Jump to content
Krelion

Национални и локални срещи

Recommended Posts

Тъй,като в общи дискусий се появиха прекалено много теми за срещи и важните теми станаха много предлагам да се направи нов раздел на форума за Срещи и други мероприятия!Ще стане много по-удобно,ще се поизчисти общи дискусий!Така всички спокойно ще си пускат теми за своите градове без да пълним излишно другите раздели :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей много умно тва момче от Сливен ! :dunno: Удрям един вот в + ! Наистина ше стане по-прегледно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През 6 теми надолу...тази със сърчицето...последните 2 поста... :dunno: (за по-лесно)

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През 6 теми надолу...тази със сърчицето...последните 2 поста... :dunno: (за по-лесно)

О,да повдигнали сте въпроса,не съм ппочел :angry: Админите какво мислят по въпроса?:bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vartan

О,да повдигнали сте въпроса,не съм ппочел :P Админите какво мислят по въпроса?:P

Как какво мислят , да направят раздел много ясно :P .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О,да повдигнали сте въпроса,не съм ппочел :huh: Админите какво мислят по въпроса?:huh:

Понятието "Админите" се изчерпва с един човек ;) не гледайте към нас простите модератори ,защото нямаме такива права :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямате ли интерес бре хора? :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз давам един глас в + ще стане по подредено

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз давам едно - МРЪН :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Пак питам за някакъв интерес?Викторе,знам,че си много зает но все пак нещата ще се улеснят доста с такъв раздел.Мога да пусна анкета по принцип....да видим колко хора са навити :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз се присъединявам. Дали ще е 'Срещи на Клуба' за по-кратко или друго име няма значение. :worthy:Тъкмо ще се освободи и повече място в 'Общи', защото от толкова важни теми се виждат само 4 нови топика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Идеята за поредната нова секция във форума е добра , НО подчератвам дебело дори при този брой потребители и секции модераторите ни издъхват! Замислете се за сега поне само да спамим малко по малко, а за броя на новите теми просто си сменете настройката на броя теми и/или мнения на една страница. Отдаван не ползваме dial-up връзка с интернет че да гледаме индекса с по десет теми и темите с по десет поста ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...