Jump to content
MAD DOG

Лошо...

Recommended Posts

...като карах към работа видях много смачкан черен Сивик 5г. хеч с номер ВТ8141 или нещо много близо до това,мярнах номера в движение.Колата изглеждаше много зле,моля ако някой има инфо на кой е и дали хoрата са о.к. нека пише. :cool:

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest puma

ами аз минах от там точно 10мин след това обаче не даваха да се ходи до колата а вътре нишо не се виждаше видях само че дойде пожарна да реже колата или нещо такова!! много зверси беше помляна от към странаа на шофиора и не знам дали има шанс да се отървал без сериозни поражения!!!:cool: дано е ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мамка му ...тоя номер ми е познат !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лоша работа наистина. Дано да няма тежки поражения :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за шансове,изглеждаше МНОГО ЗЛЕ.Затова питам ако някой знае нещо да казва.Стана ми много грозно.Мисля че съм я мяркал някъде из града,до някакъв сервиз ли паркираше...нямам спомен.Стискам палци за хората които са били вътре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

наистина много зле изглеждаше и аз я видях но 4ак като я ка4ваха на пътната помощ спрях да питам 4овека които беше с пътната помош дали са добре хората защото и на мен ми се стори познат този номер тои каза 4е са от стара загора но не знае нишо за състоянието им . Видях само в колата едни докторски ръкавици с кръв по тях ;( Дано са добре хората макар 4е като гледах колата прагът беше малко преди ръ4ната ;(направил съм няколко снимки ама се 4удя дали да ги пускам . номера на колата е ВТ 8141 ВА

Редактирано от Borislav_STZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сетих се .. една мацка я караше ..колата и стоеше пред сервиз "Жигули" ! Дано да не се е случило фаталното !! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT

Дано са добре хората на колата маината и и на мен ми званяха хора да ме питат дали го познавам собственика но не се сещам доиде ми на акала да не е едно момче от зора ама не съм сигурен ако е чисто черна с номер на бронята не на капака значи е тоя пич дано да няма сериозно пострадали :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KU4E_DUX

Много кофти дано хората да са добре на ламарината майтната му.И аз снощи се бях изплашил ,че и моита френда бяха се блъснали но славо богу само уплаха и теникии :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Вальо,кой ти споменава колата бе човек.Майната и. Не,не е тая от Зора,тя е с Варненска регистрация.Май ще се потвърди че колата е на жена.А най-лошото е че май много често си е возела детето с нея.Цял ден днес само за това мисля.Боже,дано са живи... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

дано всички да са добре! Ей колеги внимавайте по улиците, че там си е жива война!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT

Гадна работа ! Дано всички са ОК!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последното което разбрах от един полицай е че жената е отивала на работа,била е сама в колата.Предполагат че е карала бързо или е изгубила контрол(там доста често е мокро,а сега заледено).Състоянието и е явно тежко-счупен таз,счупено рамо,черепни травми.Дали е вън от опасност за живота човека не можа да каже.Ако някой може и вярва,нека утре запали свещичка за това момиче.Моля се да не остава още едно дете сираче.Карайте разумно всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано се ооправи жената и то по-бързо и все пак от такъв ужасен случей трябва да извлечем и ние по нещо и да караме ПО-разумно още повече при пътната обстановка в момента!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина дано да се оправи по-бързо тази жена!!! А аз си вземам поука (за кой ли път), така както всички трябва да направим. И по празниците да не забравяме такива случаи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ме кара да се замисля, че наистина не бива да се мислим за безсмъртни зад волана и да караме разумно. Не вярвам жената да се е правила на тарикатка, затова нека всичко й се размине и да се оправи. Нека всички изпратим позитивната си енергия към нея и каквото Господ реши :lol:!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки път се замислям като чета такива неща и все се случва понякога да се усетя, че не карам напълно безопасно :lol: :lol: предполагам с доста от вас е така Дано да се оправи и дано да е била сама... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лоша работа е станала,но по лошото е,че след всеки подобен случай се замисляме за кратко други за по дълго и отново почваме всичко по старому :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стискам палци да се оправи бързо и без последици жената а за катастрофата понякога е просто лош късмет оня ден на безлюден път в завой и заледяване и аз се завъртях 2 пъти около оста на колата беше доста гадно добре че карах бавно с 40км/ч дано да не е причина самонадеяността на шофьорката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...