Jump to content
BLAZE

За предимствата на 6-та генерация

Recommended Posts

:cool::):) .............май доста време съм бил без нет :rolleyes: ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еххххх, защо не съм и аз поет, поет като Пишурката, та ода бих написал аз на баба си за хурката ъъъъ ... за Сивик 6 :rolleyes:

Браво, бе.. истински се смях с това :cool:

Редактирано от sharki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то е ясно, че на баба ти ще и хареса возията на 6-тата. При положение, че се е друсала на каруца цял живот. :) Дай да я повозя аз нея на 5-тата. :rolleyes::cool:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Е то е ясно, че на баба ти ще и хареса возията на 6-тата. При положение, че се е друсала на каруца цял живот. :) Дай да я повозя аз нея на 5-тата. :rolleyes::)

:cool: И камани в бъбреците да има ще се излекува

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest al3x

тя и е харесало защото e имало ' H ' :rolleyes::cool::):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest assfull

хонда-мека возия :blink: ай стига бе.коя е тая(освен на кака Blondy) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хонда-мека возия :blink: ай стига бе.коя е тая(освен на кака Blondy) :)

Имам личното признание от един Ауди 80 Б4 фен и собственик за возията на 6-тата ми генерация и въобще за японската возия (със сток окачване разбира се). :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хонда-мека возия :blink: ай стига бе.коя е тая(освен на кака Blondy) :lol:

Имам личното признание от един Ауди 80 Б4 фен и собственик за возията на 6-тата ми генерация и въобще за японската возия (със сток окачване разбира се). :P
По принцип В4 вози твърдо като москвич, но и аз съм получавал комплимент, че моята шестичка вози меко като лодка :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същото и тука с получаваните комплименти - "Тя мно'о 'арно вози, уа, Танасе!", ама като я карам до 90. Над 90 амортайзерите сякаш стават на тояга. :D А за парното, че идва след 2 пресечки - верно е, ама само лятото. Сега, като се смръзна времето, загрява след 3 километра на 1500 об./мин. ;) Таман загрее и аз съм стигнал вече до дестинацията. Де е Киро на кирия? :D

Редактирано от Калоян Кателиев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За возенето на моята много приятели с различни марки коли са казвали много добри думи(явно са очаквали малка количка да друса),ама само 8 месеца е карана в БГ и затова не се е разтракала може би още.Аз парното за 3/4 километра разтояние въобще не го пускам няма да премръзна я :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

... А за парното, че идва след 2 пресечки - верно е, ама само лятото. Сега, като се смръзна времето, загрява след 3 километра на 1500 об./мин. :punk: Таман загрее и аз съм стигнал вече до дестинацията. Де е Киро на кирия? :bounce:

Ми явно имаш проблем, защото при мен няма такова нещо. И се радвам за това :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

За зимата незнам, ама сега при тези температури и трябват на моята то4но 5 мин да загре до 90 градуса което доста ме радва ( и други коли съм карал както и имам ама толкова бързо не са загрявали )За возията наистина е много добра, малко в завоите се дъни но иначе е добра ;)6 генерация какво да се прави, то като оценките училище ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахаахахаха цепите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като си купя 9-та генерация сивик ще почна да дебна за мацки с 6-чки и да спирам до тях :angry: п.с. всъщност легендата 6ген има само един недостатък..... че не е 4-та :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

..............п.с. всъщност легендата 6ген има само един недостатък..... че не е 4-та ;)

мился че е време да се събуждаш,да не те полазя с мойта некаде по пато;) ;) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев

Ми явно имаш проблем, защото при мен няма такова нещо. И се радвам за това ;)

Що си толко сигурна, че проблемът не е при теб? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като си купя 9-та генерация сивик ще почна да дебна за мацки с 6-чки и да спирам до тях ;) п.с. всъщност легендата 6ген има само един недостатък..... че не е 4-та ;)

;) много добре казано

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...