Jump to content
Майната

Среща в Пловдив

Recommended Posts

ТОЗИ ПЪТ ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ СРЕЩАТА ЩЕ Е ПРЕДИ КАРЛОВСКИЯ НАДЛЕЗ ДО "ЛУКОЙЛ" И КЪМ 11Ч ПОТЕГЛЯМЕ ЗА КАЛОЯНОВО!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна има ли вариант да я праместим по късно или по рано,че тогава е кръга от италианското на калояново?Или направо там да я направим? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да има, но ако всички приемат до сряда максимум да се съберем по-рано и да идем направо на Калояново, НО АКО ПОВЕЧЕТО СА ПРОТИВ ИЛИ НЕ ПИШАТ В ТЕМАТА, ЗНАЧИ НЕ СА ПРОЧЕЛИ И НЯМА ДА Е РЕДНО ДА ИДАТ ТАМ И ДА НЯМА НИКОГО. ЗАТОВА ПИШЕТЕ ТУК И ДА РЕШАВАМЕ. Аз съм съгласен за Калояново, примерно в 10.30 да се съберем някъде по Карловско шосе.........мислете докато е време и да решим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми кво, аз съм "за" - защо не!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм за само да успея да дойда... :blink: иначе няма проблем където кажете...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще го пропусна най-вероятно таз-месечното събиране, че имам едно ходене до летището тази неделя, да си изпращам едни чуждестранни гости. Много ми е мерак и да се видим, и да позяпам и поснимам италиянското ... ама на ... Най-много да се напъна направо на Калояново да дойда към 15-16 часа, ако е останало още нещо за гледане ... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна, пиши в бройката две коли от Търново, и една от Габрово. В неделя сме на Калояново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

гореее...темата що е на втора страница... моля някой от модовете да я дигне горе...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте на всички!!!май съм най-голямата новобранка в клуба!!!!дори все още нямам колата която съм написал че карам в профила ми, но да се надявам че до 2 седмици макс. ще е моя!затова този месец ще пропусна срещата, но за другия ще гледам да съм на линия, за да се запозная с повечето от вас на живо!СИГУРЕН СЪМ , че съм направил правилния избор за марката на моята 1-ва ЛИЧНА кола!!!

тва че още нямаш колата нети пречи да дойдеш на срещата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

иска ми се , но имам ангажимент в Бургас!ще ходя на сватба ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм на Калояново на 7ми!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи да направим среща на Карловско шосе в 10.30 до бензиностанция Лукойл преди надлеза ??? Някой да е против?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи да направим среща на Карловско шосе в 10.30 до бензиностанция Лукойл преди надлеза ??? Някой да е против?

Аз с още двама приятели ще присъстваме за първи път на събирането, и също сме "ЗА" Калояново ;) П.П. ще се радваме да се запознаем с всички вас ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм за слгам 2-та слика в багажника и тръгам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ПЕРФЕКТЕ�_28

ахам, сега скибах че някой е писал 7ми и че неделя си остава. Ще се постарая и аз да дойда да видя кви ги вършите на тия срещи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля , че е време най - после и аз да дойда да се запознаем , пък и пътуването до Калояново , ще сабере доста точки . Майна пиши и мен , и ако може да ми вземеш и на мен едно стикерче :ph34r: :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest keel

Колеги, надявам се че няма да имате нищо против и аз да се присъединя и да се запознаем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zangara

Здрасти много ни се иска да дойдем с един приятел (fozio пак от форума) обача имаме следния проблем нямаме нито кола нито книжки. :unsure: и ако може някой да ни вземе (ние ще покрием разходите на горивото) Благодарим предварително. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идвайте бре, как мислите ще ви зарежем на пътя ли??? Аз съм с Петко - сина ми и поне още 2-ма ще кача, а и никой от останалите момчета не би отказал!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи ще може така ли да те разбираме аз съм другия със zangara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто ми се обадете като дойдете, а не да стоите под някое дърво на сянка и там да си останете :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AERODECK

Бря бря, тя срещата шъ замяса.Да вземе пък да ми се върне ентосиазмата ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой от София ако ще тръгва да казва да ходим заедно. Ако не отивам направо на Калояново че в Пловдив ще се омотамтела ми е 0898 885426 - Петър

Редактирано от RIP

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма Iceman - няма снимки :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Няма Iceman - няма снимки ;)

Не ви е срам, как нямаше кой да ме отмени! ;) Исках и аз да облажа окото с малко бегачки, какво да направя, че бях зает ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Ами тогава ще заемем малко снимки от колега папарак, бил на пистата и постнал си снимките!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Явно тези машинки от нашите конюшни са му хванали повечко окото! :P

Ааа, един колега фотограф и от нашите момчета - Prelude Rulez, гледам е пуснал линк с галерия, копирам я и в тази тема, защото онази е нещо надолу, а и не е при важните!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180541

Редактирано от Iceman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://83.142.17.227/kaloyanovo/2007/2krug/katanateam/Благодарение на колегата - katanateam от тунинг форума - ето клип от състезанието - буквално професионално направен клип!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...