Jump to content
The Penalty

Как ще изкоментирате това?

Recommended Posts

Е аз и Subaru и Mercedes не виждам пък не вярвам да са им кофти двигателите - честно. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма работа 4е ни няма.Който иска спортна кола да си купи бмв :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ми явно БМВ и Volkswagen са най добрите в производството на двигатели :P Какво е това списание Авто пазар??Да не би спонсори да са му тия двете марки :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

ако пуснат куция кон "Дръгльо" и 2 трикраки магарета в едно състезание, кой мислиш ще е победителя на финала?Повечето от тези класации се печелят от .......спонсорите :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa

пък аз си мислех, че поръчковите и манипулираните анкети са останали в соц-а.Ако изобщо тва е анкета.То толкова нереално не е реално просто :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нищо лошо в тва.Двг-то на БМВ е доста добро!Браво :P Странното на новия им 335и мотор 3.0 литра битурбо с турбини от Митсубиши :P така че във всяко добро европейско нещо има по нещо Японско ;) Пък и все пак новият GT-R не е излязъл още!3.0 редови шестак битурбо с 550коня 0-100 за 3.5сек 0-400м по-малко от 11 сек :hondarulez: Колекторите са изляти заедно с топлата част на турбото!Я сравнвте с немската смешка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас! Що няма АУДИ?Тая класация все едно я е пвавил оня дришльо от онова предаване по бТВ Авто салон ли беше, кво беше? :P Той като се качи в немска кола и се изпразва на секундата, а физиономията му е една такава селяндурска, че ми иде да изтрия бТВ от запаметените ми програми. Всъщност аз по същото време предпочитам да гледам Дискавъри например :hondarulez::P Та, като ги гледам тия класации, си ги гледам и ги гледам и си ги гледам и си викам на ум - "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!" :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама защо не четете внимателно ? В тази класация се забелязва една мааалка подробност - всички двигатели които са на 1-во място са бензинови с ТУРБО ( а някъде и с 2 турбини ). Освен това са нови двигатели. Хонда просто не е пуснала на пазара нов двигател. Със старите не може да взлезе в тази класация - факт.

П.С. Погледнете 2005г. Отново се забелязват доста представители на БМВ...но в клас където винаги са били първи ( дизели ) ги победи именно Хонда :hondarulez:

2005 Winners

Best New Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6)

Best Fuel Economy: Toyota 1.5-litre Hybrid Synergy Drive (Prius)

Best Performance Engine: BMW 5-litre V10 (M5, M6)

Sub 1-litre: Honda 1-litre IMA (Insight)

1-litre to 1.4-litre: Fiat-GM 1.3-litre Diesel

1.4-litre to 1.8-litre: Toyota 1.5-litre Hybrid Synergy Drive (Prius)

1.8-litre to 2-litre: Volkswagen 2-litre FSI Turbo (Golf GTi, Audi A3, A4)

2-litre to 2.5-litre: Honda 2.2-litre Diesel (Accord, CR-V, FR-V)

2.5-litre to 3-litre: BMW 3-litre Twin-Turbo Diesel (535d)

3-litre to 4-litre: BMW 3.2-litre (M3)

Above 4-litre: BMW 5-litre V10 (M5, M6)

International Engine of the Year 2005: BMW 5-litre V10 (M5, M6)

http://www.ukintpress.com/engineoftheyear/previous04.html

Редактирано от The_fastest

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta

хаха тая класация ми се струва, че е била в графата вицове. От кога VW правят двигатели ? до вчера произвеждаха болчета и гайки :D А относно че хонда не била изкарали ново двигатели: че за какво им са ? те и със старите пак ги правят смешни. Да сложят на 1 Type-R би турбо и тея бмв да се скрият някъде най - накрая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Някои ако иска новия ГТР да се обърне към poli.

Има още 1 в наличност - естесвено с дясна дирекция ;)

ето я и останалата бройка :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

аре стига толкова че се отметнахме от темата за великата анкета ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Абе к'во се косите... ние пък ги бием във всички параграфи за двигатели на косачки да кажем. Хехе, а както се знае те понасят най-голям бой. Не бе наистина, и да са най-добри какво. На мен ми прави чест, че ще карам кола с двигател, който е революционен за времето си, който е проектиран от велики умове и дава най-малко дефекти от който и да било двигател в класа си. А и да не забравяме, Г-н Соичиро държи все още от някъде там горе, най-голямата производителна компания за двигатели :D Ай сиктир и всеки да кара според джоба и нуждите си. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Fastest ме е изпреварил ;) . Стига бре класацията си е много добра според мен .. ТСИ и ФСИ на ФВ са си много добри двигатели пък и новите на БМВ . Всички са с турбо , явно там е бъдещето .. пък и класацията е преди да излезе 2.0 на тайп Р - пък и мисля че той е на базата на с2000 или поне има нещо общо. Само за протокола ще ви кажа че същата класация се оглавяваше 6 години поред :D в категорията 2- 2,5 от 2.0 на с2000 .. Както каза Фастест - Хонда просто не са изкарали нещо ново а като изкарат - то е на 1во място Б.А. - първия двигател с турбо е сложен вече на акура РДХ . Очаквам в най-скоро време да се преориентираме .. както го направи вече бмв - иначе не виждам никакво бъдеще на бензиновия двигател спрямо дизела ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво да коментираме?:-"Продаваме Хондите и си зимаме бмв-та!" :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Кво да коментираме?:-"Продаваме Хондите и си зимаме бмв-та!" :rolleyes:

Твоята за колко я продаваш? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха тая класация ми се струва, че е била в графата вицове. От кога VW правят двигатели ?

Колега, не се изказвай толкова неподготвен, моля! Първо, сами казвате, че тази година Хонда нямат нов мотор и затова ги няма в класацията, а писле класацията била манипулирана. Редактирано от mastorpetko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не го приемай лично ! Просто обичам да се шегувам :)и аз съм фен на японското, просто хонда ми е най на сърце :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...