Jump to content
Guest -=airman=-

Показване на Warn

Recommended Posts

Guest -=airman=-

Един неинтересен въпрос - защо на някои потребители Warn-скалата се показва под снимката им (на мнение в тема), дори и уорна да е 0% (моят случай), а пък на други не се показва (зачетох се, че Станчо има уорн, но не му излиза), не че нещо против Станчо, просто го използвам за пример :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

можеш да си виждаш единствено собствения уорн :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си го виждам;) то само тоз който има си го вижда;)Ако толкова ти е кев, напий се, напиши по някой тъп коментар във всички теми и ти ша виздаш уорм :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си го виждам;) то само тоз който има си го вижда;)Ако толкова ти е кев, напий се, напиши по някой тъп коментар във всички теми и ти ша виздаш уорм :blink:

УорН! И най-вероятно ще е за последно, щото има и БАН ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а тези предупреждения имат ли давност?

Надявам се не нарушавам правилата като пиша думата на български? :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Не, естествено. На гонения са подложени единствено и само пищещите на шльокавица. Никой никога не е правил на проблем изписването на една или повече думи на латиница, особено когато не са български.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, естествено.

А защо тогава моите % си стоят на постоянна квота ... от самото начало на пребиваването ми тук ... ако ми позволите да запитам любезно Ваше Админско Превъзходителство ??! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я ми виж уорна ... boss ! :cool:

Искаш да го пипна пак ли? :cool:

Редактирано от Victor

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Несъм под 1.70 :lol: 2. Аз последен съм го предупреждавал, та затова ;) 3. Мисля ;) предупрежденията е по-добре да са предупреждения а не наказания ;) п.п. Ей Мишок, ти пък кво се зъбиш, колко си висок, а? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алууууу, модераторите!!! стага спамихте в темата на човека :lol::lol: Хайде да ми вдигнете още малко уорн-а, на максимум! Ония квадратчета дето зависят от броя на постовете много бавно растат ;)Сериозно говоря. Трезвен съм. Еееее то ясно че съм влюбен ама тоя път съм трезвен;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алууууу, модераторите!!! стага спамихте в темата на човека ;):lol: Хайде да ми вдигнете още малко уорн-а, на максимум! Ония квадратчета дето зависят от броя на постовете много бавно растат ;)Сериозно говоря. Трезвен съм. Еееее то ясно че съм влюбен ама тоя път съм трезвен;)

И ние сме хора ;) п.п. Ние като изцапаме винаги можем да си почистим ;) А вие? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ооооо това връща едни лоши спомени от неразбирателства и т.н.ама изглежда готино а? май ти си единствения който може да се похвали че е имал толкова уорн :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

От 01.01.2008 задължително изискване за всички модератори е да са над 190 см. Правете, струвайте, ваша си работа, догодина чакам резултати. :):P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 01.01.2008 задължително изискване за всички модератори е да са над 190 см. Правете, струвайте, ваша си работа, догодина чакам резултати. :) :) :P

значи да си подавам молбата:) ама да не сложиш ограничение, да са под 110 кила че тогава лошо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

stan4o, follow me!

Публикувано изображение

Bad Boy FOREVER ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към модераторите , защото не знам кой ме е цъфнал с ворн-че , не че ме вълнува , но поне да знам къде съм кедзъл и как , че да не го права повече :huh: На лично плийззз :huh: От ся ви казвам , няма да ви се сърдя , поне да знам за какво , че от 1 месец съм влезнал 1-2 пъти , а пък нямам спомени какво съм писал преди :P

Като си кликнеш на процентите на уорна ти излиза кой ти го е вдигнал и защо. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

Като си кликнеш на процентите на уорна ти излиза кой ти го е вдигнал и защо. :huh:

ми на мойто пише само едно Off topic, и тва май ми е наградата задето, звънях няколко телефона, за да мога да помогна на съфорумец да си намери филтър, отговорих му на въпроса с възможно най-подробно инфо, така че да е полезно и на други които си търсят, и накрая "warn" щото темата била за друго :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Оценил съм подостойнство желанието ти да помогнеш ;) Затова и несъм изтрил офтопика. Това неозначава че ще ви се позволява да осирате форума ;) Можеше да използваш Л.С. ;) Спазвайте правилата и всичко ще е ОК ;) п.п.Понеже станахте много непрочелите правилата, да вземете да ги прегледате щото ще ми гръмне пощата. Ако пък обърнете повече внимание на това,

Модераторския екип не е длъжен да дава обяснения за действията си. Ние отговаряме за действията си пред администратора, собственика, и членовете на управителния съвет. Когато правим забележка, тя трябва да бъде взета предвид. Ние не мразим никого. Вършим си работата.

ще ви бъда много благодарен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...