vartan 9 #1 Публикувано 6 Ноември, 2007 Доколкото знам акумулатора ми май е от тия кадето са с някаква течност вътре в смисъл от тия кадето трябва да ги доливаш , страшно обяснение.Та въпроса ми е как да разбера дали тряваба да го доливам.А относно доливане знам , че се прави с дистилирана вода или с дъждовна.Ако накой знае да каже преди да е станало време за нов акумулатор .Някой ако знае в Плевен каде могат да ми го погледнат да казва и да отивам.Чао Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #2 Отговорено 6 Ноември, 2007 Значи развиваш си капачките на акомулатора и трябва да виждаш течноста във всяка клетка, мосля че трябва да е на около 2 - 3 сантиметра от отвора. Има един уред за мерене на гъстотата на електролита. Аз моя директно си го заредих без да го замервам. Доливаш му дестилирана вода, включваш го да се зарежда цяла нощ и си готов. Вече ако имаш слаба клетка акомулатора е тръгнал и ше трябва смяна рано или късно. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 7 Ноември, 2007 Значи развиваш си капачките на акомулатора и трябва да виждаш течноста във всяка клетка, мосля че трябва да е на около 2 - 3 сантиметра от отвора. Има един уред за мерене на гъстотата на електролита. Аз моя директно си го заредих без да го замервам. Доливаш му дестилирана вода, включваш го да се зарежда цяла нощ и си готов. Вече ако имаш слаба клетка акомулатора е тръгнал и ше трябва смяна рано или късно. УспехМерси колега за отговора , ще погледна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 7 Ноември, 2007 Отиди зад Механо-техникума.В първата успоредна на 10-ти Декември има една фирмичка,която се занимава точно с такива работи.Там ще ти проверят акумулатора и при нужда ще ти го заредят.Дават и оборотни,ако вземат твоя за зареждане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #5 Отговорено 7 Ноември, 2007 Отиди зад Механо-техникума.В първата успоредна на 10-ти Декември има една фирмичка,която се занимава точно с такива работи.Там ще ти проверят акумулатора и при нужда ще ти го заредят.Дават и оборотни,ако вземат твоя за зареждане а при всяко доливане ли трябва да се дозарежда?Моя май е ок като напрежения, но водата е наполовината м/у клетките и горния белег. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #6 Отговорено 7 Ноември, 2007 Отиди зад Механо-техникума.В първата успоредна на 10-ти Декември има една фирмичка,която се занимава точно с такива работи.Там ще ти проверят акумулатора и при нужда ще ти го заредят.Дават и оборотни,ако вземат твоя за зареждане Пешо мерси много за информацията преди време ми бяха казва ли за това място но бях забравил каде се намира , но сега ще взема да мина да го погледнат че големи студове идват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #7 Отговорено 8 Ноември, 2007 Акумулатора трябвало да се пълни , а сега като го погледнах ме беше празен.Та затова ще копувам нов но се чудя какъв да е и колко ампера.Ако може някой да каже . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове