Krelion 42 #1 Публикувано 17 Ноември, 2007 Тъй,като в общи дискусий се появиха прекалено много теми за срещи и важните теми станаха много предлагам да се направи нов раздел на форума за Срещи и други мероприятия!Ще стане много по-удобно,ще се поизчисти общи дискусий!Така всички спокойно ще си пускат теми за своите градове без да пълним излишно другите раздели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 18 Ноември, 2007 Ей много умно тва момче от Сливен ! Удрям един вот в + ! Наистина ше стане по-прегледно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 18 Ноември, 2007 (Редактирано) През 6 теми надолу...тази със сърчицето...последните 2 поста... (за по-лесно) Редактирано 18 Ноември, 2007 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 18 Ноември, 2007 През 6 теми надолу...тази със сърчицето...последните 2 поста... (за по-лесно)О,да повдигнали сте въпроса,не съм ппочел Админите какво мислят по въпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #5 Отговорено 19 Ноември, 2007 О,да повдигнали сте въпроса,не съм ппочел Админите какво мислят по въпроса?Как какво мислят , да направят раздел много ясно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 19 Ноември, 2007 О,да повдигнали сте въпроса,не съм ппочел Админите какво мислят по въпроса?Понятието "Админите" се изчерпва с един човек не гледайте към нас простите модератори ,защото нямаме такива права Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #7 Отговорено 22 Ноември, 2007 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #8 Отговорено 30 Ноември, 2007 Нямате ли интерес бре хора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #9 Отговорено 30 Ноември, 2007 Ясно е че ЧОВЕК-а трябва да го реши . Ако помага един + и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #10 Отговорено 2 Декември, 2007 и аз давам един глас в + ще стане по подредено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #11 Отговорено 2 Декември, 2007 Аз давам едно - МРЪН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #12 Отговорено 5 Февруари, 2008 Пак питам за някакъв интерес?Викторе,знам,че си много зает но все пак нещата ще се улеснят доста с такъв раздел.Мога да пусна анкета по принцип....да видим колко хора са навити Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #13 Отговорено 6 Февруари, 2008 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tekkonkinkreet 0 #14 Отговорено 7 Февруари, 2008 и аз се присъединявам. Дали ще е 'Срещи на Клуба' за по-кратко или друго име няма значение. Тъкмо ще се освободи и повече място в 'Общи', защото от толкова важни теми се виждат само 4 нови топика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #15 Отговорено 7 Февруари, 2008 Идеята за поредната нова секция във форума е добра , НО подчератвам дебело дори при този брой потребители и секции модераторите ни издъхват! Замислете се за сега поне само да спамим малко по малко, а за броя на новите теми просто си сменете настройката на броя теми и/или мнения на една страница. Отдаван не ползваме dial-up връзка с интернет че да гледаме индекса с по десет теми и темите с по десет поста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове