Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Този град наистина нанесе страхотни щети...точно когато валя бях на търговска база...беше направо река..ужас,само се молех да не ми пръсне стъклото и гледам дали влиза вода от вратите...когато утихна..гледам и не вярвам на очите си !!! ...минал съм без поражения,ебати късмета !!! но като гледам другите коли !!! ..много кофти...дано имат каско пострадалите,комшията имал,но от ЗД-во го пратили за белешка от метерологията..за достоверност.. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на рожденика ;) (до колкото можем да се радваме че човек остарява ...) Жив и Здрав, за да можеш да постигнеш това което искаш ;) ;) п.п. Принципно не съм такъв :P ама няма да е лошо да почерпиш :P Ядене и пиене не искам ;) По ще се накефя на едно кръгче на 4-ката с новото Еку :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ЧРД :P Много здраве и щастие ,също така безброй радости и успехи в живота.

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на рожденника.. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси пичове, ще почерпя разбира се :PТеро доста кръгчета ще направиш с 4-ката ама първо трябва да се потрудим по мотора, че няма такава умряла двувалка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧРД и нека да има валове под капака че да тупа наред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За ралито ще се заформя ли нещо ? Аз събота и неделя съм на линия :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В неделя в 8,30 ще съм на ОМВ да пия кафе с още 2-ма френдове и към 9,00 се истрелваме за Узана. Гледам ралито на сеерджийския завой от старта през гората и излизаш точно на него. Приготвил съм семки, вода, вафли и торбата със свирките. Имам 1 място за някой без кола ако има желаещи да казват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще пропусна , и двата дена съм на някакво обучение по Търново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ще ми изписват жената и бебето от родилното тогава и не мога, но ако ги задържат до понеделник съм там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Doc , айде сетисе тоя кабел за какво ще е :drunk::drunk:

Публикувано изображение

п.п. И на нея ще дойде времето :drunk:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А къде е кратуната че то само с кабел не става. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този кабел ще е за газовата ти уредба :huh::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво ще кажете в неделя да минем към лятно часово време на сбирките ?? 16:00 ???

п.п. Май някой ще има повод да черпи :D Айде един джокер: май ще се появи още една 4-ка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе вие да не станете града на четворките...ко прайте не ва знам.стиснати стиснати, ама чак пък толкова петицата не е по-скъпа за подръжка :P;):D :D :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз сам за 16;00ч апак за 5г ----тва си е 4-ка ама с ел сталка и 150кг повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във какво се забърках ;)

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Най-важното е че жената не знае-никой да не се отърва, щото ще спя в този в който ме искаже. Дори не знам къде е колата-> teror1sta я отнесе нанякъде, взе документи-ключове и вика айде чао. За догодина се надявам да участвам на италянското само дето може да си търся и жена пилот че мойта мрази колите. Неделя става в 16.00 , ще черпя ако си намеря къде е колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита 4 -ка , с какъв мотор е ?Неделята ще гледам да намина към 16 00 , но ще е набързо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Док, честито и добре дошъл в 4G сектата! Знаех си че ще ти дойде акъла :tease:Човек и добре да живее рано или късно скача в 4 генерация ;)Снимката отзад вече не е актуална, защото с Теро изчоплихме този умопомрачителен надпис Civic.Още веднъж честито и много безаварийни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И такаааа..... време е за гаврааа :(:D Та ....

Тука май някой попита за двигателя ?? :tooth: Двигателя е Д15Б2 300 коня + . Сега веднага ще ревните че такова чудо нема АМА аз ще ви затапя със снимков материал :P

Нека започнем по ред на номерата (не всичко е снимано, защото щеше да ми падне батерията на телефона):

1. Актуална снимка отзад. Както се забелязва "готиния" надпис СИВИК вече го няма. Както Хондю вече спомена: не успяхме да му устоим :D . Но за сметка на това ясно се вижда жестокия ауспуххх

Публикувано изображение

2. Ето тези пръскалки удрят около 50 коня нагоре

Публикувано изображение

3. Ненормални ДИОДИ за да се вижда все пак вътре У колата. Със перфектно прикрити кабели. Даже си помислих че се захранват по Ваерлес :D :D :D И да не пропуснем все пак надписите "Нокия" емблемката на Пума и другото не се види какво е и ме мързи да ида да проверя.

Публикувано изображение

4. Ето и едно копченце което се връзва пИрфектно на останалите шукарии.

Публикувано изображение

5. Понеже забравих да спомена екстрите да кажа, че има и БОЙЛЕР. Сега пак ще ми се присмеете и ще речете че много ме е пекло слънцето ама НЕ. Ето ви като доказателство копчетата от където се пуска бойлера ;)

Публикувано изображение

6. Един сЮпер скоростен лост (малко се върти и се вади ама тюнинга изисква жертви)

Публикувано изображение

7. И не на последно място. 41523456098346046 халогена. Като видях че е пробил бронята ми стана лошо :beer:

Публикувано изображение

Като изключим майтапа (на чужд гръб е много яко, особено като няма какво да ти кажат :D ) колата е много хубава

ЧЕСТИТО DOC, със здраве да си я караш по италиянски ;) И да не ми се сърдиш за излятата от мен простотия ще ти подаря една оригинална топка за скоростния лост и един волан. ;) Утре слизам при колата и всичко което не ми хареса отива в най-близкия контейнер :tease:

п.п. Искрено съчувствам на хората с бавен интернет :P:D :D :D

п.п.п. Док, сложих стария ми акумулатор, врътна запали и сега е с него ;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още при първото изложение на моята 'баба' теро я покара и когато му казах че няма да му я продам-тои на същият ден си купи неговата4-ка. после док се ка4и да кара 'бабата'-ейго на и той с д15б2,миналата седмица милен ми кара колата и със сигорност и той ще завърти гумите на някоя 4-ка (изключваме синята).................................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

док честито:tease:!:(повече коне по капака,и по малко бой от жената!! ;):tooth::beer:;):D :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита 4-ка колега :lol: някой знае ли какви точно видии ли...болчета ли??се използват за подкалниците,и от къде се купуват...благодаря ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да са ви честити 4-ките :cool: днеска надминахме Док с бялата 4-ка до стадиона бях с един приятел с корса 50-60 коня направо е опозорена :lol::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ако е истина направо да му слагаме отново лепенките и светлинките ;) Пъдим го от нашета секта и го пращаме при голфарите :P И без това разполагам със снимков материал че е луд фен на Голф ;) ;)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей вече съм безработен ще се събирате ли в Неделя нищо, че съм социално слаб ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неделя 16:00 ч. в Алеко :rolleyes:!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този кабел ще е за газовата ти уредба :P :P

Мдааа . как позна ;) ето вече си имам и изпарителя :lol::(:)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-много ме успокоява че тая кратуна е все още в задната част на колата :lol: . Ама седалката с колана направо къртят истински.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eeeх Теро честито! То само аз останах без Втек :lol:Нищо, ще се мъча да ви гоня и така :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето вече си имам и изпарителя :););)

Честита газова уредба тогава :D Ще дадеш едно кръгче като я монтираш :D hondю слагай валове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-много ме успокоява че тая кратуна е все още в задната част на колата :) . Ама седалката с колана направо къртят истински.

за какви седалки говорите, дайте да видя и аз, че моята има клъвнато от молец и се се заглеждам по спортните с надеждата, че в тая криза ще ги смъкнат колкото хляба ;>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

неска някой ще го спре ли студът да не дойде :lol: !!! едно приятелче на скоро си зе Хондица и ако дойда и е свободен може да го домъкна, че му е мерак :lol: и ш краднем на теро седалката :D

Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а си пипнал седалката, а си останал без скоростна кутия :lol::lol::worthy:

Нищо, ще се мъча да ви гоня и така :worthy:

то по скоро да слагам газовата че да мога аз да те догоня :hug: Днеска замерихме на Хондю 4-ката. Емм направо ме разкости :worthy: Знаех си че като я зацепваме трябваше да я мръдна пак с един зъб :lol::lol:

Поне за малко бях най-бързата Онда !!! Трябва да сложа газовата преди Хондю валовете, че после става "мисията невъзможна" :lol:

айде и една снимка от днес :

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Трябва да я замерим с някой втек (с Док или АМД), за да видим дали има смисъл а слагаш кратуната !!!Не се коси , и така колата ти върви много добре за Д15-ка. Щеше да е жалко за моята, ако не мога да те прескоча.

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С моята няма смисъл да я замервате,гонката е ясна -ще ме бие .Въобще не и се върви на моята :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

теро, ВСИЧКИ ХОНДИ С ЕДИН ЗЪБ НАПРЕД НАЛИ ЗНАЕШ :(:П):Д:Д:Д:Д)п.с.наистина ли ше слага газово?п.с.2утре идвам в ГБ ще ви се обадя да ви видя как сте в града на четвъртите генерации ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както и очаквах, паднах на пистата.Ще се прави още тази кола ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Хондю колата обаче върви истински ;) и има още доста да се подобрява. За който го нямаше : направихме един старт срещу вектра 2 л 150 к.с. и повече от средата на пистата бяхме пред нея ;) на 3-та ни мина едвам едвам , в крайна сметка на финала му бяхме на задния калник ;)

Публикувано изображение

Док, хайде сега ми кажи че "вала си е вал " :P :P Тука са два ;);)

п.п. ще се слага газовата няма как ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...