Jump to content
Guest Slayer

Някой знае ли магазин (онлайн или не) за оптичен тунинг за англичанките?

Recommended Posts

Guest Slayer

Не мога никъде на намеря някоя картинка поне на фарове,стопове, абе за "афтърмаркет" части за англичанките. :) Някой ако знае да линква, моля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оптичния тунинг на англиченките е проблемна работа, трудно се нбамират части, които им пасват, тъй че съмнявам се някой да посочи линк на такъв магазин, общо взето ако искаш да правиш нещо по оптиката, търси части предназначени за други модели, които да стават за твоята кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми... то точно "фарове, стопове, афтърмаркет" няма. За ангичанка просто НЯМА! Можеш да си правиш къстъм модификации... брони, прагове, спойлери, фарове и стопове от други модели. (до колкото знам на miho стоповете са за Акорд и си ги е преправял). Но готови глезотии за англичанка няма. Иначе ако имаш нужното време и пари всичко е възможно. Щом хората на Прелюд слагат стопове от Мерцедес или от Скайлайн... Да не говорим за "трансплантации" на цяла предница от друга... Щом това може да стане, значи всичко е възможно. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото, пичове. Поне ще знам да спра да се ровя в нета за такива работи :) Ще разгледам за нещо друго да поглезя "гаджето на колела" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз рових доста да търся по сайтове и така и не намерих нищо! ;) Просто за англичанките няма и това е .Единственото интересно нещо което намерих е в английското и-бей там се продаваха фарове за американския Сивик (мисля 7 ген.), които бяха малко по издути отгоре и с малко преправяне може и да станат. Е преправяне имам предвид да се режат ламарини да се китосва да се пръска и т.н. тъй че не е много малко май ;) И бяха на доста добри цени на директна продажба.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали DOMANI има същия фар като твоя? Можеш да пробваш JDM тунинг :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...