I-BOY_STZ 12 #1 Публикувано 18 Септември, 2007 Въпроса ми е отправен към колегите с газови уредби. Понеже този който ми слага уредбата е просто монтажник и малко джаста-праста майстор за мене, реших като ми предложи да ми запуши фунията която взема въздух, на моят автомобил е над радиатора сочеща напред, да му откажа. Та така де и при висока скорост ако си пусна колата по инерция двигателя гасне. Въпроса ми е как да се изпълни тази клапа, под формата на чашка ли трябва да е, а бе въобще колегите с кадърно решение на този проблем ако могат да снимат техните, ще е най-добре.Другото питане ми е за емулатор на инжекцията, къде в Стара Загора, Варна или в района на Стара Загора - Ямбол, Сливен, Пловдив има свестен газаджия, който да ми го монтира и да ми направи настройка на уредбата, колко струва такъв емулатор, ориентировъчно?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 18 Септември, 2007 Нормално е да гасне по инерция на по-висока скорост,при повечето коли е така.Това да не те притеснява просто пускай на скорост,къв ти е проблема Моят Сивик е без имулатор и вече години наред нямам проблеми с това.Просто ако прехвърляш от газ на бензин трябва да изключиш контакта и да включиш пак,за да се рестартира компа и да ти изгасне чека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 18 Септември, 2007 (Редактирано) Нямам газово но знам че точно заради насочената на пред фуния ти гасне колата, влиза прекалено много въздух заради високата скорост. намери начин да насочиш тръбата на страни с удължител или по някакъв друг начин(оригиналната гледа на страни и прави няколко чупки на горе и долу преди да влезе във филтъра) и ще си решиш проблема. Редактирано 18 Септември, 2007 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 19 Септември, 2007 ........намери начин да насочиш тръбата на страни с удължител или по някакъв друг начин..... и ще си решиш проблема. Според мен няма да си реши проблема така или не напълно, по вероятно като резултат е колата да се поудуши лекинко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RENZO 0 #5 Отговорено 19 Септември, 2007 Някъде из форум ГАЗ на Дир.бг бях чел че помагало ако се сложи вентилатор от процесор , защото по този начин се убива скоростта на въздуха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #6 Отговорено 19 Септември, 2007 И аз имам същия проблем колеги. Майстора ми каза че при мен не можело да се извади тръбата към двигателния отсег за да дърпа по-малко въздух и направо ми каза - "ами като караш по инерция ще я държиш на скорост".Иначе работи перфектно на газ и това проблема само. Ама май ще карама само на скорост и това е И един страничен въпрос колеги. Когато пуснеш по инерция и на свободна колата и като си на бензин харчи 0, но ако си на газ дърпа ли газ по малко или пак е разхода е 0 както е ако си на бензин? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DESO D15B2 0 #7 Отговорено 19 Септември, 2007 колега аз имах същият проблем. просто не ти е настроен изпарителя както трябва,на самия изпарител има една клапичка с каналче посредата ,та запали си колата и я завии малко докато не усетиш че колата ти почне да се дави от недостик на гас и почни много бавно да развиваш докато ти харесат оборотите. тази клапа на изпарителя е за празния ход-няма начин да не станеУспех: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове