Jump to content
ZaRRicK

Achmed The Dead Terrorist - Video

Recommended Posts

Guest CrashDown

Много е добре :rolleyes:. Щях да падна от стола като гледах за пръв път :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги потърсете Jeff Dunham в youtube и ще се скъсате от смях, той има още кукли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз преди няколко дена се чудих дали да пускам линк на тоя много е откачен Knock Knock! Who Is There ? Me! I Will Kill You! :unsure::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахахахахахахха, този ме попиля!най ме накефи тази част:-So do you like the DC?- No I think some idiots must live here?- Why?- Take the Washington Monument?- What?- It looks nothing like the guy, it's more tribute to Bill Clinton!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Jeff and Peanutхахахахах...любим цитат :The drive from the valley ?-Was bad as hell !-Traffic ?-Sucked like hell !-Drivers ?-Angry as hell !-And you ?-Was scared as hell !-Parking here ?-Sucked more like hell !-So...-We're in hell :):):):)P.s. Намерих си един потребител, който има бая качени клипчета на въпросният тип Джеф Дънам (там е и продължението на т'ва с фъстъчко-има още 2 клипчета). Гледайте и се смейте на воля ! :)EDIT : Също така мноо ме кефи определението за BMW-то на Хосе...Big Mexican Woman. :)Простооооо ... колкото пъти го гледам толкова пъти се заласвам, и всеки път става все по-смешно. :lol::lol:Хахахах...what'r you doin' ? -Speaking Japanese. -You don't know Japanese. -Yes I do, TOYOTA. :lol: Godzillaaaaa :( леле леле леле ... верно че е офтопик, ама спирам вече ... просто немога да спра да се кикота. :) Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последен пост...щот немога да едитвам вече онзи.Зае$%@е клипчетата от потребителя в youtube, които са горе...ето един торент със цялото шоу ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic1.6

Направо ме разби евала не се бях смял така от много време :):P:);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре си изтеглете DVD-rip на представленията му през eMule ("Arguing with myself", "Comedy Central Presents" и "Spark of Insanity" съм си дръпнал), за да хванете вярната хронология на куклите. Помага да вденете някои майтапи, осбено тия с lotion-а. ;) Той си е комик и по принцип - преди да започне шоуто с куклите, разказва за себе си и за семейството си ... но не просто обикновени разкази. ;) Джеф е невероватен! ;) Sweet Daddy-D и Peanut просто рулират. Ахмед и той не пада по-долу ... "It's OK, I took that Verizon bastard with me" :lol: Уолтър, с вечното си мрънкане, е най-безпардонният дядка, когото съм виждал! ;) ;) :lol:

Редактирано от Калоян Кателиев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми дава да си редактирам поста, затова пускам нов. току-що се сетих - може да потърсите в Youtube "Ask A Ninja". Е, те тоя заземява! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...