stefanta 0 #1 Публикувано 9 Септември, 2007 Одеве ми се допуши нещо и слизам до хондичката да си взема кутията с отровата и какво да видя - едно типче бавно върви по паркинга, пуши цигарка и оглежда всички коли - отпред таблото и отзад кората. Аз съответно се спрях, ама на ония май не му пукаше особено и продължи да си оглежда. Звъня аз на 166, обясних им за какво иде реч и след 5 минутки патрулката дойде, ама нашия герой вече се беше покрил някъде...Сега всяка сутрин ще ставам с гадната мисъл, че може да си намеря някоя от количките без джам и с пробито тяло на касетофона(ъхъ, тука в наше село като няма панел в колата дупчат с отверката, че и ти да не можеш да го ползваш). Сега малко ме е яд че не го приплясках, ами направих каквото трябваше Вие как се борите с такива боклуци ? Последния път ми бяха разбили джама посред бял ден на центъра на Пловдив и си бяха тръгнали с цялата кора, много са нагли копеленцата.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 10 Септември, 2007 аз имам една пушка разбира се въздушна ама иа з съм на 5м от колата така че няма да имам пропуск ако ли не слизам доло ама с клюа за гаиките или с големия нож ще го закола е...л съм го и идиота като бях събрал 4 коли ми дупкаха гумите с нож и си сложих камера сега е по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
techobg 0 #3 Отговорено 10 Септември, 2007 А,аз онази вечер останах без мигач и странични огледала.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 10 Септември, 2007 деба и наркоманите, за кво са им тия мигачи. сигурно им ги зимат по 5лв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #5 Отговорено 10 Септември, 2007 Аз лично съм впечатлен от скоростта, с която е пристигнала патрулката! Има напредък.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #6 Отговорено 10 Септември, 2007 (Редактирано) За сега нямам проблеми с хондата ( да чукна на дърво )Но преди с Вектрата беше страшен кошмар. Нон стоп ми крадяха огледалата даже доста вечери не спях и дебнах през терасата да засека някой но не успях. Такива като ги хванеш трябва да няма прошка, с гаечния ключ чупиш им капачките на краката и ги оставяш да живеят Редактирано 10 Септември, 2007 от Draik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #7 Отговорено 11 Септември, 2007 аз пък си имам това в двора а в центъра гледам да паркирам около някоя банка където има камери, което пак не е гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #8 Отговорено 12 Септември, 2007 Ако колата ви е спряна не достъпно за погледа ви място, няма смисъл да седите по цели нощи и да гледате. Купете си една уеб камера, от по-качествените и си изтеглете една програма от стотиците за сигурност - задавата софтуерно къде да засича движение, и ако около колата ви прехвръкне муха можете да нагласите да ви прати мейл ако не сте си у вас, да изпищи здраво и да ви събуди... ако имате модем дори да направи телефонно обаждане. Аз така бих напарвил, само давам съвет за тези, които имат навика да кибичат на терасата с часове с цел да хванат копеленцето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #9 Отговорено 12 Септември, 2007 авто каско не върши ли работа? Върши,ама идеята е как да предотвратиш белята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #10 Отговорено 12 Септември, 2007 Значи аз преди няколко дена спрях на центъра на плевен пред фото браво(беше към 5-6часа следобяд)Та така правя си там едни албуми и по некое време идва едно от работещите там момичета и ми казва че алармата ми пищи.Аз не обърнах внимание защото си мислех Че сам си седнал на ключовете,по късно тръгнах да се бребирам и кво да видя на капака ми има три вдлъбнатини.Ходих в банката отсреща за да видя записа от камерите,но камерите снимали само пред входа а не отстрани.Така и не разбтах кои е бил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
traiansk8 1 #11 Отговорено 12 Септември, 2007 гадните наркоман4ета са за избиване. на бащта ми 2 пъти му разбиваха jetta-ta за радиото като единя пут даже беше културно - с4упиха му задното малко стъкълце и си отвориха колата с централното и го зеха. а пък на приятелката ми и взеха огледалата на тиграта. ние ходихме куде ли да не търсиме огледала и има6е само на симеон, като там ги пору4жа6 и ти ги носят след 30 мин сжалени от някоя друга тигра. виновни са тиа дето после ги продават. а наглите араби даже после като дадоха огледалата разпрааха - тия мн ги крадат, се едно те нямат ни6то общо. крадат много и таксиджиите маи щото един ме беше спрял с тиграта да ми каже 4е имал такива огледала, откъде ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Renzo_80 2 #12 Отговорено 12 Септември, 2007 Една вечер(някаде в началото на годината)се прибирам към 3:30ч.сутринта,лягам си и в 7:00ч.един приятел ми звъни и ме вика да си затрворя прозореца.Излизам и виждам,че съм се разделил с това .Поне не бяха счупили прозореца,а само го бяха натиснали надолу.Извиках полиция,взеха отпечатаци и още чакам да го намерят,за да му изтръгна ръцичките и да му ги навра в Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #13 Отговорено 12 Септември, 2007 според мен е по добре когато разберете кой е и като разберете дали има кола и коя е да купите една много мазна лютеница ама мноооого мазна да я намажете на колата ама когато е много пек навън и работата е готова после там кадето е намазана боята остава петно и дори и при пебоядисване петното избива (номера е изпробван и върши работа е за след боядисване още незнам ма скоро може да ви кажа ако въпросния реши да я пребоябиса) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stefanta #14 Отговорено 12 Септември, 2007 Най-хубаво като му шибнеш павето в кратуната да намажеш колата с квото изтече.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #15 Отговорено 12 Септември, 2007 При мен лично колата има каско, държи се в гараж иначе в квартала няма такива разбойници, а по центъра на София не съм имал ядове само веднъж бяха разбили дяснта ключалка да земат тогавашния касетофон, но това беше в зората на 90те.В чужбина съм пътувал и по страната да чукна на дърво колата не е създавала проблеми и не и не са и били причинявани лоши неща. Относно кражбата на кола е почти невъзможно тъй като има код за запалване и скрито копче за алармата което като запалиш ако не се натисне до минута колата гасне докато не го цъкнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #16 Отговорено 13 Септември, 2007 Като ги хванат полицаите,ония от съда ги пускат!Системата е лабава и няма кой да прилага законите!Ако си Европа например, изобщо няма да те чакат,в панделата и чао!Затова там няма такива дребни кражби! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пешо 2 #17 Отговорено 14 Септември, 2007 Проблемът е най-вече в тези, които купуват части и аксесоари, за които имат причина да се съмняват, че са крадени, но нали са на сметка, не могат да им устоят. Ако не се купуват крадените стоки, силно ще намалеят и кражбите. Ама някои си правят илюзии, че сега е изпищял друг, а техният ред няма да дойде. И така насърчават кражбите. Преди две години ми обраха багажника като с прахосмукачка точно преди морето - нова резерва с нова джанта, крик, помпа,... да не изреждам. Казаха ми, че наркоманчета или пияндета ги продавали за по 5-10 лева на хора, които да ги пласират. Стана ми два пъти по-гадно, като се сетих колко бях дал, за да ги купя нови от магазина.Обичам качествен звук и в предишната кола бях похарчил доста парички, за да си начеша крастата. След всеки удар ходех по сервизите, за да си позная музиката, но само получавах оферти за "евтинийки". Отказвах и си купувах нови от магазина, но на третия път си свалих и музиката, и колоните. Когато взех Акорда, се изкуших да му сложа още по-добър звук и дори тръгнах към магазина, но по средата на пътя се спрях, размислих и се върнах - парен каша духа. Тъпо решение за един тъп проблем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa #18 Отговорено 14 Септември, 2007 Кокошкарски историии, за жалост в България са много (на опелчето на дядката му гепиха тасовете и то пред очите му, добре че се усети и си го прибра на паркинг.Две нощи след тва на съседа на голфа му тафиха гумите и оставиха горката кола на трупчета, оня не можеше да повярва и после странно защо се разкарваше в квартала с патлак..... /тез простотии се случиха не толкова отдавна 99/) такива нистина си плачат за наказание, ама не физическа саморазправа!Нееее, няма смисъл да се набутваме с хулиганска проява и побой заради някъв глупак.Такива си плачат да ги бутнат за 6 месеца в най-извартения затвор в България, който и да е той, че да им направят аналните тръби с диаметър 50мм от .... сещате се.Иначе едно добро решение е предложението на ShEfA, или онова с кучето, ако сте в къща.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #19 Отговорено 14 Септември, 2007 Мдаммм, снощи някой се е пробвал на мойта. Резултат - не мога да отключвам и заключвам с алармата, дясната ключалка не работи. Единственото влизане/излизане е с лявата ключалка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #20 Отговорено 14 Септември, 2007 Мдаммм, снощи някой се е пробвал на мойта. Резултат - не мога да отключвам и заключвам с алармата, дясната ключалка не работи. Единственото влизане/излизане е с лявата ключалка.И при мене е точно същото ....А аз си мислех ,че някое дете ми е бутнало нещо в ключаката Сега като се замисля май са я тормозили и мойта Офф пращам я на гараж ,дано там види по-добри дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #21 Отговорено 19 Септември, 2007 Абе дясната ключалка верно има нещо, ама се оказа, че ми е счупено едното лостче от мотора на централното... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #22 Отговорено 19 Септември, 2007 А не може ли просто да пуснем 380V 400Hz по купето?! И да се забавляваме, като слушаме копеленцето да врещи на умряло ... ъ-ъ-ъ ... пардон, на изпечено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове