didka 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2007 Колеги, може ли някой да ми каже колко ремъка имам на ангренажа и с какъв диаметър, брой зъби, брой ролки, че от две места за части различни работи ми казват. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #2 Отговорено 6 Ноември, 2007 Колеги, може ли някой да ми каже колко ремъка имам на ангренажа и с какъв диаметър, брой зъби, брой ролки, че от две места за части различни работи ми казват. Благодаря! Диаметри и брой зъби не знам, но ремъците са два, ролките също. Единия върти разпределителния вал и водната помпа, а другия стабилизиращите валове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didka 0 #3 Отговорено 6 Ноември, 2007 Благодаря, "ниакои". И това е нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 6 Ноември, 2007 Два ремъка, две ролки.Диаметър на ангренажни ремъци не се описват в каталозите.Класират се по брой зъби,широчина,форма на зъбите(на Хонда са винаги един вид)единия ремък е 113 зъба 24мм ширинадругия ремък е 70 зъба 16мм ширинаРолките са РОЛКИ ЗА F20,F18(Да гледат където трябва продавачите)Не прави компромиси при покупката. Това е ангренаж. При твоя мотор:Проблем=Дроб Сърма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didka 0 #5 Отговорено 6 Ноември, 2007 Благодаря, Омбре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове