Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Oстанаха бе адашче, моята и на младши,мамка му :thumbs1:

Гошка споко шата облъчат и ,ша те оперират и теб :) :) Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АААА Адашчето не е за генерация. Той по тези ниви дето ходи за риби ще и *б* мамата :) Пък и те сами ще се оперират :thumbs1: Седанчето и то ми е стоково, ама то това защото не го карам сигурно :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Комфорт+спорт :)

Публикувано изображение

не остана време за генерацията назад,понеже отзад носачите не мърдат,ще се късат болтове явно.Набодох и предната щанга за малко стабилност,остана задната.

Някой има ли читави кабели за свещи от Б2 ?

П.П:Работи си климатика,сутрин хората си карат на парно ,аз като баровец на климатик :o така си суша прозорците

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, и при мен е същата работа. Я кажи ся кат го имаш тоя климатик пусна ли го поне веднъж ей така да видиш дали духа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Климатика е тестван и работи :) Само дето не му е там мястото :o Марта, имам от 4-ката кабели и си бачкаха читаво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само дето не му е там мястото ;)

Ти измисли как става работата с втек-а, и климатика :) че свалих главата.Както си и мислех, 1 цилиндър отмит,сложена някаква измислена клингеритова гарнитура ;) как да държи.Утре ще продължавам с чупенето,ако не ме домързи може и кутията да сменя,поне удобно се работи така със свалена глава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера се оказа, че Мартата има дооста по-голям късмет от мен :( Търся си аз някаква по-дълга 5-та и идва ред на едната кутия на Мартата. Отварям я аз и греда, 5-та като 5-та (и аз си имам такава). ОБАЧЕ идва по-веселата част зачитам броя зъби на файнала и Мартата се усмихна с файнал 4.4 ;);) Марта, сега трябва да пратиш една бира на тоя дето те излъга че е от малък Втек тая кутия, може само да го е яд :P И една бира или за предпочитане вино за нас :P:D Че иначе да не да я сложим кутията и да се чудиш що пак е дълга :lol: пък "уж" с къси предавки и къс файнал :P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще взема да и сложа пломба :lol: баси късмета,сумати и време я подритваме тази кутия.Остава и тази на колата да е 4.4 или с предавки на малък втек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ти взе много да искаш ;) Не е толкова къса че да е и двете. Или са само предавки или файнал :) Е дано има и една по-дълга 5-та за мен ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако са и двете ;) дай да измислим как да подпрем двигателя,да не се изръси в канала !!! и ще разберем каква е кутията.Док, Благодаря за баро сензора и казанчето за хидравликата ,трябва да измислиш цена на двете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Uploaded with ImageShack.us

Айде Марта честит ти Вътък :D В Петък продължаваме по план графика: смяна на ск кутия. И един 7 килограмов подарък от мен :D

п.п. Пък утре моята кутия :D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За утре нямаш проблем,след работа идвам.Петъка към списъка може и едни задни накладки да включа,че Вътъка трябва и да спира.Следват най трудните километри :D освен ако не си изтърва крака,или не изтропа нещо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Терорист ли си,къв,си,за пореден път разбрах колко долен си........като ми направи колата днес.......И всичките вие,габровските тарикатчета,ви видях кви сте........По начина по който ме посрещнахте и приемате.....Тва е на майтап,ей....МЕРСИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що бе бомба ли са ти сложили в колата :lol: Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Габровската група, правите ли още срещи или само си чешите езика във форума :DАко правите срещи през седмицата да намина да Ви видя че почвам да издивявам тука вече :DС рено съм обаче, няма да ме върнете нали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събираме се от време на време :D Вчера покарах една бегуна с ЛСД :D баси как стои и измъква от завоите :) направо ненормална е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тая "бегуна" сутринта им сринах ЛСД-то :) Не е сигурно че е то ... само 99%

Вярно иначе, приятно за каране ... беше :D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На тая "бегуна" сутринта им сринах ЛСД-то :D Не е сигурно че е то ... само 99%

Вярно иначе, приятно за каране ... беше :P

Ужас,бе човек,как стана тая поразия......Много съжалявам:)Ама като те знам,пак ще я направиш:DГоре главата само...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска след работа установих че съм пръснал едното каре. Има някакъв лъч надежда .... G_M спонсорира веднага с едно и утре съм под колата да видим какво зайче ще излезе на края. Ако е заминал Дока видя къде бях я парирал само пак ще ми трябва малко помощ и надолу в реката .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я стига глупости бе!! Не може да се откажеш след неуспех. Всичко ще е наред :P п.с. - ако все пак държиш да я пускаш в реката си заплювам втек тиквата и смукателя :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска след работа установих че съм пръснал едното каре. Има някакъв лъч надежда .... G_M спонсорира веднага с едно и утре съм под колата да видим какво зайче ще излезе на края. Ако е заминал Дока видя къде бях я парирал само пак ще ми трябва малко помощ и надолу в реката .....

Този Шпер е с доживотна гаранция :) няма да се притесняваш. Ще го върнем следващото лято :P :P GM-a е железен. И аз му вадя душицата вече 2 дни.След онова неделно "дрифт шоу" върху бетона направо не ми се говори на какъв мармалад са станали почти всички тампони по задното окачване.И цените са "весели" :P .Накрая ще полудея и аз ще я метна при твойта в реката :) Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета защо ще се хабите да ги хвърляте в реката.Направо предлагам услугата идвам взимам и заминавам. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обаче ще е на принципа който превари :P та къде викате е колата ? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този Шпер е с доживотна гаранция :P няма да се притесняваш. Ще го върнем следващото лято :P:) GM-a е железен. И аз му вадя душицата вече 2 дни.След онова неделно "дрифт шоу" върху бетона направо не ми се говори на какъв мармалад са станали почти всички тампони по задното окачване.И цените са "весели" :) .Накрая ще полудея и аз ще я метна при твойта в реката :P
Абе на Малкия я не ща тая кочина ръждива,ама твоята ще я грабна,ако ще я мяташ в реката;)ИМА ЛИ КОНКУРЕНТИ ЗА СБИВАНЕ С МЕН,слабичък съм,като колата ми;)Но ръцете ми са регистрирано оръжие,многократно проверено;) Редактирано от RadoslavKZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой нищо няма да исхвърля, по добре да ги изгорим групово на клада че да се махне каръка от нас. Утре всичко ще се оправи :P . А тая черната казанлъшка хонда е возила 3 мадами когат са я видели един път в Трявна и на всичкото отгоре си е забравил един ключ в гаража на монтъора, знаех я аз тая хонда ама кой да пита. Важно да покараме весело във Варна пък то там има море, поне ще потъне за веки като и набия шута.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да туря едни времена от Варна да има тема за разговор като се видим че ми е интересно тая Лада къде е.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво за мойта Хонда,бе,Док,нещо не разбирам???Возих трима дърти педераси......Ама те не мясат на мадами бе:PИ кво е тва Колд,с водач Ерджан Ахмед,студенУ ли му е?Деба некадърниците,ти не си виновен....А АКО ПОЗНАВАШ ПРЕДНИЯ СОБСТВЕНИК НА КОЛАТА......ПРАТИ МУ ОТ МЕН МНОГО ПОЛОВИ ПРИВЕТИ НА МАЙКА МУ,СЕСТРА МУ,ЛЕЛЯ МУ И ДР....И дано не се засечем из мойте вилаети

Редактирано от RadoslavKZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, големи сте лешояди :P Съжалявам ама няма да ви огрее тоя път :) Смених карето и всичко се оправи! Беше на мармалад :(

Отново ГОЛЕМИ Благодарности на G_M !

Отивам след работа при него да си събера полуоската и какво да видя ? Една черна 4 ген почнал да я разкоства :) На кой беше не знам ама мислих да и сваля волана :)

Ето го G_M и Младши:

Публикувано изображение

Ето го и Адашчето с един от любимите му инструменти :(:) :)

Публикувано изображение

:D :D :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ШШшшшш,ей,мой на тая 4-ка съм си заплюл някои неща.....И ще се преборваме.......Доки,сетих се кога съм минавал през Жълтеш с три мадами,сетих се,точно G_M ме изгледа доста странно.АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ,ЧЕ КОЛАТА ЩЕ СТАНЕ,ЖОРОООО,НЕ СЛУШАШ СТАРИЯ МАЙСТОР,ИМА ДА МЕ СТИГАШ ОЩЕ,МАЛКИ БРАТКО:(

Редактирано от RadoslavKZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей Адашче това ми е инструмента за официални случаи :thumbs1: Радо КЗ,аз така си гледам бе братле-странно ;) И като минавате през Жълтеш що не спирате да счупим лафа......а????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито първо място на Hondю и поредна купа във витрината. Както винаги на висота. Време 3,10. Моя милост е шести с време 3,22.

Публикувано изображение

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито 1-во място на Хондю ! :)

Публикувано изображение

Дока го би ЛАДА ;):D Ауууууууу мани , мани. Майтапа на страна, като цяло Дока даде не лошо време за пистата, но лошо за колата му :)

Щях да забравя: още една загуба на Б-серията :P :P (в кръга на шегата ест). Второ място спечели един пич с 5ген купе Б16, което седеше доста добре на пистата. Поздрави за което :ph34r:

Редактирано от teror1sta
  • Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито Адашче,честито DOK -БРАВО :ph34r: Май трябва да почерпите :) А,и DOK 6то място е по добре от нищо-сега започва обратното броене 6,5,4,3,2,1 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алоууууууууу шампиончето, честитооо. Много се радвам за вас с Дока. Евалла момчета, само така. :D:P:ph34r::) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв ъглошлайф ,то не си личи нищо :)

• Нагоре 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе що си режете колите бе :) :) .Там по Габрово ви има нещо :):lol:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...