ivaivalito 8 #1 Публикувано 16 Октомври, 2007 Абе имам един колега с една Кордоба 1.8 16 136 коня постоянно ми се дръгли на Хондата 90 коня и казва че са калпави машини аз искам да го пробвам но той само за пари се дърпа а аз с тия 90 коня не ми се губят кинти .И ми вика да намеря накои Прелюд или Сивик 125 нямали шансове срещу него хахаха .Та който има подобна колица да заповяда и кинти де Да уредм нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 16 Октомври, 2007 Абе не знам за кордобите, но съм сигурен за LEON-ите, че са вървежни колици, има едно клипче, как един СЕАТ си прави каквото си иска с една VTi-ка... мдаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 16 Октомври, 2007 Абе имам един колега с една Кордоба 1.8 16 136 коня постоянно ми се дръгли на Хондата 90 коня и казва че са калпави машини аз искам да го пробвам но той само за пари се дърпа а аз с тия 90 коня не ми се губят кинти .И ми вика да намеря накои Прелюд или Сивик 125 нямали шансове срещу него хахаха .Та който има подобна колица да заповяда и кинти де Да уредм нещо да не се е объркал и да има предвид 156 коня ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #4 Отговорено 17 Октомври, 2007 cordoba 1.8 16v e 129 hp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskren 2 #5 Отговорено 17 Октомври, 2007 Аз не сам снимал клипче ама ще ти снимама ако искаш да видиш как VTI бие LEON 180 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #6 Отговорено 17 Октомври, 2007 С црх-са ми съм се дърпал с няколко Леона по 150+к.с и не съм падал рекса беше 156на колелата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #7 Отговорено 17 Октомври, 2007 Обърни се към Нейко (Змея) или Иво (Джийпър) и му кажи на този с кордобата да се готви за финансови загуби..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #8 Отговорено 17 Октомври, 2007 Абе имам един колега с една Кордоба 1.8 16 136 коня постоянно ми се дръгли на Хондата 90 коня и казва че са калпави машини аз искам да го пробвам но той само за пари се дърпа а аз с тия 90 коня не ми се губят кинти .И ми вика да намеря накои Прелюд или Сивик 125 нямали шансове срещу него хахаха .Та който има подобна колица да заповяда и кинти де Да уредм нещо...ТИ гаранция нямаш шансове срещу него не се връзвай!! Кордобите не са за подценяване струва ми се,че и Прелюд 2.0 ще падне тоя му трябва еди CRX да му затвори устата и аз имам един познат с Кордоба,който все ме лигави(иначе уважава марката Хонда) неговата е 1.8 90кс.+(имал спортен вал незнам колко му качва) паднах един път от него с кола разлика но той казва,че не го е юркал много иначе бил една калибра 115 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #9 Отговорено 17 Октомври, 2007 Ще има един црх ако е навит да изчака към месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 18 Октомври, 2007 Кава е тая кордоба намерете някой рекс VTEC да му продуха малко мозька хихихихи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #11 Отговорено 18 Октомври, 2007 обикновен прелюд или 125 коня сивик ще свърши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #12 Отговорено 18 Октомври, 2007 адаш я го питай колко пари иска да загуби от мен ще му предложа да се пуснем с която си избере от мойте бавни хонди я прати някоя пиц на мотора и на колата че такова чудо да иска да се пуска толкова ако няма под капака минимум 150 коня незнам с кой акъл ще иска да се пуска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA #13 Отговорено 18 Октомври, 2007 (Редактирано) Къде е Бургаския представител на Хонда спорт бре? аре да видим дали ще бие този Сеат. Че жигулката доста го засрами Редактирано 18 Октомври, 2007 от HAYABUSA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #14 Отговорено 18 Октомври, 2007 Кава е тая кордоба намерете някой рекс VTEC да му продуха малко мозька хихихихи Пък може и да не е в-тек ако му се дават хубави пари мое и аз да доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #15 Отговорено 18 Октомври, 2007 Къде е Бургаския представител на Хонда спорт бре? аре да видим дали ще бие този Сеат. Че жигулката доста го засрами що невземеш да спреш да ревеш е а? напрвао са насра с тва жигули като е паднал змея казах ти все едно някой да го е срам че пада от гошо карботартора! спри да се насираш във всяка една тема знаем че завиждаш на змея! тунинг бг е пълно с помията ти! не я щем и тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #16 Отговорено 18 Октомври, 2007 моля, ако ще има дръпка споделете кога и каде, че ми се гледа сеир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #17 Отговорено 26 Октомври, 2007 Все още сам сток ако иска може да се проваме аз сам Вти Седан само да е преди да стегне студа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HAYABUSA 0 #18 Отговорено 26 Октомври, 2007 Къде е Бургаския представител на Хонда спорт бре? аре да видим дали ще бие този Сеат. Че жигулката доста го засрами що невземеш да спреш да ревеш е а? напрвао са насра с тва жигули като е паднал змея казах ти все едно някой да го е срам че пада от гошо карботартора! спри да се насираш във всяка една тема знаем че завиждаш на змея! тунинг бг е пълно с помията ти! не я щем и тук!няма да спра да рева а! не се насрах напрао са оаках. това пък кво общо има с гошо карб. това е стреет кола ве момиче. хахахах да завиждам как пада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevi 0 #19 Отговорено 26 Октомври, 2007 HAYABUSA , наистина прекаляваш пич ! Не сме се събрали в този форум да се нареждаме и не искаме някой друг да го прави. Най-добре спри поне да не излагаш града за себе си отговаряш сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #20 Отговорено 1 Ноември, 2007 ами ако колегата ти иска аз съм готов да се пусна,кажи му и ако се съгласи пиши на лични карам Хонда 125 к.с. ако иска и пари ще сложим,ако иска само за спорта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #21 Отговорено 1 Ноември, 2007 ами ако колегата ти иска аз съм готов да се пусна,кажи му и ако се съгласи пиши на лични карам Хонда 125 к.с. !!! ако иска и пари ще сложим,ако иска само за спорта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #22 Отговорено 1 Ноември, 2007 айде бе че скоро смених кутията да видя как на драг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове