Jump to content
AMD

D15b2 Swap моно-пълна инжекция

Recommended Posts

Голямо Благодаря !!! на колегите Емо(1net ) и Johnyboy също така и на Ombre в който сервиз се състоя операцията. Първите ми впечатления са, че колата се държи добре на ниските обороти, а на високите си е супер ,общо взето напълно различна D15-ка .Така че ако някой колега е решил да прави суап, това са хората . Още веднъж Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

4естито! и искам да попитам разхода как е? ясно е ,4е по принцип това се прави с цел тунинг за мах. коне и въртя6т момент разхода се пренебрегва,но има ли варянт да се настрои така ,4е да не се използва мах. ресурса който дава пълния инжекцион ,а да се постигне разход приблизителен до този на сток Д15Б2 ?по характеристики да стане не6то като Д15Б7 хем да не хар4и мн. хем да върви малко пове4е от 90коня сивик :unsure:пп: дано сте ме разбрали правилно,4е как го написах.... :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

аз искам да попитам за икономическата страна на нещатаколко виетнамски донги ти е излязла цялата манипулация?за разхода си мисля че все още ти е същия :unsure: дори може и по-икономичен да си :drunk:

Редактирано от CryoGen

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

4естито! и искам да попитам разхода как е? ясно е ,4е по принцип това се прави с цел тунинг за мах. коне и въртя6т момент разхода се пренебрегва,но има ли варянт да се настрои така ,4е да не се използва мах. ресурса който дава пълния инжекцион ,а да се постигне разход приблизителен до този на сток Д15Б2 ?по характеристики да стане не6то като Д15Б7 хем да не хар4и мн. хем да върви малко пове4е от 90коня сивик :drunk:пп: дано сте ме разбрали правилно,4е как го написах.... :beer:

Първо честито и от мен .След това да кажа и аз нещо за разхода ,щото според мен прочетох неква тъпотия.Каде е казано ,че инжекцион харчи повече от моноинжекцион???????????интересно ми е колко разход дава стокова д15ка?съмнявам се че ще даде по малко от мен, а аз знаете карам Франкенщайн , и давам извънградско 6.6ти колко искаш да ти харчи колата?3 литра? ако е така продай хондата и си купи европейска кошница . :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти колко искаш да ти харчи колата?3 литра? ако е така продай хондата и си купи европейска кошница . :unsure:

някъде бях чел че хондовския дизел е поставил рекорд за най-икономичен в света :drunk: така че на колегата не му трябва да сменя марката за икономия :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай стига с тоя оффтопик де :unsure: По въпроса на колегата Саламандер са се изписали един куп теми , ако толкова го вълнува да си направи труда да ги намери с търсачката темите и да ги прочете внимателно !!! На колегата АМД , ЧЕСТИТО :drunk: Да си я пържеш със здраве :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разход несъм засичал все още защото немога да и се нарадвам :unsure: но предполагам, че ще е по нисък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо честито и от мен .След това да кажа и аз нещо за разхода ,щото според мен прочетох неква тъпотия.Каде е казано ,че инжекцион харчи повече от моноинжекцион???????????интересно ми е колко разход дава стокова д15ка?съмнявам се че ще даде по малко от мен, а аз знаете карам Франкенщайн , и давам извънградско 6.6ти колко искаш да ти харчи колата?3 литра? ако е така продай хондата и си купи европейска кошница . :unsure:4ел съм няколко теми по въпроса,говорил съм и с 2-3-ма 4овека и ми казват разходи от порядъка на 8.5 до към 9.5не виждам къде е тъпотията при положение ,4е сток д15 хар4и м/у 5 и 7 в града(поне моята е така).и искам колата ми да хар4и не пове4е от 7.5 :drunk:и понеже не разбирам хи4 за тва попитах дали има на4ин да се настрои да хар4и по малко от колкото гореспоменатите разходи от порядъка на 9.5л :beer:п.п: и ви се извинявам ,4е ви попитах!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4ел съм няколко теми по въпроса,говорил съм и с 2-3-ма 4овека и ми казват разходи от порядъка на 8.5 до към 9.5не виждам къде е тъпотията при положение ,4е сток д15 хар4и м/у 5 и 7 в града(поне моята е така).

Колега без да го приемаш като заяждане или нещо от сорта ако в града ти харчи между 5 и 7 много ми е интересно какъв ти в разхода на магистрала? За първи път чувам на някой D15-ката му да гори толкова малко. Извинявам се за off-topic-а.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега без да го приемаш като заяждане или нещо от сорта ако в града ти харчи между 5 и 7 много ми е интересно какъв ти в разхода на магистрала? За първи път чувам на някой D15-ката му да гори толкова малко. Извинявам се за off-topic-а.

Абе разхода си зависи от шофьора . Ако избираш да караш в ненатоварените часове и правиш всичко възможно да спестиш някой литър .... що да не даде 7 . Аз лично нямам способността да си жертвам кефа от шофирането , затова и под 9 като сваля разхода и се радвам :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен колега!Добре дошъл в отбора на пълните инжекции Д15Б2 :angry:Трябва да ги поставим на старта и да видим как върви новата ти кола :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито ,много безавариини :lol: Д15б? rullzzzz :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен колега!Добре дошъл в отбора на пълните инжекции Д15Б2 :lol:Трябва да ги поставим на старта и да видим как върви новата ти кола :lol:

Трябва първо да сменя предните гуми, че предницата "плува" и много зор ;):angry: Ще кача скоро снимки на двигателя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен..ти си поредния доволен клиент на двамата гении....наистина и двамата си разбират от работата :angry: Със здраве да си я караш:lol: А относно разхода, според моите наблюдения, си е същия както и като ми беше сток Д15-ката, но определено си е далечко от 5-7 градско :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...