Guest kleni #1 Публикувано 14 Септември, 2007 Кога и ние ще направим някоя срещичка????????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #2 Отговорено 14 Септември, 2007 Ми казвайте и да се сберем!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #3 Отговорено 14 Септември, 2007 Ще е интересно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 15 Септември, 2007 Ако тогава съм по Плевенско и аз ще полазаПС Ей там имате доста добри Сивици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Ванчев 1 #5 Отговорено 15 Септември, 2007 каде точно ще се събираме???да долаза и аз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #6 Отговорено 15 Септември, 2007 каде точно ще се събираме???да долаза и аз?Давайте предложения къде,кога! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #7 Отговорено 15 Септември, 2007 каде точно ще се събираме???да долаза и аз?Ти си добре дошъл Ма нещо не те виждам да влизаш във форума Ми пичове идеята е добра Аз все се каня да пусна една тема,но ме изпревариха Давайте предложения и аз съм за Даже с двете Хонди ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ð�иколаи #8 Отговорено 15 Септември, 2007 Аиде де и аз откога чакам.Само да ви предопредя че не се заемам с организацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #9 Отговорено 15 Септември, 2007 Ще измислим нещо,организацията е лесна работа Нали сме я има няма 10 коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #10 Отговорено 16 Септември, 2007 Ще измислим нещо,организацията е лесна работа Нали сме я има няма 10 коли Бах мааму в Плевен толкова много хондета само 10-тина човека ли сме???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #11 Отговорено 16 Септември, 2007 Ще измислим нещо,организацията е лесна работа Нали сме я има няма 10 коли Бах мааму в Плевен толкова много хондета само 10-тина човека ли сме????Човек каде ги видя тия много хонди в Плевен.Има тук там , ама чак пък много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest valri #12 Отговорено 16 Септември, 2007 Ми аз си мислех че сме много ,но колкото толкова давайте да се сберем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #13 Отговорено 16 Септември, 2007 Ми аз си мислех че сме много ,но колкото толкова давайте да се сберем!поне за 15 се сещам,но някои от тях неса и чували за този форум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #14 Отговорено 19 Септември, 2007 (Редактирано) Какво стана,ще правим ли среща?Предлагам в неделя 23.09- 17ч.на кафето срещу ВМИ.Има място за колите и собственика на кафето е заклет Хонда фен Давайте да го обсъдим или някой друг ако има друго в предвид да казва П.С. ще нося стикери,ако някой няма да го заимам Редактирано 19 Септември, 2007 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #15 Отговорено 19 Септември, 2007 Мистър Офисър обсъдете го и после нали помниш, една темичка с ясна и точна информация за дата, час, място поне няколко дена преди мероприятиетои да ви я бодвам важна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #16 Отговорено 19 Септември, 2007 Мистър Офисър обсъдете го и после нали помниш, една темичка с ясна и точна информация за дата, час, място поне няколко дена преди мероприятиетои да ви я бодвам важна.ОК!Но нещо няма желаещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #17 Отговорено 19 Септември, 2007 Пешо, в неделя съм в София, че искам Емо да си поиграе с колицата ми и ако на връщане сте се позастояли в кръчмето ме бройте и мен Само ще трябва да помагате с ориентирането, че не ви знам много много града, но това ще го уточним по телефона с теб когато наближа Плевен Хайде със здраве и ако се забавя в София, ви желая да си спретнете, една добра ХОНДА срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #18 Отговорено 19 Септември, 2007 грешни планове си правиш според мен... имаме много работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #19 Отговорено 19 Септември, 2007 Какво стана,ще правим ли среща?Предлагам в неделя 23.09- 17ч.на кафето срещу ВМИ.Има място за колите и собственика на кафето е заклет Хонда фен Давайте да го обсъдим или някой друг ако има друго в предвид да казва П.С. ще нося стикери,ако някой няма да го заимам Пешо това да не е онова кафе Флирта , кадето ходихме в неделя.Иначе аз съм съгласен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #20 Отговорено 19 Септември, 2007 Какво стана,ще правим ли среща?Предлагам в неделя 23.09- 17ч.на кафето срещу ВМИ.Има място за колите и собственика на кафето е заклет Хонда фен Давайте да го обсъдим или някой друг ако има друго в предвид да казва П.С. ще нося стикери,ако някой няма да го заимам Пешо това да не е онова кафе Флирта , кадето ходихме в неделя.Иначе аз съм съгласен .Точно него имам в предвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #21 Отговорено 20 Септември, 2007 Няма ли да ви е тясно там?Паркинга е постоянно пълен,има и таксита.Мислех че ще е някъде където да има място да мина да ви понапляскам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #22 Отговорено 20 Септември, 2007 Ако несъм на работа иси намеря шофйор ме пишете и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #23 Отговорено 20 Септември, 2007 Бройте ме и мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #24 Отговорено 20 Септември, 2007 Има вероятност с мен да дойдат още двама хонда фенове.Така 4е policeman като има да приготви някои друг стикер щото и аз нямам!Аре до Неделя ;) ;) p.s. сори ама мазния форум не ми даде да си edit-на предното мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #25 Отговорено 20 Септември, 2007 Пешо на 100% съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #26 Отговорено 20 Септември, 2007 (Редактирано) Няма ли да ви е тясно там?Паркинга е постоянно пълен,има и таксита.Мислех че ще е някъде където да има място да мина да ви понапляскам В неделя следобяд няма никой и паркинга е свободен.Но това не пречи да минеш, да ни понапляскаш Редактирано 20 Септември, 2007 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanley 0 #27 Отговорено 20 Септември, 2007 Ако се задържите до 8 часа ще мина поне да се запознаем, защото софийските срещи почти не ги пропускам а не познавам нито един фен - земляк. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #28 Отговорено 21 Септември, 2007 Няма ли да ви е тясно там?Паркинга е постоянно пълен,има и таксита.Мислех че ще е някъде където да има място да мина да ви понапляскам В неделя следобяд няма никой и паркинга е свободен.Но това не пречи да минеш, да ни понапляскаш Ни есе събираме в петък в 20.00 пред стадион Плевен,след тва отиваме на гривишкият път Ако някой иска да заповяда да си сверим часовниците.Иначе в неделята може да мина да си спомня добрите стари дни с хонделката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #29 Отговорено 21 Септември, 2007 Да вдигна темата!Нещо слабо се представяме май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #30 Отговорено 21 Септември, 2007 (Редактирано) Да вдигна темата!Нещо слабо се представяме май И последно ще има ли среща , ако ще има аз ще дойда . Редактирано 21 Септември, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #31 Отговорено 22 Септември, 2007 Аз ще съм там 17:00 !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #32 Отговорено 22 Септември, 2007 И аз ще съм та с още двама фена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #33 Отговорено 22 Септември, 2007 Ако ви устройва часа и мястото,нека остане така Аз също ще доведа няколко фена и мисля ще стане срещата.Като за първи път .........квото стане То май повечето се знаем де Ето ми и телефона за всеки случай 0888832458-Пешо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #34 Отговорено 23 Септември, 2007 В 13ч. съм там,който иска да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vartan #35 Отговорено 23 Септември, 2007 И сега в колко часа ще е срещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #36 Отговорено 23 Септември, 2007 Ми 17:00 ще съм там с още двама фена дано да има някои там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #37 Отговорено 23 Септември, 2007 В 17ч и аз съм там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #38 Отговорено 23 Септември, 2007 (Редактирано) В 17ч и аз съм там! Е много сериозни бе .И много хора . Редактирано 23 Септември, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #39 Отговорено 23 Септември, 2007 Като за първа среща беше добре,другия път дай боже повече.Ще чакам да видя снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #40 Отговорено 23 Септември, 2007 Това излезе от моя телефон!Готино беше дано другия път напълним паркинга :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове