MAD DOG 445 #1 Публикувано 20 Декември, 2007 (Редактирано) ...като карах към работа видях много смачкан черен Сивик 5г. хеч с номер ВТ8141 или нещо много близо до това,мярнах номера в движение.Колата изглеждаше много зле,моля ако някой има инфо на кой е и дали хoрата са о.к. нека пише. Редактирано 20 Декември, 2007 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest puma #2 Отговорено 20 Декември, 2007 ами аз минах от там точно 10мин след това обаче не даваха да се ходи до колата а вътре нишо не се виждаше видях само че дойде пожарна да реже колата или нещо такова!! много зверси беше помляна от към странаа на шофиора и не знам дали има шанс да се отървал без сериозни поражения дано е ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 20 Декември, 2007 Мамка му ...тоя номер ми е познат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 20 Декември, 2007 Лоша работа наистина. Дано да няма тежки поражения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 20 Декември, 2007 Не знам за шансове,изглеждаше МНОГО ЗЛЕ.Затова питам ако някой знае нещо да казва.Стана ми много грозно.Мисля че съм я мяркал някъде из града,до някакъв сервиз ли паркираше...нямам спомен.Стискам палци за хората които са били вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #6 Отговорено 20 Декември, 2007 (Редактирано) наистина много зле изглеждаше и аз я видях но 4ак като я ка4ваха на пътната помощ спрях да питам 4овека които беше с пътната помош дали са добре хората защото и на мен ми се стори познат този номер тои каза 4е са от стара загора но не знае нишо за състоянието им . Видях само в колата едни докторски ръкавици с кръв по тях ;( Дано са добре хората макар 4е като гледах колата прагът беше малко преди ръ4ната ;(направил съм няколко снимки ама се 4удя дали да ги пускам . номера на колата е ВТ 8141 ВА Редактирано 20 Декември, 2007 от Borislav_STZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 20 Декември, 2007 Сетих се .. една мацка я караше ..колата и стоеше пред сервиз "Жигули" ! Дано да не се е случило фаталното !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #8 Отговорено 20 Декември, 2007 Дано са добре хората на колата маината и и на мен ми званяха хора да ме питат дали го познавам собственика но не се сещам доиде ми на акала да не е едно момче от зора ама не съм сигурен ако е чисто черна с номер на бронята не на капака значи е тоя пич дано да няма сериозно пострадали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KU4E_DUX #9 Отговорено 20 Декември, 2007 Много кофти дано хората да са добре на ламарината майтната му.И аз снощи се бях изплашил ,че и моита френда бяха се блъснали но славо богу само уплаха и теникии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #10 Отговорено 20 Декември, 2007 Вальо,кой ти споменава колата бе човек.Майната и. Не,не е тая от Зора,тя е с Варненска регистрация.Май ще се потвърди че колата е на жена.А най-лошото е че май много често си е возела детето с нея.Цял ден днес само за това мисля.Боже,дано са живи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #11 Отговорено 20 Декември, 2007 дано всички да са добре! Ей колеги внимавайте по улиците, че там си е жива война! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ReSPecT #12 Отговорено 20 Декември, 2007 Гадна работа ! Дано всички са ОК! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #13 Отговорено 20 Декември, 2007 Последното което разбрах от един полицай е че жената е отивала на работа,била е сама в колата.Предполагат че е карала бързо или е изгубила контрол(там доста често е мокро,а сега заледено).Състоянието и е явно тежко-счупен таз,счупено рамо,черепни травми.Дали е вън от опасност за живота човека не можа да каже.Ако някой може и вярва,нека утре запали свещичка за това момиче.Моля се да не остава още едно дете сираче.Карайте разумно всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JimBeam 0 #14 Отговорено 21 Декември, 2007 Дано се ооправи жената и то по-бързо и все пак от такъв ужасен случей трябва да извлечем и ние по нещо и да караме ПО-разумно още повече при пътната обстановка в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #15 Отговорено 21 Декември, 2007 Наистина дано да се оправи по-бързо тази жена А аз си вземам поука (за кой ли път), така както всички трябва да направим. И по празниците да не забравяме такива случаи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #16 Отговорено 21 Декември, 2007 Това ме кара да се замисля, че наистина не бива да се мислим за безсмъртни зад волана и да караме разумно. Не вярвам жената да се е правила на тарикатка, затова нека всичко й се размине и да се оправи. Нека всички изпратим позитивната си енергия към нея и каквото Господ реши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #17 Отговорено 21 Декември, 2007 Всеки път се замислям като чета такива неща и все се случва понякога да се усетя, че не карам напълно безопасно :lol: предполагам с доста от вас е така Дано да се оправи и дано да е била сама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #18 Отговорено 21 Декември, 2007 Лоша работа е станала,но по лошото е,че след всеки подобен случай се замисляме за кратко други за по дълго и отново почваме всичко по старому Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #19 Отговорено 22 Декември, 2007 Стискам палци да се оправи бързо и без последици жената а за катастрофата понякога е просто лош късмет оня ден на безлюден път в завой и заледяване и аз се завъртях 2 пъти около оста на колата беше доста гадно добре че карах бавно с 40км/ч дано да не е причина самонадеяността на шофьорката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове