Jump to content
Prelude_2.0

Снегорина ми затрупа прелюда до стъклата .....

Recommended Posts

един съсед ме буди сутринта ....бил съм го запушил(нормално за нашият блок всеки да спира където си пожелае :rolleyes: )вика ми премести малко колата ,обаче кво се оказва .....няма влизане в колата понеже спирам на улицата ....колата затрупана от всякъде :rolleyes: с триста зора и две лопати се преборихме някакси :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пууу ! Що не снима бре. :rolleyes:Аз дебна тука една комшийска колица...нощеска не е спирало да вали и така както е тръгнало още малко остава от колата да не остане спомен...а една голяма снежна бабуна. Само да я затрупа хубаво и ще пощракам за малко забавление. :rolleyes: Иначе е лудница голяма...сега ходих до офиса на "Еконт" едвам съм стигнал...и както се бях омаломощил от риненето натам на връщане едвам съм докретал до вкъщи. Поне 40 минути++ ми беше разходката натам и насам. Лятото ми е 15... :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз разрих малко колкото да вляза в колата .........тепърва предстои голямото риене :rolleyes: зада мога да се включа в движението .............абе то се е видяло че напролет май ще се кара пак :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

надявам се след като спре да вали все пак да си познаваме колите на паркинга ... малко ще ми е тъпо ако чистя 20 мин и накрая се окаже че това е колата на някой съсед :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лудница в София просто, да ги таковам общинари и концесионколекционери ... Тези два дни и нощи се разкарвам из цяла София по приятели и беше страшно! Единствено това, че на повечето места беше пустош ни предпази от по-сериозни инциденти. Бул. България беше буквално непроходим, Въпцаров/Яворов бяха като неутъпкани снежни писти и прочие. Като срещнеш кола на кръстовище с изключени сфетофари и се почват едни маневри и дебнения, кръгове и дъги. Видях всичко на всичко пет снегорина - един паркиран, а другите се разкарваха насам натам с вдигнати лопати. Живеем в шибана държава :rolleyes:Вие сте си седели на паркинга, ама ние лудите дето се пързаляхме насам натам какво да кажем...

Редактирано от Ironstone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимай с нещо и пусни снимката във фън-раздела. :rolleyes:Прояви малко въображение...нарисувай нещо върху стъклото, или изрови една дупка към някоя емблема (предполагам на предната ще е по-лесно), снимай я (и тебе във колата вътре както е тъмница на всякъде от снега само шофьорската врата отворена) и сложи заглавие на снимката "Огненият уют" илии...ъъъ...малко риторично "От къде изгрява слънцето ?!" (отговора нема да е от япония, ми от ХОНДА :bounce:)Също може да се сравни Хонда със слънцето...заглавие "Изгряващото слънце" (същата работа както кокиченцето се показва изпод снежеца, само че тука е емблемка)EDIT : Уффф...толко мислене и мъдрене докато го наконтя тоя пост и накрая като си го прочетох нищо не е излезнало....карай. :rolleyes:

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: как няма да ги познаем бе хондетата са с една идея по ниски от другите дараци :bounce: по просвета ще гледаме под колата ,която е най ниска нея ще разриваме :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Публикувано изображение

Това е положението приятели,не мога да я изкарам.Така е навяло 4е май ще трябва лопата :rolleyes: Май ще я отривам утре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Пфффф... какво се занимавате да си разширявате калници и база на колата за тунинга?! Оставете на природата да го направи! Хихи

Публикувано изображение

Добре, че не смятам никъде да ходя днес с колата! :rolleyes:

П.П.: Махнах си мигача вчера пред да почне да вали за да го залепя, ии сега предполагам, че десния ми калник е една затворена преспа! :rolleyes:

Редактирано от ShEfA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лудница в София просто, да ги таковам общинари и концесионколекционери ... Тези два дни и нощи се разкарвам из цяла София по приятели и беше страшно! Единствено това, че на повечето места беше пустош ни предпази от по-сериозни инциденти. Бул. България беше буквално непроходим, Въпцаров/Яворов бяха като неутъпкани снежни писти и прочие. Като срещнеш кола на кръстовище с изключени сфетофари и се почват едни маневри и дебнения, кръгове и дъги. Видях всичко на всичко пет снегорина - един паркиран, а другите се разкарваха насам натам с вдигнати лопати. Живеем в шибана държава :rolleyes:Вие сте си седели на паркинга, ама ние лудите дето се пързаляхме насам натам какво да кажем...

уууу твоето е повече шок, ама ние пък с шефа карахме без зимни гуми :rolleyes::bounce::drunk: добре че не беше на тези условия, а на по-леки, и при тва само в дружба.Тва дружба е друга планета, наистина! На 30-ти вечерта времето беше решило да даде бегла предтстава за тва какво ни чака през новата година и имаше малки превалявания. В цяла София улиците не бяха чули за сняг, в дръжба имаше окло половин сантим снежец по всяка улица :drunk::punk: спирането беше забавно :lol: А сега ме е страх да отида да погледна нашата кола, като гледам колите на улицата и като гледам съседа, който си чисти неговата кола 40 минути и след това я бута за да я запали!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Искам и аз малко сняг. Тука още не сме го видели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Бай Ви Чичка ... "сабалян" в 07-00 отивайки на раота намери паркинга на Billa девствен ! И кат са почнаха .. едни дрифтове едни "бастуни" ... 20 мин не моо да си начеша крастата ..то тука пада сняг 1 път в годината да го е.. ! Голем кефффф ! Утре пак ! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/uploads/11981822...5_693_47182.jpg така изглежда моята лагерница :lol: добре 4е номерата се виждат,да я знам къде е ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стара ЗагораСемейната кола-ако може така да се каже,срам ме е да кажа марката :lol:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4847775

Редактирано от martyhonda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В София май някой спестява от снегорините я за майбах я за някоя друга екзотика даже и в Радомир са по-почистени улиците.Бат Бойко, районите кметове и общинари пак за пореден път ги изненада като за първи снега :lol: крадливи алчни ко...та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето картинката от Стара Загора.Рекса като го е натрупал снега,ми замяза на Камаро... :lol:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Adi0

Neroni,добре им показваш снимки от Вд,ам те не могат да си представят кво са неразчистени улици и как се затъва в средата на кръстовището,във Вд,момчета съм сигурен че улиците са наи-зле,да не звучи кат хвалба :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Neroni,добре им показваш снимки от Вд,ам те не могат да си представят кво са неразчистени улици и как се затъва в средата на кръстовището,във Вд,момчета съм сигурен че улиците са наи-зле,да не звучи кат хвалба ;)

Оооо, колега повярвай ми, имаме представа какво са нерзчистени улици. :P В София всички главни булеварди в центъра вчера не бяха изчистени, ама дори не бяха чули за снегорини.Дори Цариградско и бул. Яворов тънеха в киша и кал до прага на колата, а те са основни артерии на града! ;) ;) Чак вечерта някъде към 10:30 видях един снегорин по Стнамболийски, ама той пък не беше пуснал лопатата, ами си мина транзит пича :) А за кварталните улици в София не ми се говори.Или минава някой заблуден снегорин и затрупва всички коли, оставяйки шофьорите слисани и търсещи опование в Силата за да открият колата си, или пък изобщо не влиза в кварталите, щото го е страх от тях като дявол от тамян!! И ефектът е или не можеш да си намериш щайгата или пък, както се случи вчера в Дружба, царството на идиотизма и абсурдите, намираш в свойта щайга паркирана и поне още една, която не е могла да 'земе завой. ;) Жалко че нямам апарат в мене да снимам да ви покажа колко абсурдно изглежда кварталът. ;):P Ама така си е: "И тази година снегът изненанада България" :P:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kalmara

Тука има - тука нема... :rolleyes:

Публикувано изображение

Някъде тук отдолу би трябвало да се крие един такъв спортен модел на кой танк беше... :)

Публикувано изображение

Правете сметка кво чудо е, като се има впредвид колко е клиренса на мохера...щом го е затрупало, че и нагоре още има... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да се разпиша със затрупан Prelude.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest purkinie

Това е от вчера , по огледалото ще се ориентирате за колата :)

Публикувано изображение

П.С. Това другото е Трабант комби ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е от вчера , по огледалото ще се ориентирате за колата :)

...

П.С. Това другото е Трабант комби ;)

Мухахахахахах, OWN3D !! Публикувано изображение

п.п. Абе то големият сняг и за други забавления освем дрифт е ставал. :P

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...