Jump to content
Guest dimy

Неизвестен бутон? За какво служи?

Recommended Posts

както каза колегаа по горе СИ е за регулаж висо4ината на фаровете :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз така си мислех :) е, значи не работи. какво пък, няма да си ги регулирам. обаче ми са слаби фаровете май :) инсталацията ми дали ще издържи 100W крушки ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

потърси темата за смяна на крушкитеима едни OSRAM SILVER май бяха +50% п.п. и моето копче не работи и се оказа 4е фаровете ми не са оригинални и изобщо нямат ел.реглаж :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз така си мислех ;) е, значи не работи. какво пък, няма да си ги регулирам. обаче ми са слаби фаровете май :cool: инсталацията ми дали ще издържи 100W крушки ?

това"копче"не ти регулира силата за светене ;) ,а ти коригира весочината на светене и ако са ти по-слаби светлените може и да не виждаш разликата.затова застани срешо стена и си мръдни "копчето" и ще видиш дали ти работи или не. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина и аз предполагам се затрудняват водачите от насрещното движение,а и на рефлекторите едва ли ще им дойдат добре 100W.Все пак всички знаем - японеца си го е преценил :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз така си мислех ;) е, значи не работи. какво пък, няма да си ги регулирам. обаче ми са слаби фаровете май :cool: инсталацията ми дали ще издържи 100W крушки ?

Всъщност идеята на това е да ги свалиш надолу, когато колата е натоварена отзад - следователно предницата ти се повдига нагоре и късите стават като дълги ;) При такъв случай си ги сваляш надолу, за да не пречиш на останалите на пътя. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев
;) При мен този "бутон" регулира силата на светлината на таблото... ;):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Само ако Бай-Данчо-жицата ти е ровил по инсталацията.Регулира висовината на рефлекторите.За силата на таблото има друг потенциометър който не е на степени, а плавен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев

Само ако Бай-Данчо-жицата ти е ровил по инсталацията.Регулира висовината на рефлекторите.За силата на таблото има друг потенциометър който не е на степени, а плавен.

Вярно че е така. Този за таблото е само с разграфени чертички. ;):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и при мен не работи ботона поради простата пречина че колата е имала удар пт пред и са сменяни фаровете с нормални а не с ЕЛ фраове и реголажа се изваршва с отверка по фаровете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

при мен 100% не работи тази функция. фаровете ми едва ли са ел. щом не съм единствен, значи няма място за паника ;) така като гледам е често срещано.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...от скоро имам сивик 5 ген. хеч....обаче ми са слаби фаровете...

Спокойно - тия модели са си така, леко кьорави (да не кажем че почти нищо не се вижда на къси светлини), ма ще свикнеш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато карат срещу мен и докато не се разминем пътя ми изчезва, ориентирам се горе долу да мина на 1 метър от десния фар на въпросното силносветещо МПС, и докато не се разминем просто съм в тъмна индия, да не споменавам и звездичките които ми блестят 20 минути след това

Ужас братле, аз съм постоянно така, въобще, някви идеи как да се оправяме по добре? Все си мисля че щото хондолиза е по ниска.. ама не се издържа..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам го в Импрезата само, че е с още една степен повече и е много хубаво. Сложил съм го на 1 и видимоста е много добра. Когато го забия на 0 и аз почти нищо не виждам...нулата е подходяща за мъгла, а останалите степени изправят ъгъла и се вижда както през деня, но пък много заслепява насрещно движещите се.PS. За късите говоря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все си мисля че щото хондолиза е по ниска.. ама не се издържа..

Не е от това...просто са им ялови фаовете :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери дали са ти ел.фаровете или са сменяни.Ако имаш машинки и са ел.провери самото копче и по точно една букса отзад-може да е разкачена.Самото копче няма как да се е прецакало! Има ли го значи се регулират по височина и фаровете ти.За 100ватови крушки е много кофти вариант ,защото първо прецакваш рефлектора заради по голямата температура и второ заслепяваш другите.По добре сабери лев и сложи ксенон,вече са на добри цени с монтаж около 300лв.Има бая теми из форума.Ползвай търсачката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...