Jump to content
Prelude_2.0

Някакви идеи какъв зелен цвят да боядисам

Recommended Posts

предстои цялостно боядисване на зверчето но немога да си избера зелен цвят .Зелен защото по талон пише зелен металик и не ми се разправя после пак да сменям талона в кат искам да си спестя разправиите :confused: чакам предложения от вас колеги аз съм се насочил към нещо електриково зелено :) ,но незнам дали няма да циганее ма;лко :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и най важното дали ще и отива на колата цвета :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тькмо мислех колега да ти предложа зелен електриков цвят ще стане супер според мен :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в някой магазин за автобои,взимаш картон4етата и по4ваш да избираш.Което ти хареса от първия път,не се колебай-това е твоят цвят.А нещо като съвет от "про",тъмно зелено с най големите пар4ета метал които има,без каквито и да било перли.Стои жестоко на слънце :confused:

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тькмо мислех колега да ти предложа зелен електриков цвят ще стане супер според мен :confused:

Ако можеш си я направи на фотошоп или ако неможеш помоли някой от подфорума ан тунинг.бг за виртуален тунинг и ще видиш как ще изглежда.Иначе зеленото е интересно , ама аз винаги съм искал черна кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип по-ярките тонове стоят по-добре на по-малките автомобили (хеч например), Прелюда е по сериозен автомобил и мисля, че нормалната гама, дори една дея от по-тъмните, но не чак маслено зелено ще й стои идеално!!!Лични наблюдения и мнение разбира се!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз си направих една импровизация на пейнта :) ,само ще помоля някой да ми съдейства за да я качиме (голям смях ще падне ) че аз немога ще пратя снимката на нечий имейл ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest fozio

Ето творението на колегата :)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Prelude_2.0

не е ли красива :) а и аз съм си спеециалист де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е ли красива :) а и аз съм си спеециалист де

по старите кучета в сайта ти казаха по тъмно,но не ги слушаш твоя си работа;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

предложение за цвят,злен....нее мн спортно...по скоро ти трябва оранжево но да е наситено... дето му викат "кисело" :):) но поради талона ти....според мен си направи класическия зелен цвят на дел сола знаете как изглежда мн е приятен за окото ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж МОЯ Прелюд,малко е мръсен на снимката,но според мен цвета е убиец+това е оригинален на Хонда ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем наскоро мисля, че в mobile.de, видях сивик, боядисан в т.нар. olive green. Това "маслинено зелено" е доста тъмен плътен цвят. Нещо подобно на това тук: http://www.turntableteknicianz.com/carpics...age2/green1.jpg. Мисля, че ще стои добре ;)

Редактирано от sharki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем наскоро видях мисля, че в mobile.de, видях сивик, боядисан в т.нар. olive green. Това "маслинено зелено" е доста тъмен плътен зелен цвят. Нещо подобно на това тук: http://www.turntableteknicianz.com/carpics...age2/green1.jpg

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето така ;)

Публикувано изображение

Ти направо нарани чувствата ми с това Murcielago ;)

Прости ми, Боже, съгреших! Пожелах друго освен Хонда! ;)

Извинете за офтопика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип по-ярките тонове стоят по-добре на по-малките автомобили (хеч например), Прелюда е по сериозен автомобил и мисля, че нормалната гама, дори една дея от по-тъмните, но не чак маслено зелено ще й стои идеално!!!Лични наблюдения и мнение разбира се!!!

Маслено зелено е цвета за прелюда...

Съвсем наскоро мисля, че в mobile.de, видях сивик, боядисан в т.нар. olive green. Това "маслинено зелено" е доста тъмен плътен цвят. Нещо подобно на това тук: http://www.turntableteknicianz.com/carpics...age2/green1.jpg. Мисля, че ще стои добре :)

А това ще бъде цвета на моята някой ден... (и на прелюда ще отива)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nuddy

предстои цялостно боядисване на зверчето но немога да си избера зелен цвят .Зелен защото по талон пише зелен металик и не ми се разправя после пак да сменям талона в кат искам да си спестя разправиите :)

Сега е момента да си подбереш цвят който ти харесва на теб и с който колата ти да изглежда максимално добре...А защо не и по-различна. Не е сложна подмяната на талона. А какво толкова си се хванал за зеленото...? Страшен цвят за кола, няма що! И като ти омръзне след някой друг месец, какво правим? Пак ли боядисване!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето така :P

Публикувано изображение

Ти направо нарани чувствата ми с това Murcielago ;)

Прости ми, Боже, съгреших! Пожелах друго освен Хонда! ;)

Извинете за офтопика.

Хехехехе между другото аз бих си боядисал така колата...най-малко ще се виждам от далеч ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...