M.R.Tuning 0 #1 Публикувано 30 Ноември, 2007 Предлагам да се направи тема нещо подобно на "направи си сам" в която всеки които си прави подобрения или ремонт от всякакав вид да се описват ватре и задалвжтелно да се слагат снимки стъпка по стъпка за олеснението на всички нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #2 Отговорено 30 Ноември, 2007 Предлагам да се направи тема нещо подобно на "направи си сам" в която всеки които си прави подобрения или ремонт от всякакав вид да се описват ватре и задалвжтелно да се слагат снимки стъпка по стъпка за олеснението на всички насВече има подобна http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8218 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #3 Отговорено 30 Ноември, 2007 Имах предвид как може да си направим сами нешто по колата както го беше направил колегата който си беше оплатнил колата с изолацията ако се сешташ немога да се сетя каде беше да ти пратя линка да видиш.Всеки си прави нешто по колата сам хубаво е и да сподели и сас другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sonse #4 Отговорено 1 Декември, 2007 Напълно подкрепям!Хубаво е да има такъв раздел, в който всеки индивидуално да постави своя тема със свойте подобрения и промени.Примерно аз в общия форум имам една тема, която ми е първата във форума и в нея пускам какво съм направил по колата. Ще е хубаво да си има раздел за това! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #5 Отговорено 4 Декември, 2007 Със сигорност ще е полезна за всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #6 Отговорено 5 Декември, 2007 Подкрепям .. идеята за "Направи си сам"всеки който може да сподели.. кое какво и Как .. разбирасе по възможност подкрепено с снимков материал...веднага ми изниква темата за обезшумяване на купето кадето колегите се бяха постарали доста с обяснението и визуално с снимките...нещо такова ми се върти в главата де нз и други да кажат..Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #7 Отговорено 17 Юни, 2008 Подкрепям предложението!Моята идея е дори да се направи подраздел в технически или в хонда спорт и тунинг, в който всеки, който е направил някакво подобрение по колата си от смяна на табло до смяна на двигател, да опише с думи и снимки как става. Мисля, че ще бъде доста полезно за всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #8 Отговорено 18 Юни, 2008 Добре де... Хайде разровете се във форума и намерете въпросните темички. Ще помолим 1net да направи нова секция в ТАЗИ тема и там ще се слагат линковете към съответните теми. Идеите за една тема в която да пише всеки не е добра, защото по всяко нещо ще има коментари ("ама това как го направи"; "ама може ли да направя така"). Ще се получи една тема в която ако ти трябва да намериш нещо ще търсиш маса време. Идеята за отделен раздел не е добра също, защото темите ще са твърде малко за да им се дава цял раздел.Най-добрият вариант е да се пускат съответните теми в Технически въпроси, а след това линковете да се слагат в темата "Полезни технически теми" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #9 Отговорено 18 Юни, 2008 Момчета, Технически въпроси до голяма степен изпълнява тези функции. Ако някой пусне подобна тема с много снимки и обяснения, то тя редовно бива добавена в полезните. Не разбирам защо ни е друг раздел, при условие, че повечето подобни теми са в техническите и вече имаме тема с полезните теми за бързо намиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #10 Отговорено 18 Юни, 2008 И за " подобренията" си има форум (Honda спорт и тунинг ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове