Jump to content
xtuners

къде са най-изгодни колите?

Recommended Posts

Австрия. но зависи какво търсиш и в каква форма трябва да е. моето наблюдение е че в Австрия ..хондите са повече, но дали са по-добри от немските не съм сигурен. Чехите нямат пари да ги поддържат ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Димитър Коев

Швейцария! Много Хонди, малко пътища, достатъчно пари за поддръжка. Кола на 12-13 години е средно на не повече от 150 000 км. :dry: И е гледана както трябва. :huh: В Германия карат огромни разстояния, а за Австрия нямам лични впечатления. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Англия са най-евтините Хонди :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма какво да се залъгвате - най-евтините, най-добре поддържаните че и с най-малко километри са японкитемога да добавя - и с най-високо качество на монтаж и уникални екстри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здр.,искам да попитам в коя страна от западна европа са най-изгодни колите, т.е са с най-ниски цени!по принцип говоря за хонди4ките!Набелязал съм си следните държави - Германия, Австрия и Чехия!какво ще ме посъветвате?

А, като говорим за цени, защо изключваш италианските?Говори се, че не ги поддържат, ама хайде да не обобщаваме.. все едно да кажеш, че ВСИЧКИ българи са чалгаджии, например.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Oще един глас за Швейцария. Доста избор има там, цените им са добри (остава въпроса с митата,че нали те не са в ЕС) и си мисля 4е са добре поддържани и както каза колегата - пътищата са малко. Англия са по евтини наистина стига да не те притеснява обратния волан. Там карат и доста бегачки, тъи че и избор има голям.Италия - цените им са добри наистина, ама дали и колите са така???

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здр.,искам да попитам в коя страна от западна европа са най-изгодни колите, т.е са с най-ниски цени!по принцип говоря за хонди4ките!Набелязал съм си следните държави - Германия, Австрия и Чехия!какво ще ме посъветвате?

А, като говорим за цени, защо изключваш италианските?Говори се, че не ги поддържат, ама хайде да не обобщаваме.. все едно да кажеш, че ВСИЧКИ българи са чалгаджии, например.
не за друго, ами по-простата причина, че ще най-вероятно съм известно време в Чехия и ми е близо Австрия и Германия, а Италия ми идва дале4ко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е "италианка" и като я взех се наложи да подменя половината окачване, но според "моя" механик причината е, че е била застояла с месеци или години някъде. Това е и причината според него двигателят да е толкова запазен. В Италия голям фактор са общинските регулации и такси...Според автокъщата, където я взех моята, техните италианки били по-читави, защото ги внасяли от района на Флоренция, а там било много скъпо да се кара в града.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Една добре гледана и поддържана кола навсякъде струва скъпо. И в Италия, и в Германия, и в България.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гладй също къде вали по-малко сняг,да не гние,4е като надхвърли 10те год.по4ва да гние

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в Швейцаря има хубави и доста поддържани коли,но от към цена са високи . Но хубавото е скъпо нали така ?:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...