Jump to content
Guest The Penalty

Аppetite For Dеstruction

Recommended Posts

На цялата им "Грандомания" на Американците ... с автомибили с 12 цилиндрови ДВГ-та от по 6-700 коня фабрично ... малките японски сивичета са им Големия проблем ! Пример за абсурди и в "Перфектния Американски свят" ! ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ НА ТУНИНГА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На цялата им "Грандомания" на Американците ... с автомибили с 12 цилиндрови ДВГ-та от по 6-700 коня фабрично ... малките японски сивичета са им Големия проблем ! Пример за абсурди и в "Перфектния Американски свят" ! ;););)

В случая проблема им е ,че е купувал нелегални стоки , които са нямали вин номер , който ги е легализирал , т.е. както беше казал колегата lztpls ( не съм сигурен дали правилно ти написах ника колега ;) ) в щатите има фирми , които имат лиценз и ако си си купил такива части и сложил на колата няма да има никакъв проблем , е явно япончето ( май това разбрах от клипа ) е имало ментаци :lol: части и за това са го наказали ;) Отражение на ситуацията ни в България - представяте ли си да спират всеко Голф , Сивик или квото и да е било със спортни гърнета Неспорт :lol: и да им правят колите на сол заради тази работа ;) Просто ще изтече бая вода според мен до тогава ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ НА ТУНИНГА ;)

От твойте уста в ушите на Spoon!Доколкото забелязах в края на филмчето споменават "Stolen parts" и "VIN removed". VIN не се ли слагаше само на купето ? ;) А да те имат в предвид цхе кутията му е без номер, е че това наистина си е индикация, че може да е открадната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion
;) ;) Ужас.... сви ми се сърцето като гледах клипа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лошо... впечатление ми направи едно друго клипче на същия сайт за 6г хеч с двигател от шевролет корвет... забавно... 6г със задно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами има един сертификат (който разбира се е пак измис

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне момата дето пускаше пресата не изглеждаше съвсем за изхвърляне :P А иначе сърце не ми даде да догледам клипа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев

А това видяхте ли го? :unsure:

Civette: RWD Honda Civic With Corvette Powertrain!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лелеее...... това наистина е много брутално, сега се разрових и намерех още клипчета

! Винаци съм искал да карам civic със задно!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той тоз сивик незнае!! ... ама така е когато хората имат финанси могат да се отдадат на хобитата си и да създават наистина зверски комбинации

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...