policeman 1058 #361 Отговорено 12 Август, 2009 Аз пак съм с носията,но ако мога ще намина Язовира ли имате в предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #362 Отговорено 12 Август, 2009 Аз пак съм с носията,но ако мога ще намина Язовира ли имате в предвид?На язовира.И с носията може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #363 Отговорено 12 Август, 2009 аидееееееееееееееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #364 Отговорено 15 Август, 2009 на малкия кайлъшки ли за последно да не отидА в флирта пак и да се чуда каде сте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #365 Отговорено 16 Август, 2009 на малкия кайлъшки ли за последно да не отидА в флирта пак и да се чуда каде стеда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reality 15 #366 Отговорено 16 Август, 2009 Може и аз да намина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иван Иванов 0 #367 Отговорено 16 Август, 2009 (Редактирано) Добър ден, преди малко се прибирам, по пътя за Кайлъка докато си карах байка видях няколко изруда във ваше лице, каращи с бясна скорост, просто да кажа - избивайте си комплексите извън пътя! ! ! Редактирано 16 Август, 2009 от Иван Иванов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #368 Отговорено 16 Август, 2009 е "БЯСНА СКОРОС" е малко преувеличено но на 99% съм сигорен че си лют фен на GOLF III Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иван Иванов 0 #369 Отговорено 16 Август, 2009 Не съм - споко Но не е там мястото да си показвате магариите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #370 Отговорено 16 Август, 2009 Уууу не виий срам!!Ша згазите байкърите ве дейба!!Добре че ме нямаше.А може ли да вметна че на тия камикадзета с колелетата не им е мястото на пътя и да считат че е само за тях като карат по средата!Имате си алея карайте там кво ми у* дирите по пътя в Кайлъка.Следващият път се замисли като караш колело че не знаеш кои келеш на колко салати е и ,че в ортопедията няма интернет да се жалваш в някои форум било то на хонда,бмв,ауди и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иван Иванов 0 #371 Отговорено 16 Август, 2009 А ти се замисли, че има ограничение на скоростта Къде каза е алеята за байкъри до язовира ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #372 Отговорено 16 Август, 2009 А ти се замисли, че има ограничение на скоростта Къде каза е алеята за байкъри до язовира ?Я по кротко, това че сме карали на ниска предавка и колите ни издават по странен шум незначе ,че сме летели.Аз лично съм бил отпред и повече от 45 км/чне съм вдигал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #373 Отговорено 17 Август, 2009 (Редактирано) Не успях да намина,че бях с носията и Опела ,а така ще ме освиркате п.с.Колегата/колежката Иван Иванов с право се дразни,но то не са само Хонди там,а всякъква сволач и най-вече идиотите с моторите без номера Очаквам скоро време да изпишем някой безсмъртен из м/у тях,което за съжаление е неизбежно Редактирано 17 Август, 2009 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Totti 0 #374 Отговорено 17 Август, 2009 еее де.. на връщане от кайлъка видях 2/3 колеги...и са позамислих малко жалко 4е не следя темата ..да се бях върнал .и наистина караите безопасно за вас и другите.Особенно внимавайте със сервитиорките на кръчмата 4е летят като 16 винтилки да не ги повози някои на предния капак ...нека е за урок от сега ще следя темата в неделя рано сутрин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #375 Отговорено 17 Август, 2009 а малко бчхме но се полу4и добре според мен а и колоната бе6е добре :o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #376 Отговорено 18 Август, 2009 колоната беше трепач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #377 Отговорено 19 Август, 2009 (Редактирано) еее де.. на връщане от кайлъка видях 2/3 колеги...и са позамислих малко жалко 4е не следя темата ..да се бях върнал .и наистина караите безопасно за вас и другите.Особенно внимавайте със сервитиорките на кръчмата 4е летят като 16 винтилки да не ги повози някои на предния капак ...нека е за урок от сега ще следя темата в неделя рано сутринАко е за сервитйорките и теглич за каравана ще сложа,да не ги мъча на предния капак Редактирано 19 Август, 2009 от kleni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #378 Отговорено 20 Август, 2009 явно пове4е няма да има колони таи като някои колездачи са недоволни. ДА БА ДА :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #379 Отговорено 21 Август, 2009 да вече няма да е колона ми направо "КЕРВАН" КОГА ЩЕ Е СЛЕДВАЩАТА СРЕЩИЧКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #380 Отговорено 22 Август, 2009 (Редактирано) абе към кайлъка ли ходите, все не мога да ви намеря искам и аз да се включа а и вчера от 10 до 12 съм обикалял да търся гонките, щото знам че се събират на кока-колата или на петрола ама никой нямаше ако има и друго място кажете Редактирано 22 Август, 2009 от Hot Sauce Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #381 Отговорено 22 Август, 2009 23.08.2009 ще има ли нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #382 Отговорено 23 Август, 2009 Ще ходили някой? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #383 Отговорено 23 Август, 2009 аз съм за еда бира в кайлъка още някои кандидат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #384 Отговорено 23 Август, 2009 (Редактирано) аз съм за еда бира в кайлъка още някои кандидат Казвайте на линия съм вече!!Ако някои иска да идем на по бира Редактирано 23 Август, 2009 от Valri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #385 Отговорено 23 Август, 2009 Решението е взето 15:30 малкия язовир в кайлъка аз и Kleni ще сме там !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #386 Отговорено 23 Август, 2009 там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #387 Отговорено 23 Август, 2009 Е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #388 Отговорено 23 Август, 2009 и аз така Е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #389 Отговорено 28 Август, 2009 аиде бре нчкои нчма ли да се обади за сре6та тази седмица ? ако не аз предлагам и тази неделч ако има хора да пи6ат ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #390 Отговорено 28 Август, 2009 пишиме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #391 Отговорено 29 Август, 2009 Ще намина и аз.Язовира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #392 Отговорено 29 Август, 2009 там съм :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #393 Отговорено 30 Август, 2009 15:00 или 15:30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #394 Отговорено 4 Септември, 2009 а тази седмица схте има ли сбирка само да попитам схте има ли фенове ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #395 Отговорено 17 Септември, 2009 ехоооооо тази неделя нещо ще заформим ли??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #396 Отговорено 18 Септември, 2009 ехоооооо тази неделя нещо ще заформим ли???Ми ако кажете можем да направим нещо в неделя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #397 Отговорено 19 Септември, 2009 Аз мисля да прескоча до картинг пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #398 Отговорено 19 Септември, 2009 ок аз съм на картинг пистата кум 13:00 наи късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didofity 7 #399 Отговорено 19 Септември, 2009 аз в недела сам на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupe 0 #400 Отговорено 23 Септември, 2009 тази неделя имали свободни за една лека срещичка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове