Jump to content
MartyHONDA

От кога си мечтая........

Recommended Posts

хахах обаче забележете че това е скара ;):) като идея е много добре замислено :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прекалено хубави джанти са сложили на скарата :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе то всичко хубаво ама каде са кюфтетата и пържолките кебапчетата? то само огъня утива на вятъра така ;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала. Тва са някои сектанти които мразят голфвете и голфаджиите .... :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали трябва да се заформи една жар 4е да се пекне мрьвката. Е то голфа маи става наи-добре за подвижна скара.

Редактирано от tiankata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала. Тва са някои сектанти които мразят голфвете и голфаджиите .... :worthy:

Абе я огледай другите коли... :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе я огледай другите коли... :confused:

Точно и аз щях да кажа, това е ФВ сбирка ... Ама като идея не е зле, айде на другата месечна мое да направя от Сиса джакузи, както е тръгнало с идеите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересното е, че се вижда само една предница със прекалено хубави джанти за една проста скара...а пък и както са на тая сбирка VW феновете...и как са отворили капака и всички са заникнали...ми намирисва на фотошоп...а пък и тоя мат колко улеснява нещата... :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

а тоя сивик ако го паркират до голфа... :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нееееееееееееееееееееееееееееее. Тва вече е прекалено. Супер яко е ама ако те спрат катаджиите и извадят дрегера??????????????????????????? :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Big Blonde Wolf

Колеги, много е хубава скарата. Не са виновни хората - не навсякъде чифт хубави джанти за скара струват половин приличен месечен доход като в милата рОдина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сивика и голфа маи ще си паснат добре, единия мята скарата друдия раздава бирата.Е гати кефааааа ,купон, подвижна скара и бирария хахахаха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ нееееееееееееееееееееееееееееее. Тва вече е прекалено. Супер яко е ама ако те спрат катаджиите и извадят дрегера??????????????????????????? :oops:

Вместо 10 лева ще ги черпиш 2 бири и по живо по здраво :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ухахахаха, таква скара съм виждал и мога да ви кажа, че кюфтетата от нея са доста вкусни. Беше в Чирпан на едно състезание от националния шампионат за състезания с бъгита преди две години. Ама скарата не беше от голфче, ами от трабантче и мене лично ме беше доста шубе да не земе и картонената сапунерка да се подпали, че тогава щеше да стане страшничко. Аз я имам и още на телефона си снимана, ама няма как да я сваля снимката и да ви я покажа :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе аз още се чудя кво да си правя 4ген, дали ше стане отпред скара, отзад бира?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе аз още се чудя кво да си правя 4ген, дали ше стане отпред скара, отзад бира?

незнам но поне в Ямбол взеха да забраняват павильоните затова .............. :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...