Майната 4 #1 Публикувано 30 Септември, 2007 ТОЗИ ПЪТ ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ СРЕЩАТА ЩЕ Е ПРЕДИ КАРЛОВСКИЯ НАДЛЕЗ ДО "ЛУКОЙЛ" И КЪМ 11Ч ПОТЕГЛЯМЕ ЗА КАЛОЯНОВО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #2 Отговорено 30 Септември, 2007 Майна има ли вариант да я праместим по късно или по рано,че тогава е кръга от италианското на калояново?Или направо там да я направим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #3 Отговорено 30 Септември, 2007 да има, но ако всички приемат до сряда максимум да се съберем по-рано и да идем направо на Калояново, НО АКО ПОВЕЧЕТО СА ПРОТИВ ИЛИ НЕ ПИШАТ В ТЕМАТА, ЗНАЧИ НЕ СА ПРОЧЕЛИ И НЯМА ДА Е РЕДНО ДА ИДАТ ТАМ И ДА НЯМА НИКОГО. ЗАТОВА ПИШЕТЕ ТУК И ДА РЕШАВАМЕ. Аз съм съгласен за Калояново, примерно в 10.30 да се съберем някъде по Карловско шосе.........мислете докато е време и да решим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zhivko 0 #4 Отговорено 1 Октомври, 2007 ГОРЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #5 Отговорено 1 Октомври, 2007 Еми кво, аз съм "за" - защо не! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #6 Отговорено 1 Октомври, 2007 и аз съм за само да успея да дойда... иначе няма проблем където кажете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 1 Октомври, 2007 Аз ще го пропусна най-вероятно таз-месечното събиране, че имам едно ходене до летището тази неделя, да си изпращам едни чуждестранни гости. Много ми е мерак и да се видим, и да позяпам и поснимам италиянското ... ама на ... Най-много да се напъна направо на Калояново да дойда към 15-16 часа, ако е останало още нещо за гледане ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #8 Отговорено 2 Октомври, 2007 Майна, пиши в бройката две коли от Търново, и една от Габрово. В неделя сме на Калояново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #9 Отговорено 2 Октомври, 2007 заповядайте, и да дойдете при нас да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #10 Отговорено 2 Октомври, 2007 гореее...темата що е на втора страница... моля някой от модовете да я дигне горе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #11 Отговорено 3 Октомври, 2007 здравейте на всичкимай съм най-голямата новобранка в клуба!дори все още нямам колата която съм написал че карам в профила ми, но да се надявам че до 2 седмици макс. ще е моя!затова този месец ще пропусна срещата, но за другия ще гледам да съм на линия, за да се запозная с повечето от вас на живо!СИГУРЕН СЪМ , че съм направил правилния избор за марката на моята 1-ва ЛИЧНА колатва че още нямаш колата нети пречи да дойдеш на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Involver 0 #12 Отговорено 3 Октомври, 2007 иска ми се , но имам ангажимент в Бургас!ще ходя на сватба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r2d2 6 #13 Отговорено 3 Октомври, 2007 И аз съм на Калояново на 7ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #14 Отговорено 3 Октомври, 2007 значи да направим среща на Карловско шосе в 10.30 до бензиностанция Лукойл преди надлеза ??? Някой да е против? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoBiTo 5 #15 Отговорено 3 Октомври, 2007 значи да направим среща на Карловско шосе в 10.30 до бензиностанция Лукойл преди надлеза ??? Някой да е против?Аз с още двама приятели ще присъстваме за първи път на събирането, и също сме "ЗА" Калояново П.П. ще се радваме да се запознаем с всички вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #16 Отговорено 3 Октомври, 2007 И аз съм за слгам 2-та слика в багажника и тръгам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ПЕРФЕКТЕÐ�_28 #17 Отговорено 4 Октомври, 2007 ахам, сега скибах че някой е писал 7ми и че неделя си остава. Ще се постарая и аз да дойда да видя кви ги вършите на тия срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #18 Отговорено 4 Октомври, 2007 СМЕНИХ ЗАГЛАВИЕТО, ЧАСА И МЯСТОТО ГОРЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #19 Отговорено 6 Октомври, 2007 горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bakura 0 #20 Отговорено 6 Октомври, 2007 Мисля , че е време най - после и аз да дойда да се запознаем , пък и пътуването до Калояново , ще сабере доста точки . Майна пиши и мен , и ако може да ми вземеш и на мен едно стикерче :ph34r: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest keel #21 Отговорено 6 Октомври, 2007 Колеги, надявам се че няма да имате нищо против и аз да се присъединя и да се запознаем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #22 Отговорено 6 Октомври, 2007 Здрасти много ни се иска да дойдем с един приятел (fozio пак от форума) обача имаме следния проблем нямаме нито кола нито книжки. и ако може някой да ни вземе (ние ще покрием разходите на горивото) Благодарим предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #23 Отговорено 6 Октомври, 2007 идвайте бре, как мислите ще ви зарежем на пътя ли??? Аз съм с Петко - сина ми и поне още 2-ма ще кача, а и никой от останалите момчета не би отказал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #24 Отговорено 6 Октомври, 2007 значи ще може така ли да те разбираме аз съм другия със zangara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #25 Отговорено 6 Октомври, 2007 просто ми се обадете като дойдете, а не да стоите под някое дърво на сянка и там да си останете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERODECK #26 Отговорено 6 Октомври, 2007 Бря бря, тя срещата шъ замяса.Да вземе пък да ми се върне ентосиазмата ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #27 Отговорено 7 Октомври, 2007 (Редактирано) Някой от София ако ще тръгва да казва да ходим заедно. Ако не отивам направо на Калояново че в Пловдив ще се омотамтела ми е 0898 885426 - Петър Редактирано 7 Октомври, 2007 от RIP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #28 Отговорено 8 Октомври, 2007 Няма Iceman - няма снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #29 Отговорено 9 Октомври, 2007 Няма Iceman - няма снимки Не ви е срам, как нямаше кой да ме отмени! Исках и аз да облажа окото с малко бегачки, какво да направя, че бях зает ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #30 Отговорено 9 Октомври, 2007 еми стегни се и не ни зарязвай така кат безпризорни псета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #31 Отговорено 9 Октомври, 2007 (Редактирано) Ами тогава ще заемем малко снимки от колега папарак, бил на пистата и постнал си снимките! Явно тези машинки от нашите конюшни са му хванали повечко окото! Ааа, един колега фотограф и от нашите момчета - Prelude Rulez, гледам е пуснал линк с галерия, копирам я и в тази тема, защото онази е нещо надолу, а и не е при важните! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180541 Редактирано 9 Октомври, 2007 от Iceman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #32 Отговорено 13 Октомври, 2007 http://83.142.17.227/kaloyanovo/2007/2krug/katanateam/Благодарение на колегата - katanateam от тунинг форума - ето клип от състезанието - буквално професионално направен клип! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове