Jump to content
Guest automotive

Писна ми

Recommended Posts

Guest automotive

Понеже като зареждам газ или бензин винаги пълня до горе .Така стана и днес ,карам си аз и отивам да зареждам .Гледам към колонката Газтта 1.09 :lol: след това слагам бензин а тои 2.05 :dry: По принцип като си имам бензин и газ не обръщам внимание и не гледам колко струва .НЕ искам темата ми да става политическа ама в тая държава трябва да се направи нещо .Сега чувам че и застрахоовките ни били ниски не били като европейските .Живял съм в Лос Анджелис и в Брюксел и смея да твърдя че първо т

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по повод темата с горивата в понеделник сипвъм 30 лв на лукойл тва са 15 л и с 300 зора минах 110км :lol: вече в шах незнам какво става с колата , в събота патувах до сф и викам ще си направя експеримент сипах една туба 5л в багажника и за 20 лв -10л в колата от една малка бензиностанция минах 160 км с тия 10л което е нормално като се има в предвид, че съм карал много малко градско , баси измамницити и тва ми била голяма верига нестига , че е 2 лв бензина пък те и лъжат с количеството

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си братчед че заплатите са ни ниски, ама като нямаме пари за бензин и газ, няма да караме бе!!! Има и други алтернативни начини за придвижване, автомобила е само една от тях. Например бил съм в Барселона, там има страшно много МОТОПЕДИ, а и метрото им стига до всички точки на града. Не знам къде работите ама заплатите се вдигат навсякъде в България, никой в София не работи частно за под 500-600 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си братчед че заплатите са ни ниски, ама като нямаме пари за бензин и газ, няма да караме бе!!! Има и други алтернативни начини за придвижване, автомобила е само една от тях. Например бил съм в Барселона, там има страшно много МОТОПЕДИ, а и метрото им стига до всички точки на града. Не знам къде работите ама заплатите се вдигат навсякъде в България, никой в София не работи частно за под 500-600 лева.

защо говориш глупости???????Бил си в Барселона и там карали мотопеди.Ми иди в Африка там пък нямат и това и просто си минават огромни разтояния пеша.и ние ли да правим това???? а едно време баба ми се радвала когато си купила черно бял телевизор-опера :dry: а ние сега си имаме LCDта и??????да се връщаме към каменната ера ли.Мисля,че по нормалния свят хората получават добри заплати и сами тези хора решават как да си харчат парите и на какво да се возят.Не може тук в БГ да не ни оценяват труда.Това не е едно време когато ние ги лъгахме че работим,ате ни лъгаха че ни плащат :dj::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я сметни с колко процента ви са се дигнали заплатите за година и с колко процента цените .600 лева много ли са имаш 150 лева гориво 300 лева храна и 150 лева сметки .Ами нали се сещаш че не ходиш гол ,Просто според мен трябва да има нов 11 Януари 1997 .Ама аз пак казвам ние Българите сме си РАЯ и сме свикнали да ни ебат жените и да ни режат главите .Това никъде другаде го няма ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за горивата на Лукойл(понеже все от там зареждам) и аз забелязвам при последните си 2 зареждания,че колата ми като,че ли вдигна разхода а на моменти губи мощноста си.Незнам дали по малко ми слагат щото като почне да зареждат аз тръгвам да плащам и после като се върна всичко занулено

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

. . . . . Просто според мен трябва да има нов 11 Януари 1997 . . . . .

тука си много прав . . . . .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво се постигна на последния 11.01.97. Доиде Костов. А сега си помислете това наистина ли беше за добро или пак ни хвърлиха пясък в очите, както стана и при Симеончо след това. 150лв са сметките, ама лятото и се харчи само вода повече; зимата нали се сещате че скачат до тавана. Колегата казва че се връщаме назад. Ми така си е. Зимата кат изляза навън и се едно съм в някое балканско село - кумините пушат яко и мирише на въглища и дърва за огрев. Че аз по комунизма, дето уж било мнооого зле, не помня хората да са се топлили на дърва в големите градове. Никой не зимал под 500лв в софия. За пореден път България не е София и обратно - запомнете го наи после. И 500-600лв много ли са бре. 250-300 евро - на това ли му викаш много, хората в страните които посоичваш че карали мотопеди ги зимат за седмица. Като си бил в барса, там хората какви коли караха, какви заплати зимаха, какъв им беше стандарта? А и аз до колкото знам в софия метрото не стига до всички точки а има една пършива линия само. Когато нашия стандарт се поизравни с техния тогава ги сравнявайте, но не се притесняваи - няма да ти се наложи. Нали сичко друго искат управниците да е "еврпейско": еврпоейски цени(че и по високи, щот българите са гъзари), европейски данъци (че и някои бонус данък, като акциза за колите - че какво авто производство имаме че да го браним с акцизен данък, или пак тоя абсурд с катализаторите или пък с тексиджиите).Нека тогава и стандарта да е европейски. Но къде отиваш, - може би?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво се постигна на последния 11.01.97. Доиде Костов. А сега си помислете това наистина ли беше за добро или пак ни хвърлиха пясък в очите, както стана и при Симеончо след това. 150лв са сметките, ама лятото и се харчи само вода повече; зимата нали се сещате че скачат до тавана. Колегата казва че се връщаме назад. Ми така си е. Зимата кат изляза навън и се едно съм в някое балканско село - кумините пушат яко и мирише на въглища и дърва за огрев. Че аз по комунизма, дето уж било мнооого зле, не помня хората да са се топлили на дърва в големите градове. Никой не зимал под 500лв в софия. За пореден път България не е София и обратно - запомнете го наи после. И 500-600лв много ли са бре. 250-300 евро - на това ли му викаш много, хората в страните които посоичваш че карали мотопеди ги зимат за седмица. Като си бил в барса, там хората какви коли караха, какви заплати зимаха, какъв им беше стандарта? А и аз до колкото знам в софия метрото не стига до всички точки а има една пършива линия само. Когато нашия стандарт се поизравни с техния тогава ги сравнявайте, но не се притесняваи - няма да ти се наложи. Нали сичко друго искат управниците да е "еврпейско": еврпоейски цени(че и по високи, щот българите са гъзари), европейски данъци (че и някои бонус данък, като акциза за колите - че какво авто производство имаме че да го браним с акцизен данък, или пак тоя абсурд с катализаторите или пък с тексиджиите).Нека тогава и стандарта да е европейски. Но къде отиваш, - може би?

Точно отва казвам че аз не сам от ай големият град но в Бургас е доста по скъпо от Пловдив или София .Друго се има в предвид не трябва да продължаваме да си траем .Трява да се направи нещо масови протести както учителите но не само за бензина а за всичко трябва да се протестира но трява водач представете си какъв международен отзвук ще има ако в България станат масови протести .И ЕС разбере че еврофопарите отиват за Бугатита и Бентлита и за хотели.От когато чух по радиото че ако всички пари на най бедните и най богатите се разделят по равно месечно всеки му се пада по 4000$ Ей тва е лошото ........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

за горивата на Лукойл(понеже все от там зареждам) и аз забелязвам при последните си 2 зареждания,че колата ми като,че ли вдигна разхода а на моменти губи мощноста си.Незнам дали по малко ми слагат щото като почне да зареждат аз тръгвам да плащам и после като се върна всичко занулено

и при мен същото заминавам да платя като се върна занулено , мощност не съм усетил да е паднала ---------------------------------по повод с заплатите направо се плаша не взимам малко , имайки предвид , че и не плащам сметки и храна , освен бензин и телефон и пак съм се на червено , пък и последно време и кръчмите съм спрял :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Например бил съм в Барселона, там има страшно много МОТОПЕДИ, а и метрото им стига до всички точки на града. ------- А кво ще кажеш за велосипедите- хем евтино , хем екологично - но най-вече е заради трафика и смога - въпрос на самосъзнание и отговорност към околните (не че правителството на Каталуня не помага , но Барса все пак е най-скъпият град в Испания )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

защо говориш глупости???????Бил си в Барселона и там карали мотопеди.Ми иди в Африка там пък нямат и това и просто си минават огромни разтояния пеша.и ние ли да правим това???? а едно време баба ми се радвала когато си купила черно бял телевизор-опера :dunno: а ние сега си имаме LCDта и??????да се връщаме към каменната ера ли.Мисля,че по нормалния свят хората получават добри заплати и сами тези хора решават как да си харчат парите и на какво да се возят.Не може тук в БГ да не ни оценяват труда.Това не е едно време когато ние ги лъгахме че работим,ате ни лъгаха че ни плащат :angry::bye:
Виж к'во Бенджи, не си пиша постовете за да се заяждам с хората. Истина е че заплатите са ни малки, ама човек сам си избира работата си, не тя него. Ако на някой не му харесва колко взима, отива да си търси друга работа за повече пари, не е ли така? А това че управниците са ни скапани, ние простолюдието какво можем да направим а? Човек сам си избира колата, жената и работата, ама управниците си ги избираме ние.Останете със здраве :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже като зареждам газ или бензин винаги пълня до горе .Така стана и днес ,карам си аз и отивам да зареждам .Гледам към колонката Газтта 1.09 :P след това слагам бензин а тои 2.05 :P По принцип като си имам бензин и газ не обръщам внимание и не гледам колко струва .НЕ искам темата ми да става политическа ама в тая държава трябва да се направи нещо .Сега чувам че и застрахоовките ни били ниски не били като европейските .Живял съм в Лос Анджелис и в Брюксел и смея да твърдя че първо трябва да взимаме тяхните заплати или поне да не си даваме всички пари за храна ток парно и т.н .КАК може изкуствено да ни занижават стандарта как може не разбирам бензина ни да е толкова скъп колкото на един германец с средна заплата 2000 Е а тука средната е 150Е .Как може една заплата да ти е 3 резервоара бензин .Как може една заплата да ти е 2 месеца тока .В Брюксел седмично заплатата ми беше 500 Е .Годишната ми сметка за ток беше 500Е .Със една седмична заплата можех да напълня 10 резервоара за щатите няма да говоря там е още по .. .Пичове трябва да се направи нещо не може да има олигарси в България на нашият гръб трябва да се замислим имам чувството че ония педераси горе гледат колко може да търпим и си казват я да вдигнем тва я онова .Като видят че няма реякция си казват аааа я пак да пробваме и т.н Аз от тоя европейски съюз освен че не платих мито на колата друго не видях .Всъщност увеличиха се с 30 процента всичко без заплатите .Хора трябва "Революция Трябва масови протести ,Ама ние си малчим Бакшишите и те си мълчат всички си казват аз какво мога да направя .НА мен ми е лесно аз мога да замина утре за чужбина но тук не искам да съм РАЯ преди сме били под турско сега сме под парламентно робство .

Че то кое ли е нормално в тая държава.Под ТУРСКО ПАРЛАМЕНТАРНО РОБСТВО сме.Това е реалната ситуация за мен.Не че съм някакъв фанатизиран на тема турци и тн. обаче малцинствата не са това което бяха.сега ние българите сме малцинство и ни тъпчат като такова.Щото един гаден мангал дето няма и четвърти клас и е неграмотен може да шофира и да има свидетелство за правоуправление на мпс ,да си държи ръката на 12h в мерцедеса или бмв-то си , а един обикновен човечец дето цял живот е бачкал като пчела да стиска парите в нафталин та да си купи една умряла вектра за старините.Поне тук в един от най-скъпите градове на България е така.Работя в автосалон пазача ни е на 83години ..... той толкова и пази ама въпроса е друг КЪДЕ ПО СВЕТА ХОРА НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ РАБОТЯТ АКТИВНО ЗА ПО 150ЛВ МЕСЕЧНО ЩОТО ПЕНСИЯТА ИМ НЕ СТИГА ДА ИЗКАРАТ МЕСЕЦА И НА ХЛЯБ И ВОДА.Преди седмица и нещо ме блъснаха ,един не спря на стопа и ме нацели.Викнах КАТ.След като всичко свърши единствените доволни си бяха куките,пуснаха ме по голямата пързалка бе,момчето нямало книжка трябвало да го съдя я съм вземел пари я не затва да ми дадял квото има и по живо по здраво.Е кво аз взех 300 а те по 100 за постановката и оня си плати все едно акта ама не му отнеха точки.Е няма такава измекярщина!Всичко в тая "държава" е свободия.А за ебане сме си ние щото никой не си отваря устата за нищо и си ни шибат брутално.Но съм оптимист и все си мисля че ще дойде моментът в който ножа ще опре в кокала и ще стане нещо.ама какво и аз незнам :-) Има да си се жалваме във форумчето ехееййй. Поздрави на всички от дъждовна Варна :-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен всичко е нагласено, хората на деня знаят как да управляват масите и да предвиждат поведението на българина. За да се запази на власт този, който "трябва" да е на власт, се създават изкуствени претенденти от тип, който на всички е ясно, че не трябва да бъде избиран. Накрая всички се включват в гласуването за този, който "трябва", защото се създава реална "опасност" властта да попадне в ръцете на този, който всички виждат, че не трябва да е на власт. За съжаление общото ниво на интелигентност в България пада (може би целенасочено), пада качеството на образованието, увеличават се българите (малцинства или не) без образование. Това довежда до по-лесна предсказуемост и още по-лесно управление на българския вот. С това искам да ви кажа, че ни управляват хора, които не избираме ние - избират ги масите*. И не е правилно да казвате "управниците ние си ги избираме такива - ние сме си виновни". Виновни са те, но няма кой да ги съди. * под масите имам предвид нискоинтелектуалното болшинство имащо право на глас, също може да се причислят и тези които продават гласа си

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно бензина няма какво да се жалваме . Все по-скъп ще става по простата причина , че свършва :)Цената на петрола за барел е рекордна - над $100 ... Така че .... който може да кара докато изобщо има :huh: А въпроса ,че тук повечето хора правят малко пари ... няма нищо общо с бенза :P Това е реалността , поне вече всеки може свободно да иде някъде където това не е така и да е щастлив /поне от финансова гледна точка/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баце,и аз не знам какво става.. то ясно, че от зимата разхода се качва, ама нещо става и с бензините, мисля... на предишното зареждане отчетох 9/100.., а на това 11.2!! със д14а4!!! ... не знам от бензина ли е, от какво е, ама... при тази цена, и този разход.. си става грозна картинка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...