Aladin 0 #1 Публикувано 29 Септември, 2007 (Редактирано) Та по-въпроса, колата някак си колата е електронно ограничена на 200км, някакви идеи как може да се премахне ограничителя,проблема излезе след като смених компа, защото стария някак си изгоря, ако има някой които да разбира от това и му се помага ще се радвам да ме светне как да оправя проблема Редактирано 29 Септември, 2007 от Aladin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 30 Септември, 2007 колега тойта вярно ли е ограничена на 201? и повече неможе да вдигне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #3 Отговорено 30 Септември, 2007 колега тойта вярно ли е ограничена на 201? и повече неможе да вдигне?Да, за съжаление наистина е спъната. Преполагам, че може да се пипне. ама ще го мислим на пролет като слагам охлюФа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 30 Септември, 2007 а случайно да знаеш дали всички са така ограничени? защото мойта няма такова ограничение! и на колко рпм си на 201 на 5та? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chavdu #5 Отговорено 1 Октомври, 2007 а случайно да знаеш дали всички са така ограничени? защото мойта няма такова ограничение! и на колко рпм си на 201 на 5та?няма никакъв ограничител ... просто толкова могат ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aladin 0 #6 Отговорено 1 Октомври, 2007 (Редактирано) а случайно да знаеш дали всички са така ограничени? защото мойта няма такова ограничение! и на колко рпм си на 201 на 5та?няма никакъв ограничител ... просто толкова могат ...Е това изказване вече ме разби, то бива бива спамове ама това ващо е ............нямам думитолкова може да могат прелюдите ама друг път, само твойта е така щото не я гледаш!!!При мен на 200 забива нос в земята а може още то се чувства, пък и преди смяната на компа не ставаше така и си обръщаше километража!Много моля, който не разбира да не си дава мнението, защото от наблюденията ми в този форум от вече почти година е видно, че е пълно с спамери които идея си нямат за какво става въпрос!!!!На пръсти се броят хората като 1net и Deamon, които се изказват на място, извинявам се на другите които не споменавам, но като цяло само зяпачи с големи амбиции.п.с. Дано няма много сърдити! Редактирано 1 Октомври, 2007 от Aladin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest komsho #7 Отговорено 1 Октомври, 2007 ти незнам каква кола си си купил .. но от завода казват , че максималната скорост ... на равно е 201км/ч вдигал съм 210 когато беше с гуми 195/50 R15 ,така че няма със сигурност няма ограничител на 200 ... като и сложих верния размер гуми 205/50 R16 прави 200 , което е съвсем нормално ... незнам какво очакваш от 1220кг със 133 коня но по въпроса ограничител НЯМА ... вдигал съм 210 с малките гуми може да ми го обясниш , как е станало ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chavdu #8 Отговорено 1 Октомври, 2007 ти незнам каква кола си си купил .. но от завода казват , че максималната скорост ... на равно е 201км/ч вдигал съм 210 когато беше с гуми 195/50 R15 ,така че няма със сигурност няма ограничител на 200 ... като и сложих верния размер гуми 205/50 R16 прави 200 , което е съвсем нормално ... незнам какво очакваш от 1220кг със 133 коня но по въпроса ограничител НЯМА ... вдигал съм 210 с малките гуми може да ми го обясниш , как е станало ... Сорка ... т'ва съм аз ... но от на колегата ника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chavdu 734 #9 Отговорено 1 Октомври, 2007 (Редактирано) С грешно отчитащи уреди например! Щом 15-ките и 16-ките ти са били и двете на 50. И аз не знам какъв Прелюд караш, но "верния" размер не е R16 Аз карам със 195/60/15. Със 195/50/15 е нормално да излезеш по-бърз (по уреди) не вярвам ограничителя да се определя скоростта по съпротивлението на въздуха ... смисъл такъв .. ако заблудя инструментите ,ще заблудя и него ...той взима информация за скоростта .. от където и уредите ... и трябваше да ме закове на 200 ако имаше ... така че ако имах достатъчно мощ ... щях да си ги вдигна 210 и със стандартните гуми ...вече наистина 210 205/50/16 отговаря на 195/60/15 Редактирано 1 Октомври, 2007 от chavdu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #10 Отговорено 1 Октомври, 2007 QUOTE(JeepersCreepers @ Oct 1 2007, 12:18 AM) <{POST_SNAPBACK}> а случайно да знаеш дали всички са така ограничени? защото мойта няма такова ограничение! и на колко рпм си на 201 на 5та? Абе... за оборотите не съм сигурен. Някъде около 6000 мисля. (наистина не съм сигурен). Пробвал съм я само веднъж. Не знам за другите, но моята се усеща че е спъната. Аз като гледам на аватара ти си изпълнил оборотомера до 8500. Моя прекъсвач е някъде около 7 - 7200 оборота. Пък и доколкото съм чувал твоя е бая "пипан". колега ако си на 6000 и си на 200на 6500 си на 210 ! със сигурност знам че на 2ка прелюд прекъсвача е на 6500 6700 според зависи! ама и наистина неможе да се очаква много от тоз мотор с тази кутия просто не позволява за много големи скорости моя наистина е бил на 8500 но за да ти стига там стрелката наистина трябва много труд по колата а за скороста при мен е 230+ тъй като измерва до 230:) но каране в червното на голяма скорост ако не си се подсигурил добре си е убйство за двигателя! ПП: намесих се защото наистина ми стана странно за ограничителя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове