе като гледам колко мераклий се записаха може годината да започне дорбе. А?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,момчета.влизам си редовно,но с тези тъпи пароли не мога да се оправя.Някакъв проблем има при мен и постоянно ми иска нова и нова парола.Сега му хванах цаката и най-сетне имам.Какво да се прави зле съм с езиците.Хубаво сте я намислили тая среща и ако успея до неделя да изляза от "бокса",ще цъфна и аз там.Успех на всички и стойте по-далече от шушулките,дето падат от покривите! :) че яки дупки правят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако успея да се завърна навреме от Свищотокио щото съм на изпит, абе ще сцепя мрака и ще дойда!

Колега, дори и да не успееш навреме, звънни на някои от нас (моите номера и на още няколко момчета ги има в профилите ни) за да ти кажем, къде сме се настанили:lol:bat'koko ако наистина тези нови момчета които са се записали успеят да дойдат, ще се получи доста добре а и Хари и Краси (morskija) се появиха такаче се надявам да е прилична срещата и да можем да обсадим това което съм намислил:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,момчета.влизам си редовно,но с тези тъпи пароли не мога да се оправя.Някакъв проблем има при мен и постоянно ми иска нова и нова парола.Сега му хванах цаката и най-сетне имам.Какво да се прави зле съм с езиците.Хубаво сте я намислили тая среща и ако успея до неделя да изляза от "бокса",ще цъфна и аз там.Успех на всички и стойте по-далече от шушулките,дето падат от покривите! :thumbs1: че яки дупки правят.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти жив ли си бе човек ? Аз нали Ви казвам,че ще стане работа бре мушмуроци :P ? Ей някой само да не се издъни,чееееееее :rolleyes::tease::bash::P Дайте да започнем годината сериозно!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) OП не се отплесвайте купона наближава ;);):bash:;););):ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже предния път имаше закъсали на серещата :ph34r::o :o така че условията по пътищата не би трябвало да са проблем :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти жив ли си бе човек ? Аз нали Ви казвам,че ще стане работа бре мушмуроци :D ? Ей някой само да не се издъни,чееееееее :o:o:D:D Дайте да започнем годината сериозно!!!Жив съм я :P ,утре влизам за из4укване и боядисване,и дано до неделя да е готова "осата",4е много отсъствия ми станаха :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iasho

Между другото,ти защо не спиш по това време бе малчуган? :cool:

Щото с жената си говорим и в паузите пуша по една цигара пред РС-то , ама като гледам трябва да ги намаля тия цигари ,че по половин кутия пуша на вечер :cool::cool::rolleyes: Ей молете се да е топло че тази първа среща да дойда с Хондавелката (щот съм с летни налъми) иначе пак ще изменя на марката с другата японка , а не искам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sorry, мен не ме бройте, ще сменям предни амортисьори на Акордеончето. Иначе с удоволствие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest boban

Колеги аиде малко по кьсен час, с това 12.30 все не успявам да доида !Кьм 14.30 15.00 не става ли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги аиде малко по кьсен час, с това 12.30 все не успявам да доида !Кьм 14.30 15.00 не става ли

Малко е късничко да променяме часа, защото остават 2 дни и незнам дали някой не е погледнал темата и да си е направил планове за този час а и дали всички ще се информират за новия час. Мислех, че по обед всички ще са успели да се надигнат и да се пооправят за едно такова събиране. За следващата, ще пусна малко по-късен час.п.п. Ако все пак се опиташ да дойдеш, но не успееш за 12:30, ми звънни на един от номерата (има ги в профила) и ще ти кажем къде сме:lol:п.п. Май ще сме само тези :unsure: Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

готвим ли се за срещата.за сега времето е с нас дано сме повечко.агитирах един нов фен с дел сол ама незнам да ли ще доиде да но има и нови фенове че да се увеличи русенския клон :lol::P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Btw паркинга на кулата не е много разчистен но това не пречи :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ение и товаместо да запълним с ХОНДИ ще е супер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се отплесвайте купона наближава :) .Лично аз не съм от най-точните :( ,нооооооооо ще се постарая да съм по-точен.Айде със здраве и дано сме повечко от обикновенното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest morskija

Ето ги и обещаните снимки.Топли топли, айде лапайте. http://forums.hondabg.com/index.php?automo...m&album=720Hondabg.com Форуми -> Gallery .Ще ме прощавате ама така и не се научих да ги качвам директно в темата.Аз лично съм доволен от старта на годината,дано в края на годината да сме 10х толкова колкото бяхме днес.Хайде със здраве и дано ви харесат снимките. :lol::):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Кончертото бързаше да си ходи и сега няма да се види на снимките :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh

Добра срещичка стана :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest artifuckt

Доволно само, че другия път да измислим нещо със заведението и да направим предварително някакви резервации предлагам.А за седмични пишете кога ще бъдат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Наистина се получи доста прилична среща, въпреки, че някои не успяха да дойдат.... за седмичните ще кажа тук, но ще пусна и темичка след ден-два.... значи предлагам да е примерно събота вечер (като за начало, а после може и да го променим, ако измислим нещо или има някой, който не го устройва) за седмична среща мястото предлагам да е на ОМВ в здравец (по бул. Липник) а часа да е примерно 19:30 или 20:00 (ще помислим още ден два и ще го доуточним)Поздрави:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest хари7

Кауфланд скоро 6те ни е тесен :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове беше ми много приятно да присъствам на срещата,обещавам другия път пак да дойда,но зареден с камера и апаратче :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...